07 / 05 / 2024

Temiz Bir Çevre İçin Elele

Temiz Bir Çevre İçin Elele

Alışan - Den Hartogh Kimyasal Temizleme ve Ticaret A.Ş.;Dünya Sağlık Örgütü destekli “Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği” tarafından “Çevreci Tesis Ödülü”ne layık görüldü

Depreme karşı dirençli şehirler için tek şart: Sürdürülebilir bir çevre politikası!

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’23 bugün gerçekleştirildi. 41 uzmanın katılım sağladığı proğramda uzmanlara göre depreme karşı dirençli şehirler için tek şartın sürdürülebilir bir çevre politikası olduğu belirtildi.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: İstanbul'da tek bir riskli bina bırakmayacağız!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da tek bir riskli bina bırakmayacaklarının altını çizerek, kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Arzum AR2019 Tostçu Delux en uygun nerede, fiyatı ne kadar? 19 Nisan 2023 fiyat listesi... 

Arzum AR2019 Tostçu, hem tost hem de ızgara özelliği ile pratik ve sağlıklı öğünler hazırlamanızı sağlar.  Granit efektli plakaları ve yağ toplama tepsisi ile temiz bir kullanım sunar. Peki, Arzum AR2019 Tostçu Delux kaç TL? İşte detaylar...

Evlerinizi İyileştirirken Dünyayı Koruyun: Ekolojik Dekorasyonun Önemi ve Yararları!

Evlerinizi çevre dostu bir şekilde dekore ederek, doğal kaynakları koruyun ve gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakın.

Hisar'ın Esenyurt'taki fabrikası 94 milyon TL'ye satışa sunuldu!

Türkiye’nin en büyük mutfak eşyası üreticilerinden Hisar’ın Esenyurt’taki fabrikası satışa sunuldu. Hisar Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Erdoğan, “Borçlarımıza karşılık fabrikayı bankaya bıraktık. Temiz bir sayfa açıyoruz, üretime Çerkezköy’de yeni kuracağımız fabrikada devam edeceğiz” dedi.

Ytong’dan gürültü bariyeri!

Şehir hayatındaki gürültünün insan sağlığına önemli bir tehdit olduğunu belirten Türk Ytong Genel Müdür Yardımcısı Tolga Öztoprak, “Gürültüden korunmuş bir çevre beden ve ruh sağlığımız açısından önemli. Biz de Ytong Gürültü Bariyeri ile bu soruna etkili bir çözüm sunuyoruz" dedi.

Kanal İstanbul hem ekonomik hem çevreci bir proje!

Bakan Soylu, "Kanal İstanbul, hem ekonomik bir projedir hem çevreci bir projedir. Orası tam anlamıyla Boğaza alternatif olabilecek, Boğazı koruyabilecek bir proje. Orada 500 bin kişilik güzel bir çevre ve şehircilik mimarisi olacak" diye konuştu...

Temiz Çevre Atık ve Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Çevre Atık ve Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Kaptan ve Mert Topcuoğlu ortaklığıyla kuruldu.

Kanal İstanbul bir çevre ve emniyet projesidir!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Emin Birpınar yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul bir çevre ve emniyet projesidir. Bu planları şimdi yapmamız lazım." dedi. 

Geleceği kurtaracak mimari çözümler!

Sağlıklı bir çevre için yapılan girişimler geleceği kurtacak çözümler sunuyor. Hayata geçirilecek mimari projeler pek çok sorunu çözümleyecek.

İstanbul için Çevre Strateji Planı oluşturulmalı!

İstanbul’un en yeşil şehir olma yolunda ilerlemesi için kentsel dönüşüm sürecinde, çok geç olmadan hemen bir Çevre Strateji Planı oluşturulması gerekiyor. 

Levent Pelesen: Türkiye’de tüm binalar çevre dostu bir yapıya kavuşmalı!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği-İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, Türkiye’deki binaların tümünün, daha az enerji harcayıp fosil yakıt tüketimini azaltan ısı yalıtımlı, çevre dostu bir yapıya kavuşması gerektiğini söyledi.

Ceylanpınar Katı Atık transfer İstasyonu tamamlandı!

“Temiz bir çevre” sloganıyla çalışmalarını yürüten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ceylanpınar ilçesinde hayata geçirdiği Katı Atık transfer İstasyonunu açıyor.

Temiz Bir Çevre İçin Elele Haberi

Temiz Bir Çevre İçin Elele

2005 yılında kurulan Türkiye’nin ilk “ Tanker ve Tank Konteynır Temizleme Tesisi” olan Alışan - Den Hartogh Kimyasal Temizleme ve Ticaret A.Ş.; çevreye saygılı ve sürdürülebilir yaşama duyarlı uygulamaları sebebiyle; Dünya Sağlık Örgütü desteğiyle kurulan “Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği” tarafından “Çevreci Tesis Ödülü”ne layık görüldü.


 “Temiz Bir Çevre İçin Elele” sloganı ile yola çıkan Alışan Lojistik Hollandalı ortağı Den Hartogh ile birlikte kurduğu yıkama tesisinde; özellikle kimyasal atıkların azaltılması, atıkların çevreye zarar vermeden bertaraf edilmesi için hassas çalışmalar yürütüyor. Alışan - Den Hartogh Kimyasal Temizleme ve Ticaret A.Ş.; kimyasal madde taşımacılığı gerçekleştiren tankerlerin ve konteynırların temizlenmesi konusunda da sektöre örnek teşkil edecek uygulamalar gerçekleştiriyor. 2005 yılında ilk tank temizleme tesisini Avrupa Birliği standartlarında hizmete açan Alışan - Den Hartogh Kimyasal...