04 / 05 / 2024

temizlik araçları dağıtım töreni ne zaman

temizlik araçları dağıtım töreni ne zaman

Çevre yatırımları açılış ve temizlik araçları dağıtım töreni gerçekleşti. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce "Türkiye'nin 2023 yılında altyapı konusunda sıfır problemli olmasını istiyoruz" dedi.

EPDK açıkladı! Deprem bölgesindeki elektrik dağıtım firmalarının borçları ertelendi!

EPDK'nin 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen kentlerdeki 4 elektrik dağıtım şirketinin avans ödemelerinin ertelenmesi kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı! 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı vatandaşları bekliyor. Peki Kelebek mağazasında hangi ürünler ne kadar oldu?

Kar dağıtımı nasıl sınırlanmalı?

COVID-19 salgınının etkisinin azaltılması için finansal alanda birçok tedbir uygulanıyor. Düzenleme ile amaçlanan işletmelerin özkaynak yapılarının korunması ise pay sahiplerinin farklı yollarla kar dağıtım yasağını aşarak düzenlemeyi etkisiz hale getirmeleri amaçlanıyor.

Kiler GYO kar payı dağıtımı yapmayacak!

Kiler GYO, kar payı dağıtımı yapılmaması yönünde aldığı kararı KAP'ta açıkladı. Metal GYO, 2017 yılı faaliyet sonucunu yatırımcıların bilgisine sundu.

TSKB GYO 2015 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı. Türker Proje söz konusu tabloyu kamuoyu ve yatırımcıların bilgisine sundu.

Türker Proje Gayrimenkul 2015 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. 2015 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı. Türker Proje söz konusu tabloyu kamuoyu ve yatırımcıların bilgisine sundu.

Karabağlar'ın tüm imar planları yenilenecek!

İzmir'in en büyük ilçesi Karabağlar'da tüm yaşam alanlarının birlikte değerlendirilerek gelecekte nasıl daha iyi, daha yaşanabilir bir ilçe olma yönünde somut çözümler getirmek için planlama çalışmaları başladı.

1988 yılında İstanbul Doğalgaz Dağıtım Projesi'nin temeli atılacakmış!

1988 yılında İstanbul Doğalgaz Dağıtım Projesi'nin temeli Esenyurt-Avcılar'da, Turgut Özal tarafından atılacakmış. Hava kirliliğine köklü çözüm getirecek proje tamamlandığında İstanbulluların çağdaş ısıtma yönteminden yararlanmaları sağlanacakmış.

EPDK, elektrik dağıtım şirketlerini izliyor!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, elektrik dağıtım şirketlerini yakından izlediklerini, faturalara yönelik manipülasyonları kabul edemeyeceklerini belirterek, “Vatandaşlarımız rahat olsunlar. Düzenlemelerimiz hazır” dedi.

Mavikent'te anahtar dağıtımı yapılacak!

Konut anahtar Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, yılarının hak sahiplerine dağıtımı, 4 Aralık Perşembe dğılma yaşanmaması için takvimde belirtilen gün ve ertesi günü Mavikent'te başlayacak.

Çevre Yatırımları Açılış ve Temizlik Araçları Dağıtım Töreni yapıldı!

“Çevre Yatırımları Açılış ve Temizlik Araçları Dağıtım Töreni” Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Törende 26 şehir parkı, 27 atık su arıtma ve 2 katı atık tesisinin açılışıyla 120 çevre temizlik aracının hizmete alımı yapıldı.

Çevre yatırımları açılış ve temizlik araçları dağıtım töreni gerçekleşti!

Çevre yatırımları açılış ve temizlik araçları dağıtım töreni gerçekleşti. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce "Türkiye'nin 2023 yılında altyapı konusunda sıfır problemli olmasını istiyoruz" dedi.

Elektrik Dağıtım Bağlantı Bedelleri Usul ve Esasları 2014!

Elektrik Dağıtım Bağlantı Bedelleri Usul ve Esasları, 15 Kasım 2010 tarihli ve 27760 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlandı. İşte 2861 sayılı Elektrik Dağıtım Bağlantı Bedelleri..

temizlik araçları dağıtım töreni ne zaman Haberi

temizlik araçları dağıtım töreni ne zaman

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Türkiye'nin 2023'te altyapı konusunda sıfır problemli olmasını istediklerini belirterek, "Belediye başkanı ömrünün sonsuz olduğunu sanan bir psikolojiye girer. Şu anda 200 günün üzerinde bir zamanınız geçti, çabuk olun. İller Bankasına müracaatınızı yapın, projelerinizi bir an önce yapalım" dedi.


Güllüce, Bakanlığınca düzenlenen toplu açılış ve araç teslim töreninde, belediyecilikten gelen biri olduğunu anımsattı.


AK Parti hükümetinin, belediyelere yatırım yapmaları noktasında destek verdiğini belirten Güllüce, şöyle konuştu:


"Sevinçliyim, gururluyum, mutluyum. Allah'a hamd ederek söylüyorum. AK Parti güçlü şekilde belediyelere yardımda bulunuyor, araç, gereç veriyor, altyapı yapıyor. Memurun maaşını ödeyecek parası olmayıp da deprem paralarından memuruna para ödeyen bir Türkiye'den artık belediye başkanlarına kamyonlar veren, çöp araçları veren, temizleyici araçlar veren, atık tesislerini yapan bir Türkiye'ye geldik. Bundan dolayı...