17 / 05 / 2024

Tenzile Erdoğan Eğitim Kompleksi son durum

Tenzile Erdoğan Eğitim Kompleksi son durum

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüp ve Projeler Dairesi Başkanlığı Etüp Proje Şube Müdürlüğü kontrolünde yapılmakta olan Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve Pansiyonu inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan fazla uzamaz diyerek zam sinyalini yaktı! Ekim ayında emekli zammı Meclis'e gelecek!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren emekli maaş zammında son dakika gelişmeler merakla takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan fazla uzamaz diyerek zam sinyalini yaktı! Ekim ayında emekli zammı Meclis'e gelecek. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem ve kentsel dönüşüm konusunda bombayı patlattı! Detayları peş peşe açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası katıldı. Erdoğan, "81 ili deprem bölgesi olarak görüp çalışmalarımıza devam etmeliyiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Mehmet Erdoğan Kimdir? Mehmet Erdoğan ne iş yapıyor?

Mehmet Erdoğan kimdir Mehmet Erdoğan’ın mesleği nedir? Mehmet Erdoğan eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs müjdesi! KARDEMİR'e 600 işçi alınacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 Mayıs mesajında, Türkiye'nin ilk entegre ağır sanayi kuruluşu KARDEMİR'e 600 işçi alımı yapılacağının müjdesini verdi. 

Çiftçiler dikkat! Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıkladı: Ziraat Bankası'ndan sıfır faizli kredi müjdesi! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonlarca çiftçiyi yakından ilgilendiren gelişmeleri peş peşe açıkladı. Erdoğan, Ziraat Bankası'ndan çiftçilere sıfır faizli kredi verileceğini belirtti. İşte merak edilen ayrıntılar.

Beklenen kredi paketi resmen duyuruldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıkladı!

Hükümetin seçimlerden önce yeni kredi paketleri açıklayacağına ilişkin haberler peş peşe gelirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni bir kredi paketinin duyurusunu yaptı. Peki bu krediden kimler faydalanacak, şartları ne olacak?

EYT düzenlemesinde yıl sonu kapısı aralandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bilgin resmen peş peşe açıkladı! 

EYT düzenlemesini bekleyen vatandaşlar, yetkili isimlerin açıklamalarını yakından takip ediyor. EYT düzenlemesinde 2023 kapısı aralandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bilgin resmen peş peşe açıkladı! İşte ayrıntılar...

İş arayan herkes buraya! 60 bin yeni kamu personeli alınacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Eğitim Bakanlığı için Türkiye genelinde tüm okullara 60.000 yeni temizlik personeli alımı haberi duyurdu. Yeni eğitim öğretim senesi itibarıyla göreve başlanacak. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bozdağ peş peşe o şartı net açıkladı: İşi düşen herkes geliyor evet demeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Adalaet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye'nin İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya girmelerine "olumsuz" bakışıyla ilgili peş peşe açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Kusura bakmasın ikna etmeye gelmesinler" derken Bozdağ, "İşi düşen herkes geliyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu 81 ilde başladı! Binlerce işsize iş kapısı maaşlar peşin ödenecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı ve işsizlerin, mesleki deneyim kazanmalarını sağlamak ve istihdam edilebilirliklerini artırmak amacıyla yapılan işbaşı eğitim programının detayları belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde! Arsa ve arazilerin KDV oranı yüzde 8'e indi!

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sonrasında önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arsa ve arazilerin KDV oranını da yüzde 8'e indirdiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik ekonomi mesajı: Paniğe kapılmayın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de düzenlenen Kabine Toplantısı sonrasında ekonomik alanda 'Paniğe kapılmayın' mesajı verdi.

Tenzile Erdoğan Eğitim Kompleksi son durum Haberi

Tenzile Erdoğan Eğitim Kompleksi son durum


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüp ve Projeler Dairesi Başkanlığı Etüp Proje Şube Müdürlüğü kontrolünde yapılmakta olan Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve Pansiyonu inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından eğitim alanına kazandırılacak olan eğitim kompleksi içerisinde yurt binası, okul binası ve spor alanları yer alacak.


Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Etüt Proje Şube Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve kontrolünde yapılacak olan Tenzile Erdoğan 24 derslikli İmam Hatip Lisesi ve 300 kişilik pansiyon yapım çalışmaları Dulkadiroğlu ilçesi Yahya Kemal Mahallesinde başladı.


LİSE BİNASI 6 KATLI


Eğitim alanına 35 milyon TL yatırım yapan Büyükşehir Belediyesi’nce yapılacak olan Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi oturum alanı 846 metrekare olup toplam inşaat alanı 5076 metrekare olarak yapılacak ve eğitim yapısı bodrum+zemin+4 kattan oluşacak.


Eğitim yapısında 24...