01 / 07 / 2024

tepebaşı belediyesi su sporları merkezi açılış tarihi

tepebaşı belediyesi su sporları merkezi açılış tarihi

Yaklaşık 6 milyon liraya mal olan merkezin inşaatını gezerek çalışmaları inceleyen Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç, tamamen yeşil bir bina olarak kendi enerjisini güneşten elde edecek olan merkezin, 2014 yılı içerisinde biteceğini söyledi...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Uluönder ve Boyacığlu mahallelerinde yer alan 2 arsayı satışa sunuyor. 

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nden 30.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Muttalip Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulleri 30 milyon 108 bin 110 TL'ye satıyor...

Tepebaşı Yaşam Köyü projesi tamamlanıyor!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Remourban - Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile hayata geçirdiği “Yaşam Köyü” tamamlanıyor.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nden 8.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskibağlar Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 8 milyon 955 bin 940 TL olarak belirlendi. 

Tepebaşı Yaşam ve Bakım Merkezi için imzalar atıldı!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehirli hayırseverlerin işbirliğiyle kente değer katacak yatırımlar hızla artıyor. Bölgede yapımı planlanan Yaşam ve Bakım Merkezi’nin protokolü törenle imzalandı.

Tepebaşı Belediyesi'nden Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi uyarısı!

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2’nci taksiti için son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğunu belirterek, Tepebaşı Belediyesi veznelerinin hafta sonları da hizmet vereceği bildirildi. 

Tepebaşı Belediyesi akıllı dönüşüm projesine ödül!

Tepebaşı Belediyesi Remourban-Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile ödül kazanmaya devam ediyor.

Tepebaşı'nda imar barışı anlatıldı!

Tepebaşı Belediyesi tarafından mahalle muhtarları için ‘İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi. 

Tepebaşı Belediyesi 22 konutu satışa çıkarıyor!

Tepebaşı Belediyesi, Uluönder Mahallesi’nde belediyeye ait olan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat sözleşmesi apsamında inşaat çalışmaları tamamlanan 22 adet konut satışa sunuluyor. 

Tepebaşı Belediyesi'ne ait 22 konut ihaleye çıkarılıyor!

Tepebaşı Belediyesi, Uluönder Mahallesi’nde belediyeye ait olan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat sözleşmesi kapsamında yer alan ve yapımı tamamlanan 22 adet konutu satışa sundu. 

Eskişehir Tepebaşı'nda Kent Enstitüsü kurulacak!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, yüzbinlerce insanın yararlanacağı Kent Enstitüsü kuracak. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Anadolu Üniversitesi tarafından hazırlanan modüllerle uzaktan eğitim modeliyle eğitim verileceğini açıkladı.

Tepebaşı projesine 5 talip!

Tepebaşı Belediyesi Akıllı Kentsel Dönüşüm Projesi için ihaleye çıktı. Beş firmanın katıldığı ihale, binaların dış cephe izolasyonlarını kapsıyor. Amaç, Aşağısöğütönü'ndeki binalarda enerji tasarrufu sağlamak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yatırımcıların önünü açıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, SU-KAY Park ve Çelik Köprüler ile cazibe merkezi haline gelen GAP Vadisi bölgesindeki imarda yer alan 50 metrelik yeni yolları açarak halkın hizmetine sunmayı planlıyor.

tepebaşı belediyesi su sporları merkezi açılış tarihi Haberi

tepebaşı belediyesi su sporları merkezi açılış tarihi


Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Ertuğrulgazi Mahallesi Su Sporları Merkezi inşaatını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Yaklaşık 6 milyon Türk Lirasına mal olan merkezin inşaatını gezerek çalışmaları inceleyen Başkan Ataç, tamamen yeşil bir bina olarak kendi enerjisini güneşten elde edecek olan merkezin, 2014 yılı içerisinde biteceğini söyledi. Ataç, yağmur suyu da depolayarak kullanabilecek tesiste, 1 adet kapalı yarı olimpik yüzme havuzu ve yine kapalı 250 metrekarelik eğlence havuzunun yanı sıra, 110 metrekare ebatlarında bir de açık havuz, gösteri alanı ve sosyal aktivite alanlarının da yer alacağını ifade ederek, geleceğin başarılı sporcularının bu merkezde yetişeceğini kaydetti.


Ajans...