07 / 05 / 2024

Temmer Mermer kimin

Temmer Mermer kimin

Bilecik'te ilk ocak yatırımlarıyla sektöre giren Temmer Mermer, Afyon'da 107 bin metrekare açık, 42 bin kapalı alana sahip fabrikasıyla dünyanın 40 ülkesine Türk mermeri gönderiyor.

Craton Mermer Granit İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Craton Mermer Granit İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Can Çelik tarafından 20 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Elmadağ, Harbiye Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Kırşehir Fatma Muzaffer Mermer Kız Lisesi yıkılacak mı?

Yıkılmayı bekleyen Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi kaderine terk edildi. Kırşehir’de Ahi Evran Mahallesi’nde bulunan ve halen boş olan Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi binası yıkılacağı günü bekliyor.

Bursa Blok Mermer Fuarı 25 Kasım'da!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde fuarcılık atağına kalkan Bursa, 25-28 Kasım 2015 tarihleri arasında dünyanın ilk 'Blok Mermer Fuarı'na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Adıyaman Mermer Ocağı ve Mermer İşletme Tesisi Kapasite Artırımı projesinin toplantısı 3 Aralık'ta!

Adıyaman Merkez'de bulunan Mermer Ocağı ve Mermer İşletme Tesisi Kapasite Artırımı Projesi'nin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 3 Aralık 2015 günü yapılacak.

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

SK Lojistik Mermer İnşaat Metal Demir Ahşap Doğrama Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SK Lojistik Mermer İnşaat Metal Demir Ahşap Doğrama Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aytaç Aldoğan tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Kartal, Yukarı Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde kuruldu.

Bilecik'teki mermer ocağı 3 yıldır ruhsat alamıyor!

İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu, üç yıldır Bilecik’te ruhsat beklediği ‘mermer ocağı’ndan umudu kesti. Kahyaoğlu başbakanlıktan bir türlü vize çıkmayınca ortağı Taylan Cengiz ile aynı bölgede organik yumurta işine soyundu.

Finike Mermer Ocağı için 'ÇED gerekli değildir' raporu iptal!

Antalya’nın Finike İlçesi’nde sedir ve kızılçam ormanlarıyla kaplı Kızılcık Yaylası’ndaki bir mermer ocağına valilikçe verilen ’ÇED Gerekli Değildir’ raporunu iptal etti, Finike’de taş ocağı yapılacak alandaki sedir ağaçları kurtuldu.

Finike'de mermer ocağı izni iptal edildi!

Antalya'nın Finike ilçesinde sedir ve kızılçam ormanlarıyla kaplı Kızılcık Yaylası'ndaki bir mermer ocağına valilikçe verilen 'ÇED Gerekli Değildir' raporu ve maden arama izin belgesi, mahkemece iptal edildi.

Antalya Finike Mermer Ocağı için ÇED gerekli mi?

Antalya'nın Finike İlçesi'nde sedir ve kızılçam ormanlarıyla kaplı Kızılcık Yaylası'ndaki bir mermer ocağına valilikçe verilen 'ÇED Gerekli Değildir' raporu ve maden arama izin belgesi, mahkemece iptal edildi.

Sinmer Mermer İnşaat Metal ve Güvenlik Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinmer Mermer İnşaat Metal ve Güvenlik Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kahveci tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

As Kibele Mermer Züccaciye İnşaat Otomobil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Kibele Mermer Züccaciye İnşaat Otomobil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emine Uz ve Dilek Yıldırım ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Eyüp, Güzeltepe Mahallesi'nde kuruldu.

Mermer Zirvesi Bilecik'te gerçekleşti!

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansının (BEBKA) Bilecik Belediyesi, Şeyh Edebali Üniversitesi ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlediği Mermer Zirvesi, Bilecik'te yapıldı.

Temmer Mermer kimin Haberi

Temmer Mermer kimin


Bilecik'te ilk ocak yatırımlarıyla sektöre giren Temmer Mermer, Afyon'da 107 bin metrekare açık, 42 bin kapalı alana sahip fabrikasıyla dünyanın 40 ülkesine Türk mermeri gönderiyor. Yılda toplam 300 bin ton blok mermer çıkartan Temmer, 2023 için de her ülkeye ihracat yapacak şekilde kendini konumlandırdı. 

Aynı zamanda İstanbul Maden ihracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı olan Temmer Mermer Başkanı Riistem Çetinkaya, "Şirket olarak, ülkemizde Temmer Mermeri, dünyada ise Türk mermerini daha çok tanınır haline getirmeyi hedefliyoruz" dedi. 


Anadolu'da yatırım yapan, fabrika kuran şirketlere devlet desteğinin olması gerektiğini belirten Çetinkaya "Sadece vergide indirimleri bile mermer sektörünün hızlanacağına inanıyorum. Bu cari açığa destek olacak" dedi. 

Hükümetin 2023 hedeflerine paralel olarak, iç piyasada özellikle inşaat ve konut sektöründeki gelişmelerin iç pazarı hareketlendireceğini söyleyen Riistem Çetinkaya "Yeni havalimanı, Yeni...