05 / 05 / 2024

Tepe İnşaat ödülleri

Tepe İnşaat ödülleri

Tepe İnşaat, Türkiye’nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu kapsamında Ankara’da gerçekleştirilen Öncü Sektörler, Öncü Markalar Araştırması’nda İnşaat sektörünün öncü markası ödülünü almaya hak kazandı.

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farrukh Munır Khan ve Zubaır Ahmed Khan ortaklığında kuruldu.

Genç mimarlar ‘Altın Çekül mimarlık ödülleri’ için yarışıyor!

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen ve yapı sektörünün prestij ödülleri olarak bilinen ‘ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ bu yıl 4 kategoride düzenleniyor.

BİRTEP Gayrimenkulün Liderleri Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

“BİREVİM” markasının bir girişimi olan, BİRTEP, “Gayrimenkulün Liderleri (Real Estate Stars) Ödülleri”nin ana sponsoru oldu...

Zer Altın Palmiye Ödülleri'nin kazananları!

Altın Palmiye Ödülleri, Ceylan İnşaat'ın ana sponsorluğunda bu yıl 5'nci kez düzenlendi. Her IP’den bir defa oy kullanılan ödül kategorileri için 2 milyon 643 bin 162 oy atıldı.

Joinvest İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joinvest İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alan Abdul Rasoul tarafından kuruldu.

Noval İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noval İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün  Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Polat ve Işıl Nergiz Polat ortaklığında kuruldu.

Pm Mekanik Elektrik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pm Mekanik Elektrik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 40 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Düzgün ve Emrah Al ortaklığında kuruldu. 

Narlıtaş İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Narlıtaş İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Ismael Al-Jumaılı tarafından kuruldu. 

Alshahm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alshahm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Salem Alkhakaf tarafından kuruldu.

Al Kassaby İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kassaby İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad A.M Elkassaby tarafından kuruldu. 

Özyurtlar İnşaat dükkan müzayedesi 15 Şubat 2018!

Özyurtlar İnşaat dükkan müzayedesi 15 Şubat 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Ncadde Ottoman ve Nlogo projelerinde yer alan toplam 63 dükkan satışa sunuluyor. 

Tepe İnşaat'tan kentsel dönüşüme bina tamamlama sigortası formülü!

Tepe Aura projesiyle gayrimenkul sektörünün ilk “Bina Tamamlama Sigortası”na imza atan Tepe İnşaat bu uygulamayı kentsel dönüşüm projelerine taşımak için hazırlanıyor. 

Tepe İnşaat ödülleri Haberi

Tepe İnşaat ödülleri

Marketing Türkiye ve Marke­ting & Management Institute tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin en kapsam­lı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi ( İPZ) Anadolu 28 Eylül Çarşamba günü Ankara HiltonSa’da gerçekleştirildi. 9 yıldır aralıksız devam eden, binlerce pazarlama profesyonelini ve yüzlerce konuşmacıyı aynı çatı altında buluşturan İPZ Anadolu’nun bu yılki konferansının ardından Akademetre araştırma şirketi tarafından Ankara’da gerçekleştirilen Öncü Sektörler, Öncü Markalar Araştırması sonuçları açıklandı. Araştırma kapsamında inşaat sektörünün öncü markası ödülüne layık görülen Tepe İnşaat’ın ödülünü Tepe İnşaat Pazarlama Müdürü Sertuğ Deringöl, OSTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın’ın elinden aldı.


Beykoz Konakları, Narcity, Narlife, Park Mozaik ve Tepe Prime gibi gayrmenkul sektöründe öncü olmuş projeleri hayata geçiren Tepe İnşaat’ın Kanyon, İş Bankası Genel Müdürlük Binası, Ankara Esenboğa Havalimanı İç ve...