28 / 04 / 2024

Tepe Homedan 3 farklı konsept

Tepe Homedan 3 farklı konsept

Mobilya sektörünün Türkiye ve dünya çapında en önemli fuarları arasında yer alan, mobilya endüstrisinin en heyecan verici organizasyonu ve Mosder tarafından düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı kapılarını açtı.

Tuzla Tepeören'de konut imarlı 3 arsa satılıyor! Megakentte arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Tuzla Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Tepeören mahallesinde yer alan konut imarlı 3 arsayı satıyor. Peki Tuzla'daki arsaların fiyatları ne kadar? İhale ne zaman? İşte ayrıntılar...

Tuzla Belediyesi konut imarlı 3 arsa satacak!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla Tepeören'de yer alan konut imarlı 3 arsayı satışa çıkardı.

Belediye o ildeki konut imarlı 3 arsayı satıyor! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Beştepe Mahallesi'nde yer alan 3 adet konu imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Balıkesir Savaştepe'de ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olmak için başvurular başladı! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Savaştepe projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

Arsa alacaklar dikkat! O ildeki 3 arsa satılıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Beştepe Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte fiyat bilgisi ve ihale tarihi...

Bankacılık hisseleri tepe taklak oldu

Bankacılık hisseleri tepe taklak oldu. Karlılık rakamlarıyla dikkat çeken bankaların borsada işlem gören hisseleri yüzde 3,71 değer kaybetti. Bankacılık hisseleri önceki gün yüzde 8 yükselmişti.

Tuzla Tepeören Mahallesi 1/5000 ölçekli plan itirazı askıda!

Tuzla ilçesi, Tepeören Mahallesi, 242 ada, 2, 3, 4, 8 parseller, 243 ada, 1 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Kirazlıtepe dönüşüm projesinin 3. Etap ihalesi Turgut Müteahhitlik'in!

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi üçüncü etabının maliyeti belli oldu. Nisan'da gerçekleştirilen ihaleyi, Rize merkezli olan Turgut Müteahhitlik 396 milyon TL'ye kazandı. 

Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2. etabı 2022'nin sonunda tamam!

Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projes'nin ikinci etabını Özyazıcı İnşaat hayata geçirecek. Proje kapsamında 3 etapta toplamda 1876 konut, 142 ticari bağımsız birim inşa edilecek.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Gaziantep'te 35.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 35 milyon 936 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı.

Tuzla Tepeören 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Tuzla ilçesi, Tepeören Mahallesi, 242 ada, 2, 3, 4, 8 parseller, 243 ada, 1 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Tuzla'da 70.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla İstasyon ve Tepeören mahallelerinde yer alan 3 adet gayrimenkulü 70 milyon 891 bin 855 TL bedelle satışa çıkardı.

Tepe Homedan 3 farklı konsept Haberi

Tepe Homedan 3 farklı konsept

Mobilya sektörünün Türkiye ve dünya çapında en önemli fuarları arasında yer alan, mobilya endüstrisinin en heyecan verici organizasyonu ve Mosder tarafından düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı kapılarını açtı. Her yıl düzenli olarak fuar katılımcısı olan Tepe Home, 2015 yılının en yeni ürünlerini bu fuarda sergileyecek. Yeni koleksiyon; Modern Vintage, Sofistike ve Country olmak üzere 3 farklı konseptten oluşuyor. Her bir konsept için ayrı ayrı tasarlanan Yemek Odası, Oturma Odası, TV Ünitesi ve Yatak Odası takımlarını görebileceksiniz.


Yeni Akit/İSMOB...