21 / 05 / 2024

temde kaza mı var

temde kaza mı var

İstanbul TEM Otoyolu, Mahmutbey gişeleri yakınında meydana gelen trafik kazası nedeniyle yoğunluk artmaya başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kazayla ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Yanan elektrikli aracı söndürmek için 25 ton su lazım!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Pendik’te bir tırın taşıdığı elektrikli araçların aniden yanması, kaza ve yangın sonrası elektrikli araçlara müdahalelerin nasıl olması gerektiği sorusunu gündeme getirdi. İşte bu konuda bilmeniz gerekenler.

Kiralık araçlarla kaza yapılırsa neler yapmak gerekiyor? Uzmanından tek tek tavsiyeler geldi!

Enuygun.com Araç Kiralama İş Geliştirme Müdürü Zafer Sağlam, kiralık araçla kazan yapılması halinde yapılması gerekenleri açıkladı. Sağlam, "Kiralık araç ile seyahat eden kişiler de tüm diğer sürücüler gibi kaza anında sakin kalmalılar" dedi.

Düğün hazırlığı yapanlara bir müjde daha! Hayat kurtaran detay

Evlilik hazırlığı yapanların, ayrılık, birinci derece akrabalarının ölümü, kaza gibi nedenlerle düğünlerinin iptal edilmesi durumunda çiftlerin ve salon işletmecisinin masrafını karşılayan, 'düğün sigortası' uygulamaya konuldu. Son iki haftada 80 çift düğününü sigortalatmış oldu.

Bursa'da beton dökümü sırasında inşaat kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Bursa'da bir inşaatta beton döküm işlemi sırasında kalıp çöktü. Meydana gelen kaza sonucunda 4 işçi yaralanarak İnegöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kıbrıs Kocareis Kamp Alanı'ndaki yıkım için ara emir!

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Mesut Mesutoğlu, Yeniboğaziçi Belediyesi’nin Kocareis Kamp Alanı'nda yıkım yapmaması için ara emir kararı aldı.

Site yönetimine dava açılır mı?

Posta yazarı Tamer Heper 'Bir kaza sonucu ayaklarımı kaybettim. Sitedeki sosyal tesislere gidiş için merdiven kullanarak bir kat inmek gerekiyor. Ama merdiveni kullanamamamdan dolayı yararlanamıyorum. Yönetimi savcılığa şikayet etsem, sonuç alabilir miyim? ' sorusunu yanıtladı.

Kanal İstanbul'da Boğaz’dan daha sık mı kaza olacak?

Kanal İstanbul projesi'nin İşletme Risk Değerlendirme Raporu’na ulaşıldı. Rapora göre, Kanal İstanbul'da yaşanabilecek kaza sıklığı riski İstanbul Boğazı'ndan daha fazla...

Bozüyük'te yapımı devam eden hızlı tren hattı mecliste!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde yapımı devam eden hızlı tren hattında gerçekleşen kaza ve inşaattaki eksikliklere dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin yıkımında kaza!

Denizli Merkezefendi ilçesi Doktorlar Caddesi’ndesi'nde Pamukkale Üniversitesi Hastanesi olarak hizmet veren binada yıkım başlandı. Binanın yıkım çalışmalarında yaşanan dikkatsizlik büyük tehlikeye yol açtı.

Sayıştay'dan Boğaz'a erken müdahale merkezi önerisi!

Sayıştay, Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü’nün hesaplarının görüşüldüğü Meclis KİT Komisyonu’nda Boğaz’daki kaza ve kıyı yangınlarına yönelik ‘erken müdahale merkezleri’ oluşturulması önerisinde bulunduğu ortaya çıktı.

Dudullu-Bostancı Metrosu'nun inşaatında kaza!

Kadıköy'de yapımı süren Dudullu-Bostancı metro inşaatında kaza meydana geldi. Ayşekadın metro istasyonundaki kazada 1 işçi hayatını kaybetti.

Fethiye Beşkaza'daki binalar yıkılıyor!

Fethiye'de Uğur Mumcu Parkı, Beşkaza Meydanı'nda bulunan binaların yıkımı tamamlanıyor. Binalar bölgede ciddi tehlike oluşturuyordu.

Ankaralı müteahhit İzmir'de kaza yaptı!

İzmir’de, Ecem Haliloğlu ile teyzesi Lütfiye Yurdaer’e çarpıp ölümlerine neden olan sürücünün Ankara’da müteahhitlik yapan N.D. olduğu ortaya çıktı.

temde kaza mı var Haberi

temde kaza mı var

İstanbul'da TEM otoyolu Mahmutbey kavşağı Ankara istikametinde TIR devrildi. Kaza nedeniyle 2 şerit kapanırken, trafikte yoğunluk yaşanıyor.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi kazayla ilgili bir açıklama yaptı. 


Açıklamada, Mahmutbey İSTOÇ yolunda, Edirne ve Ankara istikametinde, bir TIR ve bir mıcır yüklü kamyonun devrilmesi sonucu yolun trafiğe kısmen kapandığını belirtilerek, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Ekipleri ve İstanbul İtfaiyesi, Karayolları ile koordineli olarak yolu trafiğe açmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bölge trafiğinde kazanın da etkisi ile yoğunluk arttı" denildi.


(Saat 17.10 itibariyle son...