05 / 05 / 2024

TEMFED trabzon toplantı

TEMFED trabzon toplantı

Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Genel Başkanı (TEMFED) Hacı Ali Taylan, Türkiye'nin inşaat sektörü alanında çok iyi bir çıkış yakaladığını belirtti..

Trabzon Pazarkapı'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantılarında Pazarkapı'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarını ele aldı. 

Trabzon Araklı'ya bisiklet yolu müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı ilk toplantısında kent genelinde yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdi. Zorluoğlu kente inşa edilecek bisiklet yolu için 10 Mart'ta ihale yapılacağını dile getirdi. 

Trabzon Büyükşehir'in projeleri masaya yatırıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon’da hayata geçirilecek olan projelerle ilgili toplantı yaptı.

Trabzon Otogarı'nın ihalesi Haziran'da!

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, katıldığı toplantıda Trabzon’a yapılması planlanan ve yapımı süren yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Trabzon Pazarkapı kentsel dönüşüm kapsamına alınıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu telekonferans yöntemiyle gerçekleştirdikleri toplantıda Pazarkapı dönüşüm projesi masaya yatırıldı.

Murat Zorluoğlu: Trabzon'un stratejik planını ortak akılla hazırladık!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısında konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, "Trabzon'un stratejik planını ortak akılla hazırladık" dedi.

Trabzon Büyükşehir Meclisi'nde Uzungöl yıkımları konuşuldu!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi ekim ayı toplantısında Uzungöl'deki yıkımlar masaya yatırıldı.

Trabzon Büyükşehir Temmuz ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, temmuz ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Trabzon Büyükşehir Haziran ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Trabzon Şinik OSB'de araziler tahsis edildi!

Trabzon Şinik Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısı düzenlendi. Toplantıda, arazi tahsisleri gerçekleştirildi.

Trabzon Yomra'da kentsel dönüşüm son aşamada!

Trabzon Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu muhtarlarla bir araya geldi. İstişare yapılan toplantıda 2018 yılında yapılan hizmetler ve 2019'da yapılacak yatırımlar konuşuldu. 

Trabzon'da yeni imar planları kabul edildi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan toplantı kapsamında Of, Vakfıkebir ve Çarşıbaşı ilçelerinde yeni imar planları kabul edildi. 

Trabzon'da imar çalışmaları tamamlanıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, basın mensupları ile sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Gümrükçüoğlu, “Büyükşehir olan 14 ilden, imar yönünden bizim kadar çalışma yapmış olan başka bir şehir yok'' ifadelerini kullandı.

TEMFED trabzon toplantı Haberi

TEMFED trabzon toplantı

Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Genel Başkanı (TEMFED) Hacı Ali Taylan, Türkiye'nin inşaat sektörü alanında çok iyi bir çıkış yakaladığını belirterek, "Bir kere Türkiye uçuyor. Türkiye inşaatta daha 50 sene uçacak, bunu unutmayın" dedi. 

Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanlar Kurulu zirvesi Trabzon'da yapıldı. Zirvede ev sahibi olarak söz alan Trabzon İnşaatçılar Odası ve Faal Emlakçılar Derneği Başkanı Ayhan Taflan, 'Toplantımızın hayırlara vesile olacağı düşüncesiyle katılımından dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Sizleri Trabzon'da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. 


Bu toplantıyı Trabzon'da tertipleyen bizim gürümüz ağabeyimiz her şeyimiz olan sayın genel başkana özellikle çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de böyle güzel toplantılarla bir arada oluruz" ifadelerini kullandı. 


Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli de konuşmasında mesleğin...