05 / 07 / 2024

Temde çalışma var

Temde çalışma var

Sultanbeyli Belediyesi tarafından yapımına devam edilen yaya üstgeçidinin prefabrik kirişlerinin konulması için İstanbul Anadolu TEM O-4 Otoyolu 18. kilometresinde çalışma yapılacak.

Almanya ve Finlandiya'dan 75.241,37 TL maaşla çalışma fırsatı! Personel alımı başvuru ekranı açıldı!

Yurt dışında çalışma hayali kuranlar için Almanya ve Finlandiya'dan sevindirici haberler var! Almanya ve Finlandiya, ortaöğretim mezunu olan adaylar içinden personel alımı yapacak.

Türkiye’de çalışma ve ikamet iznine sahip yabancı sayısı belli oldu! İşte Suriyeliler hariç o rakam!

Türkiye’nin nüfusu, geçtiğimiz sene 85 milyon 279 bin 553 kişiye ulaştı. TÜİK tarafından açıklanan verilerde Türkiye'de geçerli ikamet veya çalışma iznine sahip yabancıların sayısı da açıklandı. Peki buna göre Türkiye’de ikamet ya da çalışma iznine sahip kaç yabancı var?

Vivense’de çalışma masalarında, kitaplıklarda muhteşem indirimler sizi bekliyor! Vivense 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

Okulların açılmasıyla veliler öğrenciler için çalışma masası ve kitaplık arayışına girdiler bile. Vivense’de geçerli olan okula dönüş kampanyasında birçok çalışma masası ve kitaplık modeli mevcut. Peki, hangi ürünlerde ne kadar indirim var? İşte, Vivense 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

A101 indirimli çalışma masası! A101 31 Ağustos indirimli fiyat listesi 2022…

A101 aradığınız her ürünü sizlerle buluşturmaya devam ediyor! Peki A101’de hangi çalışma masa ve sandalyelerinde indirim var? A101 31 Ağustos indirimli fiyat listesi 2022…

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'den akıl almaz zenginlik kriteri: Herkesin kapısında arabası var

Türkiye'de milyonlarca insan açlık sınırı olarak açıklanan 6 bin 391 liranın 891 lira aşağısında maaş almaya mecbur kalırken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, duyanı hayretler içinde bırakan açıklamalar yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin'in emekli maaşı ve asgari ücret zammı açıklamasındaki rakam değişiyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 3600 ek gösterge çalışmalarını bitirdiklerini açıkladı. Bakan Bilgin ayrıca, “Ücretlilerimizin enflasyon karşısındaki kayıplarını giderecek çalışmalar Temmuz’da da yapacağımız düzenlemeler var” dedi.

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'den 1 Mayıs'ta emekli maaşları ve asgari ücrete zam açıklaması geldi mi?

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin, emekli bayram ikramiyelerine zam yapılmayacağını açıkladıktan sonra emekli maaşlarında 'sürpriz bir zam var' diyerek 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı işaret etti. Milyonlarca emekli ve çalışan Bilgin'den gelecek açıklamaya kilitlendi.

Nijerya Çalışma ve İmar Bakanı Aliyu'dan Türkiye'ye iş birliği çağrısı!

Nijerya Çalışma ve İmar Bakanı Abubakar D. Aliyu, "Kalkınmayı sağlamak için altyapıyı geliştirmeliyiz ve bu noktada iki ülke arasında teknolojik yatırım, inşaat ve mühendislik alanında bilgi paylaşımına ihtiyacımız var" dedi...

Antalya Kemer'de esnaflar kiralarla ilgili çalışma bekliyor!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, "Esnafın kiralar konusunda ciddi sıkıntıları var. Kredi talebi yönünde destek verilmeli. Özellikle kiralarla ilgili bir çalışma bekliyorlar." dedi.

Türkiye'den ev alana oturma ve çalışma izni!

Mehmet Şimşek, Türkiye’nin sermaye açlığı olduğunu belirterek, belli bir ölçeğin üzerinde ev alanlara oturma izni ve çalışma izni vereceklerini açıkladı. Şimşek "Ev alanlara oturma izni, çalışma izni vereceğiz çünkü Türkiye’nin sermaye açlığı var” dedi.

GYODER 2015 yılı çalışma dönemi bütçe açıklaması!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği 2015 yılı çalışma dönemi bütçe açıklamalarını yayımladı. Bütçe raporunda gelir, gider, diğer aktivite ve organizasyonlarla ilgili bütçe açıklamaları yer alıyor.

Tapu ve Kadastro Paylaşım Sistemi çalışma esasları!

Tapu ve Kadastro Paylaşım Sistemi yönetmeliği, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünce üretilen veya arşivlenen verilerin paylaşılmasına ilişkin usul ve esasları belirliyor. İşte Tapu ve Kadastro Paylaşım Sistemi çalışma esasları..

Vergi dairesi çalışma saatleri 2015!

Gayrimenkul sahiplerinin ödemesi gereken değer artış kazancı ve kira gelir vergisi için beyanname dönemi Mart ayı ile başladı. İşte 25 Mart'a kadar verilecek beyannameler için vergi dairesine gidecek olanlara vergi dairesi çalışma saatleri 2015...

Temde çalışma var Haberi

Temde çalışma var


Sultanbeyli Belediyesi tarafından yapımına devam edilen yaya üstgeçidinin prefabrik kirişlerinin konulması için İstanbul Anadolu TEM O-4 Otoyolu 18. kilometresinde çalışma yapılacak.Söz konusu çalışma kapsamında yarın günü, Anadolu TEM O-4 Otoyolu 16. ve 20. kilometrelerinde bulunan acil geçiş yerleri arasında kalan bölümde, kuzey yolu (Ankara İstanbul yönü) trafiğe kapatılarak, trafik karşı yönden çift yönlü olarak...