25 / 05 / 2024

Temel Karamollaoğlu rant açıklaması

Temel Karamollaoğlu rant açıklaması

Şehirlerin beton yığınları haline gelmesini istemediklerini ve kibir kulelerine izin vermeyeceklerini ifade eden Temel Karamollaoğlu, "Şehirlerde arsa rantını sadece arsa sahipleri kullanacak, buna da söz veriyorum." dedi.

Beyoğlu Belediyesinin kentsel dönüşüm hazırlıklarına tepki: Afet yasası geri çekilsin!

Beyoğlu Belediyesinin rant odaklı kentsel dönüşüm hazırlıkları, vatandaşları tepkilerine neden oldu. Vatandaşlar, afet yasasının geri çekilmesine ilişkin çağrıda bulundu. İşte o açıklamalar...

İstanbul'da lüks konutlarda rant yarışı!

İBB Başkanı İmamoğlu, kendilerinden önceki yönetimin konut ve ticaret alanlarında 85 milyar dolar rant elde ettiğini iddia etti.  

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

Ekrem İmamoğlu açıkladı! İşte İstanbul’daki hayat pahalılığı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hayat pahalılığının kentteki etkilerini açıkladı. İmamoğlu, bahsi geçen pahalılığın bir yılda yüzde 112 arttığını ifade etti. İmamoğlu, 4 kişilik bir ailenin temel ihtiyaçlarının maliyetinin 27 bin 596 lira olduğuna dair açıklamalarda bulundu.

Tahincioğlu’ndan kentsel dönüşüm için ses getirecek çağrı!

Deprem kuşağındaki Türkiye’de bulunan riskli binalar için hükümete önemli bir çağrı geldi. “Kentsel dönüşüm rant kapısı olmamalı" diyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Devlet öncülük yapsın biz dönüştürelim” diye seslendi.

Torunoğlu Kuyu Temel İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunoğlu Kuyu Temel İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Cazır tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul önümüzdeki 100 yıllara yön verecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul, emlak-rant projesi gibi getirilip, basit konulara, günlük dedikodu siyasetine alet edilecek bir proje asla değildir." dedi.

İzmir trafiğini rahatlatacak Buca Metrosu geliyor! Temelini Kılıçdaroğlu atacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin imzasıyla hayata geçirilecek olan Buca Metrosu’nun temeli 14 Şubat 2022 Pazartesi günü atılacak. Düzenlenecek temel atma törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılacak.

Ekrem İmamoğlu'dan dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün KİPTAŞ Arkatlı Evler'in temel atma törenine katıldı. İmamoğlu, düzenlenen törende İstanbul'daki kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul'da temel atma töreni yok!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'un temel atma tarihinin açıklanmasına ilişkin konuştu. "Temel atma töreni diye bir şey yok" diyen İmamoğlu, "Temel atma işi, aslında bir yol yapımı. Kanal ile uzaktan yakında ilgisi yok" dedi.

Temel Karamollaoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel KaramollaoğSaadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul Projesi ile ilgili olarak hükümetle görüşme talebinde bulunmayacaklarını söyledi.

Temel Karamollaoğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Eyüpsultan Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde Ekrem İmamoğlu'na tepki!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da başlattığı kentsel dönüşüm projesi temel atma töreni sırasında bir grup mahalle sakini, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki verdi...

Temel Karamollaoğlu rant açıklaması Haberi

Temel Karamollaoğlu rant açıklaması

Almanya'nın Leverkusen kentinde düzenlenen "Saadet 5. Avrupa Buluşması" etkinliğinde konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gelecek yıl yapılacak yerel seçimlerde partisinin izleyeceği yol ve vaatleri anlattı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ostermann Arena'da partililere hitap eden Karamollaoğlu, "Seçimlerde bizim temel vaadimiz, belediyelerin kesinlikle partizanlıktan kurtulacakları, yolsuzluk ve israfa kesinlikle fırsat vermeyecekleri, şeffaf olacakları. Belediyelerin kendilerine emanet edilen mala, mülke, paraya yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacaklarını, işi ehline vereceklerini vadediyoruz." dedi.

Karamollaoğlu, "İçimizden birileri, 'Bizim çoluk çocuk var, bekliyor sırada, ne yapacağız' derse, biz onların içinde ehil olanları değerlendiririz ama bizim mahalli idarelerde kalkınmaya yönelik atacağımız adımlarla şehirlerde belediyenin oluşturacağı iş imkanının çok üstünde de bir iş imkanı inşallah sağlanacak ve bu en çok eşitler arasında diyelim mağdurlara...