03 / 05 / 2024

tematik park

tematik park

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 40 bin metrekare alanda yapacakları tematik parkta Türk tarihini canlandıracaklarını açıkladı.

Kadıköy Göztepe 60. Yıl Parkı, tematik parka dönüştürüldü!

Bir dönem cami tartışmalarıyla gündeme gelen Kadıköy'deki Göztepe 60. Yıl Parkı, küllerinden yeniden doğdu

Karma projelerde hangi özelliklere dikkat edilmeli?

Karma projeler, “konut, ofis, AVM, rezidans, hotel, hastane, marina, tematik park, üniversite, müze...” fonksiyonlarının hepsine veya birçoğuna sahip “akıllı yaşam alanları” olarak nitelendirilir. Peki karma projelerde nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar..

Park Mozaik'te yaşama derinlik katan 9 meydan açıldı!

Bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde inşa edilen Park Mozaik projesi sonbaharı düzenlediği barbekü partisi ile karşıladı. Sağlam ve güvenilir bir yatırım yapma şansı veren projede tam 9 ayrı tematik meydan yer alıyor...

Aksaray Karabağ Tematik Parkı açılıyor!

Aksaray Belediyesi tarafından yapılan şehrin ilk ve tek Tematik parkı olma özeliği taşıyan Karabağ Tematik Park bugün saat 19.00’da açılıyor.

Bandırma Tematik Park için ödüller dağıtıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 250 dönümlük arazi üzerinde kurulacak Bandırma Tematik Park için düzenlenen yarışmada dereceye girenlerin ödülleri dağıtıldı.

Balıkesir Tasarım Parkı Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yeralan Bandırma Tematik Parkı için düzenlenen Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Bandırma'ya tematik park müjdesi!

Balıkesir üyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma Tematik Parkının inşa edileceği eski Askeri Çamlıkta incelemelerde bulundu.

Tematik Park için imar planı hazırlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma’da yapılacak Tematik Park, yeni liman ve 1/5000 ölçekli imar planları konusunda açıklamalarda bulundu.

Bandırma Tematik Parkı için çalışmalar başladı!

Vizyon projelerimiz arasında yer alan Bandırma Tematik Parkı için çalışmalar başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “Dünyaca ünlü mimarlar Bandırma için projeler hazırlayacak. Bandırma Balıkesir’in dünyaya açılan kapısı olacak” dedi.

Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması başladı!

Bandırma'daki, Kurtuluş Savaşı döneminde 61. Tümen emtia, mühimmat depolama alanı ve seyyar piyade intikal noktası olarak kullanılan askeri alanının Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesinin ardından alana tematik park yapımı için “Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması” açıldı.

Bandırma Tematik Park projesine 100 bin euroluk ödül!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bulunan Eski Ordonat Arazisine yapılması planlanan Türkiye’nin ilk Tematik Parkı için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi önderliğinde mimarlar Bandırma’da buluştu.

Bandırma'daki mimarlık temalı park için uluslararası yarışma!

Bandırma Güney Mahalleleri İçmesuyu Temini İnşaatı ve Bandırma İçme Suyu İletim Hattı İnşaatı temel atma törenlerinde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma’yı liman, organize sanayi ve tematik park projeleri ile Türkiye’nin vizyon şehri yapacaklarını söyledi.

Balıkesir Tematik Park projesi MİPİM'de tanıtılacak!

Büyükşehir Belediyesi’nden Bandırma’ya bir vizyon proje daha. Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Liman projesi sonrasında Tematik Park Projesi için harekete geçti.

Ferrari'den Çin'e eğlence parkı!

Ferrari hayranları ve eğlence parklarına meraklı olanlar için güzel bir haber var. 2010 yılında Abu Dabi’de açtığı tematik parkın ardından, İtalyan spor otomobil üreticisi Ferrari Çin’de tematik bir parkın inşası için protokol imzaladığını açıkladı.

tematik park Haberi

tematik park

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yapacakları yeni bir parkta Türk tarihini canlandıracaklarını söyledi. Başkan Tahmazoğlu, düzenlediği basın toplantısıyla görevde olduğu 6 yıllık dönemi değerlendirip yaptığı faaliyetleri ve yeni projeleri anlattı. Başkan Tahmazoğlu, önümüzdeki yıllarda Şahinbey ilçesinde büyük değişikliklerin yaşanacağını aktardı. Kentsel dönüşüm ve toplu konut çalışmalarını paylaşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Görevde bulunduğumuz süreçte 8 bin 947 kontu projelendirdik ve 5 bin 153 konutun yapımını tamamladık. Bu süreçte özellikle Mavikent Konutlarımızda ilk 3 etabı tamamlayarak 2 bin 340 dar gelirli ailenin ev sahibi olmasını sağladık" dedi. 


KENTSEL DÖNÜŞÜM 

Kentsel dönüşüm kapsamında yapılan konutlara da değinen Tahmazoğlu, "Bin 173 konutluk Çamlıca Konutlarımızı tamamladık. 702 daireden oluşan Yeşilvadi Konutlarının 2 blokluk kısmının satışını gerçekleştiriyoruz. 179 daireden oluşan Perilikaya Konutlarımızın yapımı bitti. 162...