15 / 05 / 2024

Tenay İnşaat lokasyon

Tenay İnşaat lokasyon

Tenay İnşaat Lojistik Otomotiv ve Reklam Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi; Ayten Angay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Kartal'da kuruldu.

Kuruluş İnşaat Naturia Kemer nerede? Lokasyon bilgisi!

Kuruluş İnşaat Naturia Kemer nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Kuruluş İnşaat Naturia Kemer nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

DKY Kartal DKY İnşaat lokasyon!

Toplam 331 adet dairenin yer aldığı proje 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. DKY Kartal DKY İnşaat lokasyon bilgisi kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Beyaz İnşaat Beyaz Park lokasyon!

Satışların 2 hafta sonra başlaması öngörülen projede 370 adet daire yer alıyor. Beyaz İnşaat Beyaz Park lokasyon bilgisine göre İstanbul Zeytinburnu Topkapı 'da inşa edilecek.

Ferko İnşaat Ferko Signature lokasyon!

2 blok şeklinde inşa edilen projede ofis fiyatlarının metrekare birimlerine göre değişiklik gösteriyor. Ferko İnşaat Ferko Signature lokasyon bilgisi kapsamında Taksim'e 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Tenay İnşaat Lojistik Otomotiv ve Reklam Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tenay İnşaat Lojistik Otomotiv ve Reklam Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi; Ayten Angay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Kartal'da kuruldu.

Kullar İnşaat Lavinya Marmara lokasyon!

Toplam 115 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Kullar İnşaat Lavinya Marmara lokasyon bilgisi kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 41 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

DKY İnşaat DKY Kartal lokasyon bilgileri!

Toplam 331 adet daireden meydana gelen proje 220 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. DKY İnşaat DKY Kartal lokasyon bilgileri kapsamında proje Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

DKY İnşaat DKY Kartal lokasyon!

Daire teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında yapıldığı projede daire tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklı şekilde tasarlandı. DKY İnşaat DKY Kartal lokasyon bilgisi kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent lokasyon!

1+0 dairelerinin 59 metrekareden başladığı projede toplam 130 bağımsız birim yer alıyor. Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent lokasyon bilgisi kapsamında proje Kanyon AVM’ye 300 metre uzaklıkta bulunuyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent lokasyon!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent lokasyon bilgileri kapsamında proje Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 1.394 konuttan oluşan projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Tenay İnşaat lokasyon Haberi

Tenay İnşaat lokasyon

Tenay İnşaat Lojistik Otomotiv ve Reklam Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi; Ayten Angay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Kartal'da kuruldu.


Tenay İnşaat Lojistik Otomotiv ve Reklam Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Şirket yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel,gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller,arsa,arazi,konutlar,işyerleri,resmi daireler, bankalar,sağlık ve eğitim kurumları,sanayi tesisleri,sosyal ve turistik tesisler,tatil köyleri,villa,yalı,otel ve moteller ve benzeri gayrimenkulleri alabilir,satabilir,kiralayabilir,inşa edebilir. 2- Gayrimenkul amaç ve konusu ile ilgili olarak inşa edeceği,satın alacağı,kiralayacağı ve diğer yollardan iktisap edeceği taşınır taşınmaz her türlü malların devir temlik edilmesi,kiralanması,kiraya verilmesi,ipotek konulması,ipotek fek edilmesi,satış vaadi yapılması,her türlü akitlerin tapu kayıtlarına tescil edilmesi için devlet,belediye,özel idare,kamu kurum ve kuruluşları,özel ve tüzel kişiler,tapu...