06 / 07 / 2024

temesist depo raf sistemleri

temesist depo raf sistemleri

İthal mekik robotu ile Bilecik’te üretim yapan Temesist, 9 senede 137 binasız giydirme raf sistemli depo inşa etti. Temesist, akıllı depoları üretmek için de geri sayıma başladı.

Temesist 9 yılda 137 depo inşa ederek rekor kırdı!

Ar-Ge’ye verdiği önem sayesinde bir dönem ithal ettiği mekik robotu 2014 yılında Bilecik’te üretmeye başlayan depo ve raf sistemleri sektöründe dünyanın önde gelen üreticilerinden Temesist, 9 yılda 137 adet bina ederek rekora imza attı..

Temesist 9 senede 137 depo inşa etti!

İthal mekik robotu ile Bilecik’te üretim yapan Temesist, 9 senede 137 binasız giydirme raf sistemli depo inşa etti. Temesist, akıllı depoları üretmek için de geri sayıma başladı.

Temesist 137 proje inşa ederek rekor kırdı!

Depo ve raf sistemleri sektöründe dünyanın önde gelen üreticilerinden Temesist, projesini bir tık daha ileri götürerek tamamen insansız çalışacak akıllı depoları üretmek için geri sayıma başladı.

Temesist Raf akıllı depo üretimi için geri sayıma başladı!

Depo ve raf sistemleri konusunda 1986’dan beri faaliyet gösteren Temesist Raf, geçen yıldan bu yana üzerinde çalıştığı insansız çalışan tam otomatik depo sistemleri projesinde sona yaklaştı

Osmangazi'de icradan 1 milyon TL'ye satılık depo ve tarla!

Bursa 19. İcra Dairesi; Osmangazi'de yer alan depo ve tarlayı 1 Aralık 2014 tarihinde satışa çıkarıyor. Toplam bedeli 1 milyon 63 bin 331 TL olarak belirlendi.

Fotoistanbul 1. Beşiktaş Uluslararası Fotoğraf Festivali başlıyor!

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen Beşiktaş Uluslararası Fotoğraf Festivali, 17 Ekim – 18 Kasım tarihleri arasında pek çok sergi, etkinlik, ve gösteri ile Beşiktaş'ta gerçekleştirilecek. Peki festivalde kimler var? İşte detaylar...

Filli Boya çalışanları karma fotoğraf sergisi açtı!

Filli Boya çalışanları karma fotoğraf sergisi açtı. Çalışanlarının iş hayatına olduğu kadar entelektüel birikimlerinin de gelişimine katkı sağlayan Filli Boya, “Renkli Kulüp” faaliyetlerine devam ediyor.

Reysaş Gayrimenkul Kozan'daki depo projesinin yapı ruhsatını aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kozan'daki depo projesinin yapı ruhsatını aldı.

Üsküdar Belediyesi Cami ve İnsan konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı!

Üsküdar’da düzenlenen ‘Cami ve İnsan’ konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı. Jüri, Türkiye’nin değişik illerinden binlerce başarılı eser arasında dereceye girenleri belirlemekte zorlandı. Peki Cami ve İnsan fotoğraf yarışması sonuçları ve ödül töreni ne za

Kemalpaşa Çınar Köyü'nde 1.8 milyon TL'ye satılık lojman, depo, bina!

Kemalpaşa İcra Dairesi; Kemalpaşa Çınar Köyü Kiremit Ocağı'nda yer alan kümes, depo, bina ve lojmanları 5 Kasım 2014 tarihinde saat 10:00 - 10:10 arasında satışa çıkarıyor.

Lüleburgaz'da icradan 969 bin 398 TL'ye satılık atölye, depo, bina!

Lüleburgaz 2. İcra Dairesi; Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Büyükkarıştıran Köyü, Arpalık Mevkii'nde yer alan bina, atölye, depo ve de 2 tek katlı yapıyı satışa çıkarıyor.

Pratik Depo, +1 oda hizmetiyle yüzde 35 büyüdü!

Özellikle ABD'deki örneklerinden ilham alarak 2007 yılında kurulan ev, yazlık ve ofislerdeki fazla eşyaları sigortalı biçimde depolama hizmeti veren Pratik Depo, geçtiğimiz yıla göre eylül ayı itibarıyla yüzde 35 büyüdü...

Bornova'da satış memurluğundan 1 milyon TL'ye satılık depo!

İzmir 13. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Bornova'nın Ergene Mahallesi'nde yer alan depo olarak kullanılan alanı 1 milyon TL'den satışa çıkarıyor. İhalesi 22 Ekim'de yapılacak.

temesist depo raf sistemleri Haberi

temesist depo raf sistemleri

Dünyanın önde gelen depo ve raf firmalarından Temesist, bu aralar imalata eğildi. İthal mekik robotu ile Bilecik’te üretim yapan firma, 9 senede 137 binasız giydirme raf sistemli depo inşa etti. Temesist, akıllı depoları üretmek için de geri sayıma başladı. Bu çerçevede kıllı depo sistemlerinin patenti alındı. Sistemlerin 2016’da Almanya’da Cemat Fuarı’nda ürünlerini tanıtılması planlanıyor.


Temesist Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Gül, “Avrupa’dan ithal ettiğimiz mekik robotu 2014’te kendi bünyemizde görev yapan yerli mühendislerle ürettik. Aynı sene robotu daha da ilerletip akıllı depolarda kullanılmasını mümkün kılacak bir projeye başladık. Ar-Ge faaliyetlerimizde de sona gelindi. Ürünün patentlerini ve CE belgelerini aldık. Akıllı depo sistemimizi Almanya’da Cemat Fuarı’nda sergilemeyi hedefliyoruz.” dedi. 


42 ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Gül, şunları kaydetti:

“Çin, Hindistan, Dubai, Suudi Arabistan’dan mekik...