21 / 05 / 2024

temiz türkiyem ödül töreni

temiz türkiyem ödül töreni

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bu yıl ilki düzenlenen ‘Temiz Türkiyem Yarışması’nın ödülleri Dünya Çevre Günü’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu

Mert Kutlu'ya Ekonomist'ten 40 Yaş Altı 40 Güçlü CEO ödülü!

Lens Yapı Grup CEO'su Mert Kutlu, Ekonomist dergisi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen "40 Yaş Altı 40 Güçlü CEO" ödül töreninde ödül aldı...

Uluslararası Türkmenbaşı Limanı'na dünyanın en prestijli ödülü!

Türkmenistan devleti tarafından Gap İnşaat'a yaptırılan Hazar Denizi kıyısındaki Uluslararası Türkmenbaşı Limanı'na, Amerika'dan dünyanın en prestijli ödülü geldi..

Emlağın En'lerinde RE/MAX Türkiye'ye ödül yağmuru!

RE/MAX Türkiye, Hürriyet Emlak tarafından düzenlenen “Emlağın En’leri Ödülleri”nde iki farklı kategoride üç ödül kazandı...

Emlağın En’leri Ödül Töreni 19 Eylül'de!

Türkiye’nin en çok ilana sahip emlak sitesi Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri” ödül töreninde emlak sektörünün başarılı isimlerini ödüllendirecek.

Hürriyet Emlak, Emlağın En’leri ödül töreni 19 Eylül'de!

Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri” ödül töreni Vuslat Doğan Sabancı’nın ev sahipliğinde 19 Eylül'de yapılacak...

Türk Ytong’tan genç mimarlara sanat dolu yarışma ödülü!

Türk Ytong'un düzenlediği “Şehirden Uzak” konulu Mimari Fikir Yarışması’nı kazanan genç mimarlar ödül olarak, 16. Uluslararası Venedik Bienali’ni ziyaret etti...

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması ödül töreni yapıldı!

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması sonuçları geçtiğimiz hafta açıklandı. Yarışmanın kolokyumu ve ödül töreni, 22 Haziran 2018 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi'nde gerçekleştirildi.

RE/MAX Türkiye'ye sosyal medya ödülü!

Social Media Awards Turkey 2018’de emlak kategorisinde sosyal medyayı en iyi kullanan marka seçilen RE/MAX Türkiye, Altın Ödül’e layık görüldü.

YHT garlarında 'kütüphane' dönemi başlıyor!

Okuma kültürü ve alışkanlığının geliştirilmesine katkı sağlanması adına ve yolcuların yolculukları sırasında okumaya teşvik edilmesi amacı ile YHT garlarında 'kütüphane' dönemi başlıyor.

GAD’ın Kütüphane Projesi MIPIM’den ödül!

GAD Vakfı tarafından tasarlanan kütüphane projesi, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’den ödül aldı..

ERA Gayrimenkul Türkiye’ye ABD’den 2 ödül birden!

ERA Gayrimenkul Türkiye, ABD’de düzenlenen ‘Uluslararası İş Konferansı’ IBC ’de 2 ödül aldı.

Türkerler Holding'e İstihdam Özel Ödülü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla başlatılan istihdam seferberliğinde, 2017 yılında toplam 11 bin 241 yeni istihdam yaratan Türkerler Holding İstihdam Özel Ödülü ile ödüllendirildi.

Tekzen'e Türkiye'de en çok mağazası olan yapı market ödülü!

Tekzen, Perakendede İnovasyon Forumu & Ödülleri Zirvesi’nde, 2016 yıl sonu mağaza sayısına göre Türkiye’de en çok mağazası olan yapı marketler kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu... 

temiz türkiyem ödül töreni Haberi

temiz türkiyem ödül töreni

Temiz Türkiyem yarışmasında, Türkiye’nin en temiz büyükşehir belediyesi İstanbul olurken, en temiz sanayi tesisi Çimsa Çimento, en temiz köyü Urla ilçesine bağlı Bademler Köyü oldu. Türkiye’nin en temiz organize sanayi bölgesi kategorisinde ise Gebze ile Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi birinciliği paylaştı.


Tüm dünyada Çevre Günü olarak kutlanan 5 Haziran’da, Türkiye’nin en temiz kentleri, organize sanayi bölgeleri, sanayi tesisleri ve köyleri açıklandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen Temiz Türkiyem Yarışması’nın ödül töreni İstanbul’da gerçekleştirildi. Çevre konusunda toplumun bilgilenmesi, bilinçlenmesi ve daha fazla sorumluluk almasını sağlamak amacıyla düzenlenen Temiz Türkiyem Yarışması’nda en temiz köy kategorisinde İzmir’in Urla ilçesine bağlı Bademler Köyü Muhtarlığı birinci oldu. İkinciliğe Kahramanmaraş’ın Hacıağalar Köyü ve üçüncülüğe ise Kırklareli’nin Armağan Köyü seçildi.



İstanbul en temiz kent seçildi


Yarışmanın büyükşehir...