17 / 05 / 2024

Teoman Ortaçdağ kimdir

Teoman Ortaçdağ kimdir

İnşaat Yüksek Mühendisi Teoman Ortaçdağ hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

AK Partili Hamza Dağ: İzmir'deki orta hasarlı binalar için formül hazır!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ yaptığı açıklamada, Bayraklı’da yıkıma sebep olan ve 30 Ekim depreminde orta hasarlı binalar ile ilgili çalışma yürüttüklerini dile getirdi. 

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş eğitim ve kariyeri nedir?

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş'ın kim olduğu ve Gür Çağdaş'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Gür Çağdaş kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Gür Çağdaş'ın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Türk müteahhitler Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle biliniyor!

Ankara’nın kalbinde yükselen Metafor Ankara projesi ile sektörün güçlü oyuncularından View Yapı’nın yakın zamanda yönetim kurulu başkanı olan Ali İmran Bozdoğan, Türk müteahhitlerin Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle bilindiklerini belirtti ve sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

Haydar İnanç hangi şirketlerde çalışıyor? Mistral GYO’da hangi alanda görev alıyor?

Haydar İnanç kimdir? Hangi şirketlerin ortağı olarak çalışıyor? Mistral GYO’da ne iş yapıyor? İşte Haydar İnanç ile ilgili merak edilenler...

Deprem bölgesinde başlanan toplam inşaat sayısı 200 bini buldu! Orta hasarlı binalar da ağır hasarlı gibi görülecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki konut inşaatları ile ilgili konuştu. Bakan Özhaseki, başlanan toplam inşaat sayısının 200 bini bulduğunu aktardı ve orta hasarlı binaların da ağır hasarlı gibi görüleceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Nevşehir Belediyesi konaklama ve ticaret imarlı kargir ev satacak!

Nevşehir İli Avanos Belediye Başkanlığı, Nevşehir Orta'da yer alan kargir evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul konaklama ve ticaret alanı imarlı.

Gür Çağdaş kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gür Çağdaş kimdir? Kaç yaşında? Gür Çağdaş daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Gür Çağdaş'ın eğitim hayatı nasıldı?

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

Pendik Dumlupınar ve Orta mahallelerindeki riskli alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Dumlupınar ve Orta Mahalleleri Riskli Alanı Uygulama İmar Planı Değişikliği Askıda İtirazlar Kapsamında Yapılan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çankırı'ya 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Orta'da iki yeni millet bahçesi inşa edecek.

İnşaat Yüksek Mühendisi Teoman Ortaçdağ vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Teoman Ortaçdağ hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Elazığ'da olası bir depremde orta hasarlı binalar da yıkılacak!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 24 Ocak'ta yaşanan Elazığ depreminde birçok binaya orta hasarlı raporu verildiğini ve olası bir depremde orta hasarlı tespiti yapılan binaların da yıkılacağını belirterek, "Gözlemsel tespit yerine karot ve röntgenle bilimsel tespitler yapılmalıdır" dedi...

 Afyon Bayat TOKİ orta gelir başvuruları 28 Haziran'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyon Bayat orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 28 Haziran'da sona eriyor.

Teoman Ortaçdağ kimdir Haberi

Teoman Ortaçdağ kimdir

İnşaat Yüksek Mühendisi Teoman Ortaçdağ yaşamını yitirdi. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Merhume Ayhan Kuman ve Merhum İbrahim Fadıl Ortaçdağ'ın oğlu İnşaat Yüksek Mühendisi Teoman Ortaçdağ vefat etti. Merhumun cenazesi bugün İstanbul Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak öğle namazını takiben Zincirlikuyu mezarlığı aile kabristanına defnedilecek.

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...