05 / 05 / 2024

tepe inşaat süreyyapaşa

tepe inşaat süreyyapaşa

Tepe İnşaat'ın Süreyyapaşa'da hayata geçirdiği Nar City Evleri kapsamında yer alan konutları www.havadanemlakvideo.com ekibi havadan görüntüledi...

Tepe İnşaat'tan 2 proje ve havadan videosu!

Tepe İnşaat'a ait olan Nar city Evleri ile Nar Life projelerini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nasıl yapılır?

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi aynı zamanda kat karşılığı anlaşması olarak da bilinir. Boş bir arsanız veya mevcut bir binanın tamamen yeniden inşa edilmesi gereken bir durumda bir inşaat firması ile görüşerek kat karşılığı inşaat sözleşmesi düzenlemeniz gerekebilir.

Müteahhit arsayı bitirmediğinde ne yapılmalı? İnşaat sözleşmesi feshedilir mi?

Arsası olup arsayı kat karşılığı inşaat sözleşmesi ile müteahhide verenler, bazı durumlarda tamamlanmayan işlerle karşılaşabilir. Müteahhit inşaatı bitirmezse kişinin bazı yasal haklarının olduğunu bilmesi gerekir. Peki arsa sahibinin bu durumlarda hakları nelerdir ve nasıl dava açmalıdır?

ABD’de inşaat sektörü açık iş sayısı Eylül ayında azaldı!

ABD Çalışma Bakanlığı, Eylül 2020'e yönelik ilişkin JOLTS Açık İş Sayısı verilerini açıkladı. Verilere göre, inşaat sektörlerinde açık iş sayısı azaldı. 

Sergey Butskikh Akkuyu NGS'nin inşaatı hakkında açıklamalarda bulundu!

Akkuyu Nükleer AŞ Genel Müdür Birinci Yardımcısı ve Yapı İşleri Direktörü Sergey Butskikh santralin inşaatı ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Vezirköprü Hastanesi'nin inşaat süreci meclis gündeminde!

Vezirköprü Hastanesi'nin inşa edildiği arazinin zemin etüdü ve inşaat sürecinin ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. Bağımsız vekil Usta, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ Süleymanpaşa'da katlı pazar yeri inşaatı sürüyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin Yavuz Mahallesinde inşa edeceği Pazartesi Pazarı için hazırlanan katlı pazar yeri projesinin inşaatı sürüyor.

Melen Barajı’nın inşaatı sürüyor!

İstanbul’a su sağlayacak melen suyunu tutma ve biriktirme amacıyla inşa edilen Melen Barajı’nın inşaatı sürüyor.

Ayvalık Cunda Köprüsü'nde inşaat sürüyor!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi ile önemli turizm merkezlerinden Cunda Adası'nda inşa edilen Ayvalık Cunda Köprüsü'nde inşaat sürüyor.

Servet Gayrimenkul Beylikdüzü projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Servet Gayrimenkul Beylikdüzü projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı.

80 karede Vodafone Arena'nın inşaat süreci!

Beşiktaş Vodafone Arena'nın açılış tarihi geçtiğimiz günlerde açıklandı. Vodafone Arena kapılarını 11 Nisan'da Bursaspor maçıyla açıyor. İşte 80 karede Vodafone Arena'nın inşaat süreci...

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi noterde yapılmazsa ne olur?

Arsası üzerinde bina inşa etmek isteyen kimseler, müteahhitler ile inşaat sözleşmesi imzalıyor. Sözleşmenin noterde yapılması gerekiyor. Peki, kat karşılığı inşaat sözleşmesi noterde yapılmazsa ne olur?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesinin feshi davası!

Kat karşılığı inşaat sözleşmesinin uygulanmasında yaşanan uyuşmazlıklar sebebi ile sözleşmenin feshedilmesi istenebiliyor. Peki, kat karşılığı inşaat sözleşmesinin feshi davası nasıl açılır?

İzmir’de ruhsat bekleyen 2 bin inşaatın önü açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yönetmelikte yaptığı değişiklikle İzmir’de ruhsat bekleyen 2 bin inşaatın önü açıldı. Akın Kazançoğlu, “İnşaat sektörü, 200’den fazla alt sektörü etkiliyor. Dolayısıyla İzmir 2.5 milyar lira kazanacak” dedi

tepe inşaat süreyyapaşa Haberi

tepe inşaat süreyyapaşa
 Nar City Evleri Projesi'nin havadan videosu için...