02 / 05 / 2024

temapark kantur

temapark kantur

Şubat 20132te hafriyat çalışmalarının başlayacağı Temapark projesinde toplam 4 bin 26 adet konut yer alacak. Projede 250 bin metrekare alan üzerinde kuruluyor...

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortaklığı 6 bin 250 konuta imza attı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortaklığı ile hayata geçirilen projeleri kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in '311 yönetim kurulundan güçlü ortaklık ve 6 bin 250 konut çıktı' başlıklı yazısı...

​​​​​​​Ali Kantur kimdir?

Kantur & Akdaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kantur kimdir? Ali Kantur daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Kantur'un biyografisi...

Diyarbakır’ın ilk Temapark’ında inşaat sürüyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kayapınar ilçesinde 34 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşatına başlanan Temapark'ta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Tema İstanbul Atakent daire fiyatları!

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzası ile inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Tema İstanbul Atakent daire fiyatları 361 bin TL'den başlıyor.

Atakent Tema İstanbul teslim tarihi!

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzasıyla hayata geçirilen Tema İstanbul Atakent projesi Halkalı- Atakent’te inşa ediliyor.Atakent Tema İstanbul teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Tema İstanbul güncel fiyatlar!

Tema İstanbul Halkalı Konutları Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzası ile hayata geçiriliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 68 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor. İşte Tema İstanbul güncel fiyatlar...

Halkalı Tema İstanbul fiyatları!

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzası ile inşa edilen projede toplam 3 bin 531 adet daire bulunuyor. Halkalı Tema İstanbul fiyatları 361 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Küçükçekmece Tema İstanbul ulaşım!

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzasıyla hayata geçirilen Tema İstanbul Atakent projesinde toplam 3531 adet daire bulunuyor. Küçükçekmece Tema İstanbul ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Tema İstanbul Ataşehir nerede?

1,5 milyon metrekare arsa alan üzerinde yükselen ve 333 bin metrekaresi konut alanı olarak belirlenen Atakent Tema İstanbul projesi Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Tema İstanbul Ataşehir nerede?

Küçükçekmece Tema İstanbul iletişim bilgileri!

Küçükçekmece Tema İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 970 00 00 olarak belirlendi. Proje Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzasıyla Atakent’te inşa ediliyor.

Atakent Tema İstanbul fiyatları!

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzası ile yükselen Atakent Tema İstanbul fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Proje yüzde 25 peşinatta, kalan kısım banka kredisi ile ödenebiliyor.

Halkalı Tema İstanbul ev fiyatları!

Halkalı Tema İstanbul ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzası ile hayata geçirilen proje 1 milyon 550 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Ankapark'ın tanıtım merkezi açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yapımı devam eden dünyanın en büyük temaparkı Ankapark'ın tanıtım merkezinin açılışını yaptı. Ankapark'ta roller coaster ve dönme dolap hizmete giriyor.

temapark kantur Haberi

temapark kantur

Mart 2013'te satışa sunulacak olan Temapark projesi Aktaş, Öztaş, Akdaş, Mesa ve Kantur ortaklığı ile Halkalı'da yükselecek. Toplam 4 bin 26 konutun yer alacağı projenin hafriyat çalışmaları Şubat 2013'te başlayacak.


1.3 milyar Euro yatırım bedeli ile hayata geçirilecek olan Temapark'ta alışveriş merkezi de yer alacak. Tema Park'ta konut tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.



Konut teslimlerinin Temapark inşaatının başladıktan 24 ay-30 ay sonra başlanması planlanıyor. Tema Park 250 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde yükselecek.


4 ve 5 yıldızlı otelin yer alacağı Halkalı Tema Park'ta konut büyüklükleri 40 metrekare ile 190 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Ayrıca projede 449 bin metrekare fuar alanı yer alacak.


www.mesagrup.com

Esra Nur...