11 / 05 / 2024

Temesist depo rekor

Temesist depo rekor

Ar-Ge’ye verdiği önem sayesinde bir dönem ithal ettiği mekik robotu 2014 yılında Bilecik’te üretmeye başlayan depo ve raf sistemleri sektöründe dünyanın önde gelen üreticilerinden Temesist, 9 yılda 137 adet bina ederek rekora imza attı..

Temesist 9 yılda 137 depo inşa ederek rekor kırdı!

Ar-Ge’ye verdiği önem sayesinde bir dönem ithal ettiği mekik robotu 2014 yılında Bilecik’te üretmeye başlayan depo ve raf sistemleri sektöründe dünyanın önde gelen üreticilerinden Temesist, 9 yılda 137 adet bina ederek rekora imza attı..

Temesist 9 senede 137 depo inşa etti!

İthal mekik robotu ile Bilecik’te üretim yapan Temesist, 9 senede 137 binasız giydirme raf sistemli depo inşa etti. Temesist, akıllı depoları üretmek için de geri sayıma başladı.

Temesist 137 proje inşa ederek rekor kırdı!

Depo ve raf sistemleri sektöründe dünyanın önde gelen üreticilerinden Temesist, projesini bir tık daha ileri götürerek tamamen insansız çalışacak akıllı depoları üretmek için geri sayıma başladı.

Doğalgaz tüketimi 213 milyon metreküp ile rekor seviyeye ulaştı!

Türkiye son bir haftadır Sibirya soğuklarının etkisine girdi. Pazartesi gününden itibaren gelen dondurucu soğuklar tüketicinin elini korkak alıştırmadı. 6 Ocak Salı günü doğalgaz tüketiminde rekor kırıldı.

Doğalgaz tüketiminde rekor kırıldı!

Enerji Bakanı Taner Yıldız, bu hafta Salı günü doğalgaz tüketiminin 213 milyon metreküp ile rekor seviyeye ulaştığını kaydederken, yetkililer kamu santrallerinde ikincil yakıta geçildiğini bildirdi.

Konut fiyatları nerede rekor kırdı?

New York'un gözbebeği Manhattan’da daire fiyatları rekor seviyelere çıktı. New York siluetine olan hayranlığı devam ederken Manhattan'daki ortalama daire fiyatı 2014 yılında 1,72 milyon dolara yükselerek rekor seviyeye ulaştı.

Reysaş GYO Düzce Prefabrik Depo 2014 Yıl Sonu Ekspertiz Raporu yayınlandı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş GYO Düzce Prefabrik Depo 2014 Yıl Sonu Ekspertiz Raporu yayınlandı..

Artvin'de Patlayıcı Madde Depo Tesisi Hizmete Açıldı!

Artvin'de Yılmaz - Han inşaat Limited Şirketi tarafından yaptırılan Patlayıcı Madde Depo Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Proje 170 metre uzunluğunda 40 ton depolama kapasitesine sahip.

Temesist Raf akıllı depo üretimi için geri sayıma başladı!

Depo ve raf sistemleri konusunda 1986’dan beri faaliyet gösteren Temesist Raf, geçen yıldan bu yana üzerinde çalıştığı insansız çalışan tam otomatik depo sistemleri projesinde sona yaklaştı

Reysaş GYO Bulgurlu'da 6 milyon 100 bin liraya depo aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş GYO Bulgurlu'da 6 milyon 100 bin liraya depo aldı.

MÜSİAD 2015'te konut satışlarında rekor öngörüyor!

MÜSİAD'ın inşaat sektörünü masaya yatıran raporu değerlendiren MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Ozdemir, 2015te konutta rekor beklediklerini söyledi. Özdemir "Konutta balon yok, talep artıyor" dedi.

Emlak Konut GYO'dan rekor satış!

Emlak konut GYO tarafından gerçekleştirilen gayrimenkul projelerinde 2014 yılının Ekim ayında rekor bir satış elde edildi. Emlak Konut GYO’nun yılın ilk on ayındaki satış hasılatı da 3 milyar 761 milyon lirayı geçti.

Silivri'de icradan 8.5 milyon TL'ye satılık depo binası!

Silivri 2. İcra Dairesi; Silivri İlçesi, Alipaşa Mahallesi, Necati Kartal Sokağı'ndaki depo binasını satışa çıkarıyor. Toplam bedeli 8 milyon 513 bin 301 TL olarak belirlendi.

Temesist depo rekor Haberi

Temesist depo rekor

Ar-Ge’ye verdiği önem sayesinde bir dönem ithal ettiği mekik robotu 2014 yılında Bilecik’te üretmeye başlayan depo ve raf sistemleri sektöründe dünyanın önde gelen üreticilerinden Temesist, 9 yılda 137 adet binasız giydirme raf sistemli depo inşa ederek alanında rekor kırdı.


Temesit ayrıca tamamen insansız çalışacak akıllı depoları üretmek için geri sayıma başladı. Bu kapsamda akıllı depo sistemlerinin patentini alan şirket 2016 yılında Almanya’da Cemat Fuarı’nda ürünü sergilemeye hazırlanıyor.


Temesist Raf Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Gül,”Yıllarca Avrupa’dan ithal ettiğimiz mekik robotu 2014 yılında kendi bünyemizde çalışan Türk Mühendislerle ürettik. Aynı yıl robotu daha da geliştirip tamamen insansız çalışan akıllı depolarda kullanılmasını sağlayacak bir projeye başladık”...