28 / 04 / 2024

Temel Bulut nereli

Temel Bulut nereli

Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut kimdir? Temel Bulut nereli? Temel Bulut'un eğitim ve iş hayatına daire merak ettikleriniz ile Bulut İnşaat hakkında bilgiler bu haberde...

Temel Bulut'a 316 yıl 3 ay hapis cezası!

Konut mağdurlarıyla sık sık gündeme gelen Esenyurt’ta maket üzerinden daire satışı yaptıkları gerekçesiyle "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 6 sanığın yargılandığı davada mahkeme, şirket sahibi sanık Temel Bulut'a 316 yıl 3 ay hapis ile bir milyon 275 bin lira adli para cezası verdi.

Volkan Vural Bulut tutuklandı!

Esenyurt'taki inşaat projesinden 40 kişiye toplam değeri 5 milyon TL'nin üzerinde daire satıp teslim etmediği gerekçesiyle ile haklarında 400 yıla kadar hapis istemi ile dava açılan Bulut İnşaat'ın sahibi Temel Bulut'tan sonra oğlu Volkan Vural Bulut da tutuklandı.

Temel Bulut yakalandı!

Sattığı daireleri sahiplerine teslim etmediği gerekçesiyle hakkında 910 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Bulut İnşaat’ın sahibi Temel Bulut, üç gün önce çay bahçesinde yakalandı. 

Temel Bulut için tutuklama kararı çıktı!

Kıbrıs Postası'nın haberine göre, Ekonomi ve iş dünyası, mahkemeden çıkan flaş karara odaklandı. Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan, fakat ısrarla polisten ve adaletten kaçan Temel Bulut için tutuklama kararı çıktı.

Bulut İnşaat'ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıktı!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Temel Bulut, oğlu Volkan Bulut ve şirket çalışanı Mine Turgut’un duruşmalardan kaçtıklarına işaret ederek haklarında yakalama kararı verdi.

Temel Bulut hakkında yakalama kararı!

Bulut İnşaat’a açılan dolandırıcılık davası bugün görüldü. İşte, teslim edilmesi gereken binlerce konutun bulunmasıyla yargılanan Bulut İnşaat davasında son durum...

Bulut İnşaat, olmayan 7’nci kattan daire satmış!

Esenyurt'ta yüzlerce kişiyi mağdur eden Bulut İnşaat firmasının sahibi Temel Bulut dolandırıcılıktan 2 yıl 1 ay hapis ve 5 bin TL adli para cezasına çarptırıldı.

Bulut İnşaat'ın Kıbrıs projesindeki sorunlar mahkemeye taşındı!

Şirketin sahibi Temel Bulut aleyhine alacak verecek meselesi nedeni ile Girne Kaza Mahkemesi'nde açılan davanın duruşmaları devam ediyor.

Temel Bulut, dava için KKTC'deydi!

Kıbrıs emlak sektöründe büyük yüzlerce mağdur bırakan Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, dava için KKTC'deydi. Mağdurların sert tepkisiyle karşılaştı. İşte detaylar..

Temel Bulut: İmar planları yapılırken altyapı kaldırır mı kaldırmaz mı baştan düşünülmeliydi!

Esenyurt, İstanbul'da konut mağdurlarıyla bilinen bir ilçe. Bulut İnşaat bölgeye giden 28 firmadan biri. Sahibi Temel Bulut, "İmar planları bir kişinin dudakları arasında olursa daha çok mağduriyet olur" diyor.

Temel Bulut: Evviva, Tekirdağ'a değer katacak!

Bulut İnşaat Tekirdağ'da Muratlı Caddesi üzerinde 150 dönüm üzerine kendi başına şehir konseptinde bir proje inşa ediyor. Projenin içinde sağlık kabinlerinden, hayvan barınaklarına, otelden AVM'ye kadar tüm ihtiyaçların karşılanabileceği imkânlar sunuluyo

Bulut İnşaat yeni yılda 3 Evviva projesine başlayacak!

Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut "Eski projelerimizle birlikte 2014 yılının 1 milyarı geçeceğini düşünüyoruz. Her yıl yaklaşık 3 bin civarında konut yapıyoruz" dedi

Bulut İnşaat, Arapların gözdesi oldu!

Bulut İnşaat; Dubai Cityscape Global Fuarı'nda yoğun ilgi gördü. Temel Bulut; özellikle Dubai, Lübnan, Kuveyt, Suriye, Irak, Ürdün ve Hindistanlı vatandaşların İstanbul'da konut sahibi olmayı tercih ettiklerini belirtti.

Temel Bulut nereli Haberi

Temel Bulut nereli

Temel Bulut kimdir?

Temel Bulut, 1958 Trabzon Maçka Ocaklı köyü doğumlu. Altı çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olan Temel Bulut, bugün Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı.


İlk ve ortaokulu İstanbul Bahçelievler'de okuyan Temel Bulut, elektrik tekniker diplomasına sahip. 1976 yılından 1987 yılına kadar icra ettiği elektrik teknikerliğinden sonra inşaat müteahhitliğine atıldı. 


1987 yılında başladığı inşaat sektöründe 2002 yılına kadar 84 adet bina yaparak binden fazla aileyi daire ve dükkan sahibi yaptı. Bu tarihlerde Bulut İnşaat'ı kurdu.


Ayrıca, bir üniversite kurmak ideali olan Temel Bulut, 2002 yılından 2006 yılına kadar özel konservatuvar kurarak yüzlerce müzisyen, şarkıcı, tiyatrocu, dansçı ve balerin yetiştirdi.


Sağlamı, kaliteyi, teknolojiyi, konforu ve sosyal yaşamı ucuza satmayı amaçlayarak binlerce insanı ev sahibi yapma hedefiyle yola çıkan Bulut İnşaat günümüze kadar onlarca konut...