05 / 05 / 2024

Tep Villa Turizm

Tep Villa Turizm

Tep Villa Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Can, Mustafa Tok ve Salih Döngel tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa ekliyor!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat şirketi Muğla'da Turizm Konaklama Tesisi Kapasite Artışı için ÇED'e başvurdu. Bu kapsamda Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa eklemeyi planlıyor.

Villa World İstanbul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Villa World İstanbul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Maral tarafından kuruldu.

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Mert ve Recep İzgi ortaklığında kuruldu.

Akfen GYO Yalıkavak villa projesi için sözleşme imzalayacak! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Muğla Yalıkavak'ta yer alan arsasında villa projesi hayata geçirecekç. Şirket, bu proje için Akfen İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. ile maliyet+kâr inşaat sözleşmesi imzalanmasına ilişkin karar aldı. İşte ayrıntılar...

Hayat Villa Emlak Eğitim Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Villa Emlak Eğitim Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Kenıfatı ve Mohammed Hamıd Al-Nejadı tarafından kuruldu.

Villa Pera Suite Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Villa Pera Suite Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli  ile Gabriele Sailer tarafından kuruldu.

Pandemi, villa turizmini canlandırdı!

Tüm dünyayı etkisi alına alan koronavirüs bazı sektörlerin canlanmasına neden oldu. Özellikle villa turizm kiralamaları bu alanda öne çıkan sektörlerden biri oldu. 

Noktadan Noktaya Villa Seyahat Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noktadan Noktaya Villa Seyahat Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Melike Aldemir tarafından kuruldu.

Belgesiz villa kiralama dolandırıcılığa kapı aralıyor uyarısı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya turizm amaçlı villa, ev ve apart daire kiralama işlemini seyahat acentelerinin yapması gerektiğini belirterek, "Belgesiz faaliyetler maalesef birçok dolandırıcılığa da açık kapı bırakmaktadır." diye konuştu.

Turizmin yeni trendi: villa kiralama!

Turizmde konaklama tercihleri değişti. Villa, daire, oda gibi konut nitelikli alanlar turizm amacıyla kiralanıyor. Ancak turizm acenteleri vatandaşların dolandırılmaması gerektiğiyle ilgili uyarılarda bulundu.

Şahinler Holding Almanya'da villa ve konut üretecek!

Hazır giyim sektöründe adını duyurdu. Şahinler Holding şu sıralar turizm ve serbest bölge işletmeciliğinde büyüyor. Şirketin patronu Kemal Şahin Almanya'da villa ve konut üreteceklerini ayrıca işletmek üzere kiralık otel aradıklarını söylüyor…

Denizli Villa Termal Yaşlı Evi 2 Nisan'da hizmete açılacak!

DENİZLİ'nin turizm merkezlerinden Karahayıt Mahallesi'ndeki 60 yataklı, Villa Lycus Otel, 2 Nisan'dan itibaren 'Yaşlılar Oteli' olarak hizmet verecek. Otelde 55 ve üzeri yaşlardakiler konaklayabilecek.

Patara Turizm, Antalya’da 30 villayı satışa çıkardı!

Patara Turizm, ara verdiği Club Patara Evleri’ndeki devremülk satışına yeniden başladı. Kalkan’da bulunan Patara Evleri’ndeki 30 devremülk ve 4 villa yurtiçi ve yurtdışında satışa sunuldu.

Tep Villa Turizm Haberi

Tep Villa Turizm

Tep Villa Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Can, Mustafa Tok ve Salih Döngel tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. Tep Villa Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Tep Villa Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beylikdüzü, Atatürk Mahallesi, 531. Sokak, No:16 Ginza Corner Plaza, H.Köy Kavşağı...