03 / 05 / 2024

temel bulut dava

temel bulut dava

Sattığı daireleri sahiplerine teslim etmediği gerekçesiyle hakkında 910 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Bulut İnşaat’ın sahibi Temel Bulut, üç gün önce çay bahçesinde yakalandı. 

Temel Bulut, dava için KKTC'deydi!

Kıbrıs emlak sektöründe büyük yüzlerce mağdur bırakan Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, dava için KKTC'deydi. Mağdurların sert tepkisiyle karşılaştı. İşte detaylar..

Temel Bulut'a 316 yıl 3 ay hapis cezası!

Konut mağdurlarıyla sık sık gündeme gelen Esenyurt’ta maket üzerinden daire satışı yaptıkları gerekçesiyle "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 6 sanığın yargılandığı davada mahkeme, şirket sahibi sanık Temel Bulut'a 316 yıl 3 ay hapis ile bir milyon 275 bin lira adli para cezası verdi.

Sütlüce’de yıkılan binanın sahibi Arda Turan'a dava açacak!

Sütlüce’de temel kazısı sonucunda çöken binanı sahibi Mesut Ertürk, kazı yapılan arsanın sahibi Arda Turan’a sitem ederek, ''Arda aramazsa dava açacağız'' dedi.

Volkan Vural Bulut tutuklandı!

Esenyurt'taki inşaat projesinden 40 kişiye toplam değeri 5 milyon TL'nin üzerinde daire satıp teslim etmediği gerekçesiyle ile haklarında 400 yıla kadar hapis istemi ile dava açılan Bulut İnşaat'ın sahibi Temel Bulut'tan sonra oğlu Volkan Vural Bulut da tutuklandı.

Temel Bulut yakalandı!

Sattığı daireleri sahiplerine teslim etmediği gerekçesiyle hakkında 910 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Bulut İnşaat’ın sahibi Temel Bulut, üç gün önce çay bahçesinde yakalandı. 

Temel Bulut için tutuklama kararı çıktı!

Kıbrıs Postası'nın haberine göre, Ekonomi ve iş dünyası, mahkemeden çıkan flaş karara odaklandı. Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan, fakat ısrarla polisten ve adaletten kaçan Temel Bulut için tutuklama kararı çıktı.

Bulut İnşaat'ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıktı!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Temel Bulut, oğlu Volkan Bulut ve şirket çalışanı Mine Turgut’un duruşmalardan kaçtıklarına işaret ederek haklarında yakalama kararı verdi.

Temel Bulut hakkında yakalama kararı!

Bulut İnşaat’a açılan dolandırıcılık davası bugün görüldü. İşte, teslim edilmesi gereken binlerce konutun bulunmasıyla yargılanan Bulut İnşaat davasında son durum...

Bulut İnşaat'a açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’a açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek. Dava Bakırköy 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde saat 09:15'te kamuoyuna açık olarak görülecek.

Bulut İnşaat'ın sahipleri hakkında 910 yıl hapis cezası istendi!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’ın sahipleri hakkında 910 yıl hapis istemi ile dava açıldı. 130 mağdurun bulunduğu davanın ilk duruşması nisan ayında...

Bulut İnşaat, olmayan 7’nci kattan daire satmış!

Esenyurt'ta yüzlerce kişiyi mağdur eden Bulut İnşaat firmasının sahibi Temel Bulut dolandırıcılıktan 2 yıl 1 ay hapis ve 5 bin TL adli para cezasına çarptırıldı.

Bulut İnşaat'ın Kıbrıs projesindeki sorunlar mahkemeye taşındı!

Şirketin sahibi Temel Bulut aleyhine alacak verecek meselesi nedeni ile Girne Kaza Mahkemesi'nde açılan davanın duruşmaları devam ediyor.

Temel Bulut, dava için KKTC'deydi!

Kıbrıs emlak sektöründe büyük yüzlerce mağdur bırakan Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, dava için KKTC'deydi. Mağdurların sert tepkisiyle karşılaştı. İşte detaylar..

Temel Bulut: İmar planları yapılırken altyapı kaldırır mı kaldırmaz mı baştan düşünülmeliydi!

Esenyurt, İstanbul'da konut mağdurlarıyla bilinen bir ilçe. Bulut İnşaat bölgeye giden 28 firmadan biri. Sahibi Temel Bulut, "İmar planları bir kişinin dudakları arasında olursa daha çok mağduriyet olur" diyor.

temel bulut dava Haberi

temel bulut dava

Bulut İnşaat’ın sahibi Temel Bulut, üç gün önce İstanbul’da bir çay bahçesinde yakalandı. Bulut'un hakkında Esenyurt’ta gerçekleştireceği projeden sattığı daireleri sahiplerine teslim etmediği gerekçesiyle dolandırıcılık suçundan 910 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Hürriyet Gazetesi'nden Ceylan Sever'in haberine göre,  Bakırköy 5. Ağır Ceza Mahkemesi’ne çıkarılan Temel Bulut, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mahkeme, yüzlerce mağdurun olduğu davada güvenlik gerekçesiyle Bulut’un savunmasını gelecek celse SEGBİS yöntemiyle alacak.


"İnsanlar Temel Bulut'u görünce galeyana gelecek"

Temel Bulut'a tutuklamaya karşı savunması soruldu. Bulut, "Savunma yapmak istiyorum. 900 mağdur var, 300’ü bana dava açtı” diyerek savunma yapmak istediğini söylese de avukatları müdahale ederek ayrıntılı savunma yapılabilmesi için mahkemeden süre talep etti.

Bulut’un avukatı ayrıca gelecek celse müvekkilinin duruşmaya getirilmeyerek savunmasının SEGBİS yöntemiyle alınmasını istedi. Gerekçesini ise şöyle açıkladı;...