18 / 07 / 2024

temalı projeler

temalı projeler

Temalı projeler etrafındaki satılık ve kiralık evlerin değerlerini arttırıyor...

Konutta 'doğa' modası!

Salgında evlere kapanma süreci, konut tercihlerini de değiştirdi. Kent merkezinde olma isteği yerini doğa içinde olmaya bırakırken, 'doğa temalı' projeler trend haline geldi. Özellikle İstanbul ve Bodrum çevresindeki gayrimenkul projeleri dikkat çekiyor.

Ferhat Keten: Şehir merkezlerinde butik projeler yapacağız!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, "Keten Grup olarak şimdiye kadar yapmış olduğumuz gibi şehir merkezlerinde veya şehre yakın lokasyonlarda şehrin dokusuna uygun, butik projeler yapmayı planlıyoruz'' dedi.

Antalya'da dev projeler turisti otel dışına çıkartacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel katıldığı televizyon programında otel çevresi dahil Antalya genelinde yaptıkları yatırım ve projeler sayesinde turistlerin bu hizmetleri görmek için otel dışına çıkmak için can atacağını söyledi.

Relux Gayrimenkul konsept projeler inşa edecek!

Altunbüken Holding, 25 yıldır sürdürdüğü gayrimenkul geliştirme işinde yoluna yeni markası Relux Gayrimenkul ile devam edecek. Şehrin merkezlerinde butik projeler geliştirecek Relux'ün hedefinde ise şehirli beyaz yakalı çalışanlar ve yatırımcılar var

Mehmet Kurt: Bursa'da eskiye nazaran kaliteli projeler var!

Lik Yapı İnşaat Madencilik Sahibi Mehmet Kurt, tahminlerinin üzerinde bir yoğunluk yaşadıklarını belirtti. Kurt,"İnşaat sektörü açısından da Bursa'da eskiye nazaran yeni firmalar, kaliteli projeler, donanımlı projeler var" dedi

TOKİ Anadolu illerine 1000 konutluk projeler yapacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergim Turan, Anadolu'da nitelikli sosyal konut üretimi için aktif rol alacaklarını belirterek, bin ve 2 bin dairelik konut talebi olan vilayetlerde yeni projeler üstleneceklerini söyledi.

Prestijli projeler yalıtım ihtiyacı için Wooler'i tercih ediyor!

ANKARA'da prestijli projeler kışın soğuğundan, yazın sıcağından Wooler taş yünü ile korunacak. Üretim teknolojisi ile rakiplerinden ayrılan yeni nesil taş yünü Wooler, cephe danışman firmalarının ve proje yönetimlerinin güvenini kazandı.

Mustafa Aydın Dodurga'daki projeler için bakanlıklardan destek istedi!

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Dr. Cahit Bağcı'yı TBMM'deki makamında ziyaret ederek 2015 yılında planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Aydın, bazı Bakanlıklara sunulan projeler konusunda de destek istedi.

Trafik sorununu önlemek için hangi projeler hayata geçiriliyor?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, trafik sorununun en önemli problemlerden biri olduğunu ve bu alanda önemli projeler hayata geçirdiklerini söyledi. İşte hayata geçirilen projeler...

Mega projeler İstanbul'u nasıl etkileyecek?

Hazırlanan ' mega projeler ' dünyanın en büyük ve en güzel kentlerinden biri olan İstanbul 'un sonunu getireceği iddia edildi.

Mega projeler iklimi bozacak mı?

3. köprü, 3. havalimanı ve Kanal İstanbul gibi mega projeler iklimi bile değiştirecek. İstanbul’da sıcaklık 2050’de 3 derece artacak Istrancalar’ın suyu azalacak...

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Spor Temalı Park'ı inceledi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yapım çalışmaları tamamlanarak halkın kullanımına sunulan EYOF Hatıra Parkı ve Arsin Sahil Alanı ile yapım çalışmaları süratle devam eden Spor Temalı Park’ta incelemelerde bulundu.

Mehmet Çerçi: Ticaret ve Sanayi Odası ile önemli projeler yapacağız!

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erini, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Başkan Çerçi, "Ticaret ve Sanayi Odası ile önemli projeler yapacağımızı düşünüyorum" dedi.

temalı projeler Haberi

temalı projeler

İstanbul başta olmak üzere büyük şehirlerde tema park projeleri artmaya başladı. Tema park projelerinde büyük eğlence merkezleri, otel, alışveriş merkezi, ticari üniteler ve konutlar yer alıyor. Önümüzde 3 yıl içinde Türkiye'nin bir çok yerinde temalı projeler hayata geçecek. Bu projelerin etrafındaki satılık ve kiralık evlerin değerlerini arttırıyor. Tema park projelerinden ev alanlar kazançlı çıkıyor. Ora İstanbul Bayrampaşa Otogarı'ndaki 70 bin metrekarelik arazi üzerine inşa edildi. Türkiye'nin ilk büyük temalı parkı Ora İstanbul'da eğlence başladı. Ora İsatanbul'da kültür merkezi, outlet, alış-veriş merkezi, arena, otel, temalı park ürünleri bulunuyor. Türkiye'nin bir diğer en büyük temalı park projesi ise İstanbul Halkalı'da hayata geçirilecek. 2010 yılında yapımına başlanan projelerin bazılarında 2013 'te yaşam...