11 / 05 / 2024

Temaşehir Konya ticari alan

Temaşehir Konya ticari alan

Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Dereli, "Satışlarda yaşanan düşüşün sektörün dinamiklerini sarsacak bir etkiye sahip olmadığını görüyoruz. Çünkü yabancıya satışta yüzde 92,1’lik bir artış gözleniyor. Buda gösteriyor ki yabancı yatırımcı için Türkiye hala fırsatlar ülkesi" dedi...

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yum ve Şevkat Bilal Irmak ortaklığında kuruldu.

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

Konya Karatay'da 18 taksitle satılık arsa fırsatı! KDV'den muaf arsa sahibi olma imkanını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir, Konya ili, Karatay ilçesi, Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı KDV'den muaf ve 18 ay taksit imkanıyla satışa sunuyor. İŞte o arsalara ilişkin tüm ayrıntılar...

Temaşehir Konya'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Temaşehir Konya kapsamındaki, 37656 Ada 4 Parsel Eğitim Tesis Alanının (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 14 Ocak 2022 tarihinde onaylandı.

Temaşehir Konya'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Temaşehir Konya kısmı kesin kabul hakkında açıklama yaptı.

Mersin Şehir Hastanesi'ndeki ticari alanların kira bedeli TBMM'de!

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Sayıştay'ın 2020 yılı Denetim Raporunda Mersin Şehir Hastanesindeki ticari alanların kira bedeline dair yaptığı tespite ilişkin soru önergesi verdi. 

Şehir hastanelerinde ticari alanların kiraları ödenmiyor iddiası!

Sağlık Bakanlığı’nın 2020 yılı Sayıştay raporunda, şehir hastanelerinde, hastaneleri inşa eden şirketlerin işlettiği ticari alanlara ilişkin usulsüzlüklere yer verildi. Buna göre, ticari alanlar için kira ödenmediği ileri sürüldü.

Emlak Konut GYO Temaşehir Konya projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, "Konya Meram Yenice Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Temaşehir Konya" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

TOKİ, Ürgüp'te ticari satış birimleri inşa edecek!

Dar gelirli aileleri düşük peşinat ve taksitlerle ev sahibi yapan TOKİ, kamu yatırımlarını da sürdürüyor. TOKİ yeni kamu yatırımları kapsamında Nevşehir'de ticari satış birimleri inşa edecek.

TOKİ'den Nevşehir'e ticari satış birimleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Ürgüp Üçgüzeller Mevki Ticari Satış Birimleri, Turizm Danışma, Wc ve Mescit Üniteleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 10 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Emlak Konut GYO Temaşehir Konya 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Konya Meram Yenice Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi "Temaşehir Konya" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Temaşehir Konya'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Temaşehir Konya projesinde 37595 Ada 3 Parsel Konut Alanlarının ve 37594 Ada 6 Parselde bulunan Dini Tesisin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Temaşehir Konya'nın geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Temaşehir Konya'nın 37594 ada 5 parsel konut ve ticaret blokları ve 37595 ada 3 parsel ticaret alanlarının geçici kabul tutanağı onaylandı.

Temaşehir Konya ticari alan Haberi

Temaşehir Konya ticari alan

Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, TÜİK tarafından açıklanan Şubat 2019 konut satış istatistiklerini değerlendirdi;

Türkiye İstatistik Kurumu 2019 yılı Şubat ayı konut satış rakamlarını açıkladı. Türkiye genelinde konut satışları Şubat ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 18,2 oranında azaldı ve 78 bin 450 adet konut satışı gerçekleşti. Satışlarda yaşanan düşüşün sektörün dinamiklerini sarsacak bir etkiye sahip olmadığını görüyoruz. Çünkü TÜİK rakamlarına göre yabancıya satışta yüzde 92,1’lik bir artış gözleniyor. Buda gösteriyor ki yabancı yatırımcı için Türkiye hala fırsatlar ülkesi. Gerekli kriterleri yerine getiren yabancı yatırımcı aldığı gayrimenkulle artık Türkiye’de bir turist, bir misafir değil Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını da elde etmiş oluyor. Bu artışın önümüzdeki aylarda da devam edeceğini söyleyebiliriz. 

Yerli yatırımcıya değinecek olursak şuan için geçici durağanlık...