06 / 05 / 2024

Tepe Prefabrik telefon

Tepe Prefabrik telefon

Bilkent Holding şirketlerinden biri olan Tepe Prefabrik, Uluslararası alanda en saygın yeşil bina sertifikası olan LEED (Leadership Energy & Environmental Design) Belgesi almaya layık görüldü.

Moment Beştepe Ofisleri satış ofisi!

2 blok şeklinde yükselen Moment Beştepe projesinde ofis büyüklükleri 83 metrekareden başlıyor. Moment Beştepe Ofisleri satış ofisi telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi.

Yenimahalle Moment Beştepe satış ofisi!

Yenimahalle Moment Beştepe satış ofisi telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi. Atatürk Orman Çiftliği'nin karşısında hayata geçirilecek olan proje home ofis ve dükkanlardan oluşuyor.

Moment Beştepe Yenimahalle satış ofisi!

Moment Beştepe Yenimahalle satış ofisi telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi. Moment Yapı tarafından hayata geçirilecek proje 26 Kasım 2015 Perşembe günü basına tanıtılacak.

Moment Beştepe Yenimahalle iletişim!

Toplam 330 tane home ofis ve 22 tane dükkanın bulunduğu proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Moment Beştepe Yenimahalle iletişim bilgilerine göre telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi.

Moment Beştepe Ankara satış ofisi!

Ofis alanlarının 70 metrekareden başladığı proje Ankara 'nın Yenimahalle ilçesi Beştepe'de yükseliyor. Moment Beştepe Ankara satış ofisi telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi.

Ankara Moment Beştepe satış ofisi!

Ankara Moment Beştepe satış ofisi telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi. Moment Yapı imzası ile hayata geçirilecek proje 26 Kasım 2015 tarihinde basına tanıtılacak.

Bayrampaşa Hayat Tepe Suites satış ofisi!

Bayrampaşa Hayat Tepe Suites satış ofisi telefon numarası (0212) 633 53 53 olarak belirlendi. Projedeki dairelerin alanları 40 metrekare ile 72 metrekare alan arasında değişiyor.

Özak Hayat Tepe Suites iletişim!

Özak Hayat Tepe Suites iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası (0212) 633 53 53 olarak belirlendi. Toplam 66 adet daireden oluşan projede daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Tepeüstü Relux Heights 173 telefon!

GAD Mimarlık Gökhan Avcıoğlu'nun tasarladığı Tepeüstü Relux Heights 173 Konutları ev veya ofis olarak düzenlenebiliyor. Ümraniye Tepeüstü'nde yer alan Tepeüstü Relux Heights 173 telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir telefon!

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir telefon numarasına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Vaditepe İstanbul projesinde daire fiyatları 291 bin 996 lira ile 1 milyon 223 bin 488 lira arasında değişiyor...

Tepe Prefabrik yurtdışı projelerine odaklandı!

Hafif çelik ve yapısal çeliğin konvansiyonel inşaat metotları ve malzemeleri karşısında ekonomik ve kalıcı alternatif yapı aracı olması için çalıştıklarını söyleyen Murat Hasan Şen, bu amaçla yurtdışındaki büyük projelere odaklandıklarını da ekledi

Tepe Prefabrik yurtdışındaki büyük projelere imza atıyor!

Tepe Prefabrik Genel Müdürü Murat Hasan Şen, hafif çelik ve yapısal çeliğin konvansiyonel inşaat metotları ve malzemeleri karşısında ekonomik ve kalıcı alternatif yapı aracı olması için çalıştıklarını dile getirdi..

Tepe Prefabrik'e LEED Sertifikası verildi!

Tepe Prefabrik,uluslararası alanda en çok saygı gören yeşil bina sertifikası olan LEED (Leadership Energy & Environmental Design) Sertifikasını LEED Altın seviye üzerinden almaya layık görüldü.

Tepe Prefabrik telefon Haberi

Tepe Prefabrik telefon

Bilkent Holding şirketlerinden Tepe Prefabrik İnşaat Sanayi A.Ş.’nin Ankara Temelli ASO 2. ve 3. Organize Sanayi Bölgesindeki modern teknolojilere sahip yeni üretim tesisleri ile yönetim binası, uluslararası alanda en saygın yeşil bina sertifikası olarak değerlendirilen LEED (Leadership Energy & Environmental Design) Belgesi almaya hak kazandı.


Doğaya, çevreye ve insana saygıyı her zaman ön planda tutan Tepe Prefabrik, yeni üretim tesislerini inşa ederken doğa ve çevre ile uyumlu, su, elektrik, doğalgaz vb. kaynakları mümkün olan en verimli şekilde kullanacak binaların yapımına vermiş olduğu önemin karşılığında ödüllendirilmiş oldu.


1977’den bu yana tasarım, imalat ve montajlarını yaptığı tüm prefabrik yapılarda çevre dostu girdiler ve malzemeler kullanmaya özen gösteren Tepe Prefabrik, USGBC (US Green Building Council) tarafından belirli kriterleri sağlayan, doğayla barışık binalara verilen LEED...