01 / 05 / 2024

Temel ve İleri Gayrimenkul Eğitimleri

Temel ve İleri Gayrimenkul Eğitimleri

Gayrimenkul Eğitmeni Hasan Tan, Temel ve İleri Gayrimenkul Eğitimleri veriyor. Eğitimin 1 günlük süresi 8 ders saati, 2 günlük süresi ise 16 ders saati..

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

Maybiotek Sağlık Ve İleri Teknolojiler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maybiotek Sağlık Ve İleri Teknolojiler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 245 bin TL sermaye bedeli ile Kamile Yinanç tarafından kuruldu.

Modern Gelişim Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Modern Gelişim Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Temel ve Oktay Temel ortaklığında kuruldu.

Ahmet Büyükgöz'den 11 enerji hissesi ile SASA ve Hektaş analizi!

Temel ve teknik analizci, uzun vade yatırımcısı Ahmet Büyükgöz, Borsa İstanbul’da işlem gören 11 enerji hissesini masaya yatırdı. Son dönemin en çok konuşulan şirketleri, SASA, Hektaş, TÜPRAŞ, KONTROLMATİK  başta olmak üzere 14 hissenin analizini yaptı.

Mudo Concept’te 1 alana 1 bedava! Mudo Concept 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Mudo Concept’te seçili ürünlerde 1 alana 1 bedava kampanyası başladı. Çırpıcılar, tencereler, fırın güveçleri, soyacaklar ve daha birçok üründe aldığınızı iki üründen biri hediye oluyor. Sizde bu fırsatı kaçırmamak için acele edin. İşte, Mudo Concept 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bu haber Netflix kullanıcılarını darmadağın edecek!

Netflix abonelik ücretlerinde değişikliğe gideceğini duyurmuştu. Netflix temel, standart ve özel planlarına zam yaptı. Peki Netflix üyelik ücreti 2022 ne kadar oldu? Netflix standart, temel ve özel plan ücreti ne kadar? İşte Netflix 2022 fiyat listesi…

Tml Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tml Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Temel, İbrahim Temel, Mücahit Temel ve Seyit Temel ortaklığında kuruldu.

Temel Kayhan İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Kayhan İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem    Temel ve Gürkan Kayhan ortaklığında kuruldu.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi BİLTAM açıldı!

TOKİ tarafından inşası yürütülen Türkiye'nin örnek üniversite yerleşkelerinden biri olan İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde yer alan Bilim ve İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Laboratuvarı (İMÜ-BİLTAM) açıldı...

İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde bilim ve teknoloji merkezi açıldı!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Bilim ve İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin açılışı ile Ziraat Bankası Kütüphanesi'nin temel atma töreni yapıldı...

EGS Otel Turizm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EGS Otel Turizm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mehmet Temel ve Aziz Emre Turan ortaklığında 14 Aralık 2017'de  20 bin TL sermaye ile kuruldu. 

Avrasya Temel Ve Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Temel Ve Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İzzet Erkan Yıldızel tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yeni imar yönetmeliğinde bina girişleri ve rampaları!

Ekim 2017'de yürürlükte olacak Yeni İmar Yönetmeliği'nde bina girişleri ve rampalarına ilişkin esaslar yeniden düzenlendi. Peki, bina girişleri ve rampaları nasıl olmalı?

Temel ve İleri Gayrimenkul Eğitimleri Haberi

Temel ve İleri Gayrimenkul Eğitimleri

Gayrimenkul Eğitmeni Hasan Tan, Temel ve İleri Gayrimenkul Eğitimleri veriyor. 


Süre: Eğitim içeriğine göre temel eğitimler 1 gün, ileri eğitimler 2 gündür. 


1 günlük eğitim : 8 ders saati

2 günlük eğitim : 16  ders saati


1 günlük eğitimler 

1- Emlak ile ilgili temel kavramlar ve hukuki ve ekonomik boyutta emlakçılık

2- Halkla ilişkilerde kullanılan iletişim araç ve ortamları

3- Gayrimenkul hukuku

4- Emlak komisyonculuğunda vergilendirme ve biçimsel vergi yükümlülüğü


2 günlük eğitimler

1- Değerleme/Ekspertiz

2-...