25 / 07 / 2024

Tepebaşı hasta konu evi açıldı

Tepebaşı hasta konu evi açıldı

Tepebaşı Belediyesi’nin Lions Kulüpleri ile ortaklaşa düzenlediği Alzheimer Hasta Konuk Evi, yapılan törenle hizmete açıldı. Konuk evinde 20 yatak ve 9 hasta hizmet alacak.

Tepebaşı Lions Alzheimer merkezi açıldı!

Tepebaşı Belediyesi’nin Lions Kulüpleri ile ortaklaşa düzenlediği Alzheimer Hasta Konuk Evi, yapılan törenle hizmete açıldı. Konuk evinde 20 yatak ve 9 hasta hizmet alacak.

Yaşam Köyü Projesi, Eskişehir Tepebaşı'na kuruluyor!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Yaşam Köyü Projesi, Avrupa Komisyonu Akıllı Şehirler ve İnovasyon Projesi’nden 5 milyon euro hibe alma hakkı kazandı ve Türkiye’de akıllı şehir yaratılması konusunda önemli bir adım atıldı.

Eskişehir Tepebaşı örnek akıllı şehir olacak!

Paydaşları arasında ÖLÇSAN’ın da yer aldığı Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Yaşam Köyü Projesi Avrupa Komisyonu Akıllı Şehirler ve İnovasyon Projesi’nden 5 milyon avro hibe alma hakkı kazandı.

Antalya'da imar planı değişiklikleri konuşuldu!

Antalya'da imar planı değişiklikleri konuşuldu. Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel başkanlığında, denetim komisyonuna üye seçimi ve bazı imar plan değişiklikleri gündemiyle olağanüstü toplandı

Tamer Özyurt 3. İnşaat ve Konut Konferansı'nda konuşma yaptı!

İnşaat sektörü ile ilgili yaklaşımlara ticari ve ekonomik açıdan değer yaratan fikirlerin paylaşıldığı konferansta Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt fikir lideri olarak bir konuşma gerçekleştirdi.

Kozcağız'da kentsel dönüşüm konuşuldu!

Bartın Kozcağız Belediyesi ve Bartın Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliği ile Kentsel dönüşüm toplantısı gerçekleştirildi. Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Tepebaşı Belediyesi'ne Sağlıklı Yapı ve Şehircilik ödülü!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Sağlıklı Yapılar ve Şehircilik dalında “Düşük Karbon Ayak İzi İçin Enerji Etkin Bina” çalışması ile ödüle layık görüldü...

Mirasa konu tarımsal arazilerde değer artışı nasıl olur?

Tarımsal arazilerin mülkiyetinin devrine ilişkin yönetmelik gereğince; Mirasa konu tarımsal arazi ve yeter gelirli tarımsal arazilerde mülkiyetin devri esas oluyor. Peki, mirasa konu tarımsal arazilerde değer artışı nasıl olur?

Mirasa konu tarımsal arazilerde devir nasıl olur?

Tarımsal arazilerin mülkiyet devri ile ilgili yapılan düzenlemeler gereğince, mirasa konu tarımsal arazi ve yeter gelirli tarımsal arazilerde mülkiyetin devri esas oluyor. Peki, mirasa konu tarımsal arazilerde devir nasıl olur?

2014 yılının en çok konuşulan restorasyon haberleri!

Van’ın Gevaş İlçesi’nde bulunan ve Selçuklular tarafından 700 yıl önce yaptırılan Halime Hatun Kümbeti’nin arkasında 7 yıl önce yaptırılan yurt binasının basına yansıması 2014’ün en çok konuşulan restorasyon haberlerinden biri oldu.

Geleceğin Şehri Esenler'de konuşulacak!

Yaşanabilir şehirler için yapılması gerekenler ile değişim ve dönüşümün şehirlere yansıması "Geleceğin Şehri Sempozyumu"nda ele alınacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve İBB Başkanı Kadir Topbaşile uzman akademisyenler konuşma yapacak.

Ahmet Ataç: Gelişen Tepebaşı, bölgeyi kıymetlendirdi!

Bir zamanlar yalnız yürünmeyecek kadar ürkütücü alanları bugün itibarıyla şehrin en popüler bölgesi haline getiren, Ahmet Ataç ile Tepebaşı'nın dünü, bugünü ve yarını üzerine konuşuldu.

Hamdi Akın 3.havalimanı hakkında konuştu!

BURSA’da konuşan Akfen Holding ve TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, İstanbul’a 3’üncü havalimanı ile ilgili görüşlerini açıkladı...

Tepebaşı hasta konu evi açıldı Haberi

Tepebaşı hasta konu evi açıldı

Tepebaşı Belediyesi’nin Lions Kulüpleri ile ortaklaşa düzenlediği Alzheimer Hasta Konuk Evi, yapılan törenle hizmete açıldı. Tepebaşı Belediyesi Aşağısöğütönü mevkiinde bulunan “Yaşam Evleri”nden birine açılan konuk evinde 20 yatak ve 9 hasta hizmet alacak. Burada yatacak olan hastalara psikolog, psikiyatri ve fizyoterapistler sayesinde ağırlıklı olarak günlük ihtiyaçların karşılanması yönünde eğitimler verilmesi hedefleniyor. Hastaların konuk evinde spor yapıp, gün içerisinde eğitici zeka oyunları oynayabilme imkanı bulabileceği gibi sık sık doktor kontrolünde olacakları da yetkililer tarafından söylendi. Törende konuşan Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği 18-K Federasyonu 2012-2013 Hizmet Dönemi Federasyon Başkanı ve Proje Koordinatörü Mehmet Yavaş, açılacak olan konuk evinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi. Yavaş, “Toplumumuz için karşılıksız hizmetler üren Lions Kulübü, bugün Eskişehir’de kalıcı bir esere imza attı. Bugün burada...