01 / 05 / 2024

Temiz Çevre Engelsiz Hayat Projesi engelsiz yaşam

Temiz Çevre Engelsiz Hayat Projesi engelsiz yaşam

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde Türkiye Çevre Koruma Vakfı tarafından başlatılan “Temiz Çevre Sağlıklı Hayat” projesinin engelliler için umut kaynağı olduğunu bildirdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 'engelsiz mekanlar' yapıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, tüm yapıların erişilebilirlik standartlarına uygun inşa edilmesi, engellilerin haklarının ve yaşam standartlarının iyileştirilmesi için çalışmalar yapıyor...

Temiz Çevre Atık ve Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Çevre Atık ve Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Kaptan ve Mert Topcuoğlu ortaklığıyla kuruldu.

Ankara Engelsiz Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından inşa edilen Engelsiz Merkezi'nin kaba inşaatı bitti. 5 bloktan oluşacak merkezde çevre düzenleme çalışmaları başladı.

Bursa Yıldırım'a engelsiz yaşam merkezi inşa edilecek!

Yıldırım Belediyesi, Arabayatağı Mahallesi’nde Yakın Çevre Yolu’na cepheli alana engelsiz yaşam merkezi inşa edilecek.

Bursa Uluabat Gölü'ne, 30 milyon TL’lik çevre yatırımı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi,Uluabat gölüne 30 milyon TL’lik çevre yatırımı yapıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, göle temiz su bırakılmasını sağlayacak Akçalar Arıtma Tesisi inşaat alanını inceledi.

Yıldırım Engelsiz Yaşam Merkezi'nde geri sayım başladı!

Arabayatağı Mahallesi’nde Yakın Çevre Yolu’na cepheli alanda 12 bin 612 metrekare üzerine Türkiye’de bir örneği bulunmayan ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ kuruluyor.

Düzce Asar Deresi temizleniyor!

Düzce Belediyesi “Temiz Çevre” politikası kapsamında Asar Deresi ve çevresinde başlattığı temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Temiz Çevre Engelsiz Hayat Projesi umut kaynağı oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde Türkiye Çevre Koruma Vakfı tarafından başlatılan “Temiz Çevre Sağlıklı Hayat” projesinin engelliler için umut kaynağı olduğunu bildirdi.

Bitlis Tatvan'da çevre temizliği başladı!

Bitlis'in Tatvan ilçesinde halkın yoğun olarak kullandığı yüzme, mesire ve piknik alanlarında çevre temizliği yapılıyor. Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, yapılan çalışma ile daha temiz bir Tatvan hedeflediklerini söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan temiz hava merkezleri açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı temiz hava merkezleri ile ilgili açıklama yaptı. 2005 yılında hava kalitesi ölçüm istasyonlarının kurulumuna başlayan Bakanlık, günümüz itibari ile 195 adet istasyona sahip Ulusal Hava Kalitesi İzleme Ağı kurdu.

Bingöl'de temizlik kampanyası başlatıldı!

Bingöl Fotoğraf ve sinema Amatörleri Kulübü Derneği, temiz çevre duyarlılığına dikkat çekmek amacıyla ’ Duyarlı Toplum, Temiz Doğa ’ sloganıyla temizlik kampanyası başlattı. Kamuoyuna, temiz çevre mesajı verildi.

Yeşil Pota, Temiz Doğa projesi 3 yaşında!

Yeşil Pota, Temiz Doğa projesi 3 yaşında. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün de katkılarıyla, çevre bilincini basketbol sevgisi ile pekiştirmek amacıyla başlatılan “Yeşil Pota Temiz Doğa” projesinin 3. dönemi başlıyor.

Aydın'daki atıksu arıtma tesisleri devreye giriyor!

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü'nden temiz çevre ve su kaynaklarını korumak için dev adım. ASKİ devraldığı 6'sı kullanılmaz durumda olan 3'ü yetersiz toplan 9 Atıksu arıtma tesisini tek tek devreye alıyor.

Temiz Çevre Engelsiz Hayat Projesi engelsiz yaşam Haberi

Temiz Çevre Engelsiz Hayat Projesi engelsiz yaşam

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için bir mesaj yayınladı. Engellilerin daha kaliteli bir yaşam sürmesi için gerekli düzenlemelerin hızla yapıldığını kaydeden Bakan Sarı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde Türkiye Çevre Koruma Vakfı tarafından başlatılan “Temiz Çevre Sağlıklı Hayat” projesinin engelliler için umut kaynağı olduğunu bildirdi.


Hayatı Paylaşmak İçin Engelleri Kaldıralım


Engelli vatandaşlara daha yaşanabilir çevre ve şehirler kurmak için çalışmaya devam ettiklerini bildiren Bakan Sarı; “Engellilerin yaşadıkları sorunlar toplumun tamamını ilgilendirmektedir. Bu sorunların çözümü için sosyal sorumluluk projeleri hazırlamaya devam ediyoruz. Bugün aramızdaki tüm engelleri kaldırmak için bir adım olsun. Hayatı paylaşmak için engelleri kaldıralım” dedi.


Engelliler İçin Sosyal Sorumluluk Projesi


Engelli sorunlarının çözümünün toplumun refah seviyesinin yükselmesinde en önemli adım olduğunu aktaran Bakan Sarı bitkisel...