02 / 05 / 2024

temapark öztaş

temapark öztaş

Şubat 20132te hafriyat çalışmalarının başlayacağı Temapark projesinde toplam 4 bin 26 adet konut yer alacak. Projede 250 bin metrekare alan üzerinde kuruluyor...

Öztaş İksa İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öztaş İksa İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon T sermaye bedeli ile Özkan Kuru ve Bilal Sorma ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Diyarbakır’ın ilk Temapark’ında inşaat sürüyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kayapınar ilçesinde 34 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşatına başlanan Temapark'ta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Güztaş Yapı Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Güztaş Yapı Sanayi Limited Şirketi Emre Güzel ve Haluk Sertkaya ortaklığında  100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Öztaş Eko İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öztaş Eko İnşaat Anonim Şirketi Güler Öztaş tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta kuruldu.

Öztaçlar İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaçlar İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Murat Öztekin tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Öztaş İnşaat, Isparta'da yatırımlarına devam edecek!

Firma yetkilileri Ahmet Öztaş ve Serhat Öztaş firmanın Isparta’da inşaat işlerine devam ettiğini, Güneş Enerjisi ve rüzgar enerjisi alanlarında da yatırım kararı alındığını söyledi.

Artaş Öztaş Yapı Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artaş Öztaş Yapı Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Atilla Öztaş ve Armağan Öztaş tarafından 250 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Bakırköy'de kuruldu.

Yıldıztaş İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldıztaş İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Mart 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Gaziosmanpaşa'da Orhan Taştan, Ayça Merve Yıldız ortaklığında kuruldu.

Adana Öztaş Alara My World' de fiyatlar 180 bin TL' den başlıyor!

Bayram İnşaat tarafından hayata geçirilen Öztaş Alara My World projesinde toplam 556 adet daire bulunuyor. Öztaş Alara My World' de fiyatlar 180 bin TL' den başlıyor.

ZTA İnşaat Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

ZTA İnşaat Yönetim Anonim Şirketi, Mehmet Altun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık 2014 tarihinde Küçükçekmece, Atakent Mahallesi, Yanyol Caddesi'nde kuruldu.

Öztaş Proje Yönetimi ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Proje Yönetimi ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Masoud Soltanpour, Seyed Majıd Ahanchian, Mousa Hosseinzadeh tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da kuruldu.

Tema İstanbul'da 378 bin TL'ye 2+1!

333 bin metrekarelik konut alanına sahip olan olan Tema İstanbul projesi Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur imzası taşıyor. Tema İstanbul'da yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 378 bin TL'den başlıyor.

temapark öztaş Haberi

temapark öztaş

Mart 2013'te satışa sunulacak olan Temapark projesi Aktaş, Öztaş, Akdaş, Mesa ve Kantur ortaklığı ile Halkalı'da yükselecek. Toplam 4 bin 26 konutun yer alacağı projenin hafriyat çalışmaları Şubat 2013'te başlayacak.


1.3 milyar Euro yatırım bedeli ile hayata geçirilecek olan Temapark'ta alışveriş merkezi de yer alacak. Tema Park'ta konut tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.



Konut teslimlerinin Temapark inşaatının başladıktan 24 ay-30 ay sonra başlanması planlanıyor. Tema Park 250 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde yükselecek.


4 ve 5 yıldızlı otelin yer alacağı Halkalı Tema Park'ta konut büyüklükleri 40 metrekare ile 190 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Ayrıca projede 449 bin metrekare fuar alanı yer alacak.


www.mesagrup.com

Esra Nur...