19 / 05 / 2024

Temel Başalan kimdir

Temel Başalan kimdir

Türkiye Belediyeler Birliği Hukuk Danışmanı Temel Başalan "Kentsel dönüşüm özellikle Van depreminden sonra hızlandırıldı. Kentsel dönüşümde belediyelerimize 2 şey vurguladık; vatandaşın rızası ve yerinde dönüşüm"

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ ne iş yapmaktadır?

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ'un eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kim olduğu ve Ahmet Baştuğ'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Temel Kamil Atay kimdir? Temel Kamil Atay ne iş yapıyor?

Temel Kamil Atay kimdir? Temel Kamil Atay'ın eğitim durumu nedir? Temel Kamil Atay'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Temel Kamil Atay'ın kim olduğu ve Temel Kamil Atay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Mehmet Mete Başol hangi bankaların yönetim kurullarında yer aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Mehmet Mete Başol kimdir? Üniversite eğitimini nerede aldı? Hangi bankalarda çalıştı? Enka İnşaat ve Sanayi’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Mete Başol ile ilgili merak edilen her şey...

Arif Başer kimdir, nereli?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Arif Başer kimdir? Arif Başer'in mesleği ne? Arif Başer nereli? İşte ayrıntılar...

Özlem Bağdatlı kimdir? Özlem Bağdatlı nereden mezun oldu?

Özlem Bağdatlı ne iş yapıyor? Özlem Bağdatlı’nın mesleği nedir? Özlem Bağdatlı nereden mezundur? İşte detaylar!

Didem Başer kimdir? Hangi okuldan mezun?

Didem Başer, Garanti BBVA'da İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Didem Başer kimdir? Hangi okuldan mezun?

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Recep Baştuğ Kimdir?

Recep Baştuğ kimdir? Recep Baştuğ’un mesleği nedir? Recep Baştuğ hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Simhan Savaşçın Başaran Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Simhan Savaşçın Başaran kimdir? Simhan Savaşçın Başaran daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Simhan Savaşçın Başaran'ın biyografisi..

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Özlem Bağdatlı kimdir?

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özlem Bağdatlı kimdir? Özlem Bağdatlı daha önce hangi şirketlerde görev yaptı? İşte Özlem Bağdatlı'nın biyografisi;

Ömer Selim Alan kimdir?

Ömer Selim Alan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Ömer Selim Alan kimdir? Ömer Selim Alan hangi işlere imza attı?

Şafak Başa kimdir?

Şafak Başa'nın 2019 yerel seçimlerinde CHP'den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Şafak Başa kimdir?

Temel Başalan kimdir Haberi

Temel Başalan kimdir


Türkiye Belediyeler Birliği Hukuk Danışmanı Temel Başalan, İstanbul'da kentsel dönüşüm ve 2B arazisinin durumunu Vatan'a anlattı. 


Başalan, kentsel dönüşümde istenilen seviyeye ulaşılamadığını, bu sıkıntıların bir kaç yıl içinde giderileceğini söyledi. Başalan, "Kentsel dönüşüm özellikle Van depreminden sonra hızlandırıldı. Kentsel dönüşümde belediyelerimize 2 şey vurguladık; vatandaşın rızası ve yerinde dönüşüm. Kentsel dönüşümde en önemli problem insan kaygıları. İnsanlar acaba yerimden olacak mıyım korkusu taşımamalı. Sosyal ve yeşil alanı fazla olan yerler inşa etmeyi hedefledik" diye konuştu. 


2B kapsamında binlerce tapu dağıttık Başalan, 2B yasası hakkında ise şöyle konuştu: 2B yasasında hak sahiplerinin %81'i başvuru yaptı. 


1.5 milyar TL gelir oldu. İstanbul'da 20 ilçede 2B planı var. Beykoz, Ümraniye, Çekmeköy, Sultanbeyli,Eyüp 2B sorunu yaşayan ilçelerin başında. 2B'de planlama ve iade işlemleri tamamlanırsa istenen noktaya...