15 / 05 / 2024

Tepebaşı çevre çalışmaları devam ediyor

Tepebaşı çevre çalışmaları devam ediyor

Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bölgenin fiziki yapısını iyileştirmeye devam ediyor. Şehrin birkaç noktasında aynı anda çalışmalarını ekipler, Batıkent Mahallesi Bestekar Hacı Arif Bey Parkında da mesaisine devam ediyor.

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları TBMM'de!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kahramanmaraş'ta dönüşüm çalışmalarına başladı!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İl Afet Risk Azaltma Planı'nın (İRAP) uygulanacağı Kahramanmaraş'ta şehri güvenli hale getirmek amacıyla kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Narbel Yolu'ndaki inşaat çalışmaları çevre sakinlerini tedirgin ediyor!

Türkiye'nin en pahalı yolu" olarak bilinen İzmir'in Narlıdere ilçesinde geçtiğimiz aylarda çöken Narbel Yolu'nda yapılan çalışmalar çevre sakinlerini tedirgin ediyor.

Kahramanmaraş Ulu Cami'de çevre düzenleme çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Artvin Arhavi'de çevre düzenleme çalışmaları başladı!

Arhavi Boğaziçi Mahallesi Arhavi Devlet Hastanesi çevresi ve İlçe Jandarma Komutanlığı civarında ham yol açma çalışmaları ile birlikte çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Havran'da çevre düzenlemeleri çalışmaları sürüyor!

Havran’da Karayolları Müdürlüğü ve Havran Belediyesi tarafından başlatılan kavşak ve çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa Gölyazı Mahallesi'nde arkeolojik kazı çalışmaları başladı!

Bursa Nilüfer Belediyesi, 2300 yıllık Gölyazı Mahallesi'nde arkeolojik kazı çalışmaları başlattı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey "Çevre düzenlemesi yapılarak Kız Ada'nın kültür turizmine kazandırılması hedefleniyor" dedi.

Sandıklı Hüdai Kaplıcaları'nda asfaltla çalışmaları başladı!

Mustafa ÇÖL ile değişen ve gelişen Hüdai Kaplıcalarımızda çevre düzenleme, meydan, yol bakım yenileme, masal oyun dünyası park yapımları ile yıkım ve genel asfaltlama çalışmaları aynı anda yürütüyor.

Ağrı Belediyesi çevre çalışmalarına devam ediyor!

Ağrı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü havaların ısınmasıyla beraber, kent merkezine yeşillendirmek ve aynı zamanda kentin daha güzel bir estetik görünüme kavuşması için başlattığı peyzaj çalışmaları devam ediyor.

Engelliler için yapılan çevre düzenlemesi çalışmaları mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, görme ve ortopedik engelliler için yapılan çevre düzenlemesi çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer, İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya 3 soru sordu.

Ordu Perşembe Yaylası'nda düzenleme çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından ilimizin gözde turizm mekânlarından olan, menderesleriyle ünlü Perşembe Yaylası’nda yapılacak çevre düzenleme çalışmaları başladı.

Bursa'da cephe sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Altıparmak Caddesi ve eski sebze hali yanında Ankara yoluna cepheli binalar ve ardından Mehmet Akif Mahallesi’nde çevre yoluna cepheli binalarda yapılan cephe sağlıklaştırma çalışmaları şimdi de kent girişlerine kaydırıldı.

Tepebaşı çevre çalışmaları devam ediyor Haberi

Tepebaşı çevre çalışmaları devam ediyor

Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bölgenin fiziki yapısını iyileştirmeye devam ediyor. Şehrin birkaç noktasında aynı anda çalışmalarını ekipler, Batıkent Mahallesi Bestekar Hacı Arif Bey Parkında da mesaisine devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre; yenileme çalışmaları tamamlandığında Bestekar Hacı Arif Bey Parkı, bin 240 metre uzunluğunda koşu pisti, 706 metrekare gölet, 338 metrekare ve 139 metrekarelik olmak üzere toplam 477 metrekarelik 2 adet basketbol sahası, 450 metrekarelik sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 260 metrekarelik Tenis kortu, toplam 318 metrekarelik 3 adet çocuk Oyun alanı, deneyimli kafe, spor aletleri, banklar ve piknik masaları ile hizmet...