02 / 05 / 2024

temmer showroom

temmer showroom

Lüks konut projelerinden gelen yoğun talepler nedeniyle Afyon'da showroom açan Temmer Mermer, şimdi de İstanbul'da showroom açmaya hazırlanıyor. Firma İstanbul'daki showroomu Etiler Nispetiye Caddesi'nde açacak...

Türkmenler Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Qua Showroom Şubesi açıldı!

Türkmenler Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Qua Showroom Şubesi bugün 9 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Türkman tarafından açıldı. 

Çankırı'da 6.7 milyon TL'ye icradan satılık showroom!

Çankırı İcra Dairesi Müdürlüğü, Çankırı ili, Merkez ilçesi, Abdülhalik Mahallesi, 1032 ada, 2 parselde yer alan showroom 6 milyon 750 bin TL'ye icradan satılıyor...

Karmod, Nijerya'nın başkenti Abuja'da showroom açtı!

Karmod, Abuja'da showroom açtı. Karmod'un Nijerya'da hizmete açtığı showroomda prefabrik evler, çelik evler, ofis binaları, konteyner yapılarla beraber farklı tasarımlarda güvenlik ve ofis kabinleri sergileniyor

Zorlu Tekstil Münih’te showroom açtı!

Zorlu Tekstil, açılışını ,gerçekleştirdiği Münih'teki Showroom'uyla Almanya ve Avrupa'daki müşterileriyle biraz daha yakınlaştı.

Yurtbay Seramik, Ufuk Yapı Showroom açılışını yaptı!

Yurtbay Seramik, 5 Mayıs Cuma günü Ufuk Yapı Showroom açılışını gerçekleştirdi.

AGT, Denizli'de showroom açtı!

AGT, Denizli bayisine ait showroom açılışını yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi. AGT, ılusal ve uluslararası alanda mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerine; MDF, MDF – lam, panel, profil, parke ve kapı üretimi yapıyor.

Mamak Siteler Showroom'da sona gelindi!

Mamak’a kazandırılan yatırımlardan biri de Siteler Esnafı için yaptırılan showroom. Samsun Yolu kenarına Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen showroom hem Siteler esnafının yüzünü güldürecek hem de Mamak’ta istihdama katkı sunacak

Yaktaş Levent’te showroom açtı!

Zemin kaplama çözümleriyle Türk yapı sektöründe önemli projelerde mimarların yanında olan Yaktaş tasarıma verdiği önemi yeni sergisinde bir kez daha öne çıkarttı.

Orhan Aydoğan Maslak’ta showroom kurdu!

İnşaat sektöründeyken hobisinin peşinden koşan Orhan Aydoğan, kurduğu Extreme Audio ile ses, müzik ve sinema sistemlerinde Türkiye’nin en büyük şirketine sahip oldu.

Mod Tasarım, mobil uygulamalarla showroom imkânı sunuyor!

Dekorasyonuyla size mutluluk ve enerji veren bir çalışma ortamı. Ya da hayal etmeyin çünkü Mod Tasarım’ın geliştirdiği mobil uygulamalarla hayalinizdeki ofis gerçeğe dönüşüyor.

Md Group yapı market oluşumu için ilk showroomunu açtı!

Md Group, yapı market oluşumu için ilk showroom açılışını gerçekleştirdi. Şirket inşaat, plastik kent ekipmanları, park oyun grupları, makine ve hırdavat sektörlerinde faaliyet gösteriyor.

Türkiye’nin en büyük seramik showroomu hizmete açıldı!

Yurtbay Seramik’in İstanbul’daki iş ortağı Çakmak Yapı A.Ş., Türkiye’nin en büyük seramik showroom’unun kapılarını 1 Haziran Çarşamba günü açtı.

Çakmak Yapı A.Ş. Showroom 1 Haziran'da açılıyor!

Yurtbay Seramik'in Türkiye'deki en büyük mağazası Çakmak Yapı A.Ş. Showroom İkitelli'de açılıyor. Bin 600 metrekarelik alana sahip showroom 1 Haziran'da hizmete girecek.

temmer showroom Haberi

temmer showroom
40 ülkeye ihracat yapan Temmer Mermer, lüks konut projelerden gelen yoğun talepler nedeniyle Afyon'dan sonra şimdi de İstanbul'da showroom açıyor. Temmer Mermer'in İstanbul showroom'u 200 metrekarelik bir alanda Etiler'de Nispetiye Caddesi'ne üzerinde yer alıyor. 
Akşam...