27 / 04 / 2024

Tepe Betopan yatırım

Tepe Betopan yatırım

Türkiye'de ilk çimentolu yonga levha üretimini gerçekleştiren Tepe Betopan, 30 milyon dolar yatırımla kurulacak yeni üretim tesisiyle kapasitesini artıracak. Şirket, önümüzdeki yıl Ar-Ge harcamalarını 2 katına çıkaracak...

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı oldu!

Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı oldu.

Tepe Emlak Yatırım, İDO’nun ticari alanlarını kiralayacak!

25 senelik tecrübesiyle gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşları arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., İstanbul Deniz Otobüsleri’nin (İDO) terminal ve gemilerindeki ticari alanların kiralama hizmetlerini üstlendi.

Ruz İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ruz İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Tepe, Ertuğrul Bingöl ve Büşra Demirci tarafından kuruldu.

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Oya Marangozoğlu, Tepe Emlak Yatırım’a transfer oldu!

Oya Marangozoğlu, Tepe Emlak Yatırım'ın kiracı ilişkileri ve kiralama hizmetleri müdürlüğü pozisyonuna atandı...

Tepe Emlak Yatırım 4 yılda yüzde 30 büyüdü!

Tepe Emlak Yatırım, 2018 yılının ilk çeyrek sonuçlarını açıkladı. Şirket son dört yılda ciroda yüzde 30 oranında artış yakaladı...

Tepe Emlak Yatırım, Çankaya’da 365 AVM’yi portföyüne ekledi!

Ankara ve İstanbul’da öncü alışveriş merkelerinin yönetim ve kiralamasını yürüten Tepe Emlak Yatırım, Ankara Çankaya’da 365 AVM’yi portföyüne ekledi.

365 AVM'yi Tepe Emlak Yatırım yönetecek!

Tepe Emlak Yatırım 2018 yılında da AVM yönetimi ve kiralaması konusunda yeni projeleri bünyesine dahil edecek.

Tepeüstü Mekan Yapı İnşaat Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepeüstü Mekan Yapı İnşaat Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ümraniye'de kuruldu.

Vardar Yatırım Turizm ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vardar Yatırım Turizm ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Muammer Civelek Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi, 3 milyon TL sermaye ile 3 Mart'ta Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi, Hadımköy -Büyük Şehir Yolları N Tepe Sitesi, D Office'de kuruldu.

The World Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

The World Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bilal Demirhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Tepe Betopan yatırım Haberi

Tepe Betopan yatırım

Türkiye'de ilk çimentolu yonga levha üretimini gerçekleştiren Tepe Betopan, 30 milyon dolar yatırımla kurulacak yeni üretim tesisiyle kapasitesini artıracak. İhracat pazarlarını da çeşitiendirmeyi hedefleyen şirket, önümüzdeki yıl Ar-Ge harcamalarını da 2 katına çıkaracak. 


2001 yılında, Artvin Arhavi'de kurulu bulunan bir başka çimentolu yonga levha fabrikasını satın alarak Türkiye'de tek üretici konumuna gelen Betopan, 2008'de tüm tesislerini Ankara Beytepe'de tek çatı altında topladı..Tepe Betopan CEO'su Fırat Türkfıliz, yeni fabrikanın üretime geçmesiyle birlikte ihracatta daha agresif bir strateji izleyeceklerini söyledi. Fiber cement levha üretim hattı için Avrupalı FCM Bell ile anlaşma imzalayan Tepe Betopan'ın 30 milyon dolarlık yatırımı, Ankara 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alacak. Tesis, 35 bin metrekaresi kapalı olmak üzet Fırat Türkfiliz re toplam 65 dönüm alana kurulacak. 


İthal ikamesi yoluyla...