01 / 05 / 2024

Tepebaşı taksi durağı

Tepebaşı taksi durağı

KEÇİÖREN Belediyesi, taksi duraklarını yenilemeye devam ediyor. Keçiören Belediyesi Taksici esnafıyla görüşerek estetik, fonksiyonel, dayanıklı taksi durakları için harekete geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm vurgusu!

Bağcılar’da bir taksi durağını ziyaret edip sürücülerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Silivri’de oluşan 5.8 büyüklüğünde bulunan depremden duyduğu endişeyle ilgili kentsel dönüşüm vurgusu yaptı.

Şefik Çakıcı Atatürk’ün evinin benzerini yapıp taksi durağına çevirdi!

Daha önce Rize’yi ‘kutsal topraklar’ ilan eden Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’nın yaptığı son hamle tepki çekti. 

Safranbolu Mini Terminal açıldı!

Safranbolu Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Mini Terminal, Atatürk Mahalle Muhtarlığı ve Güven taksi Durağı vatandaşların yoğun katılımı ile açıldı.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi bugün!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi bugün saat: 14.00 ’de yapılacak. Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplamda 250 adet daire satışa çıkarıldı.

Keçiören Belediyesi taksi duraklarını onarıyor!

KEÇİÖREN Belediyesi, taksi duraklarını yenilemeye devam ediyor. Keçiören Belediyesi Taksici esnafıyla görüşerek estetik, fonksiyonel, dayanıklı taksi durakları için harekete geçti.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi yarın!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi yarın saat: 14.00’de yapılacak. Toplamda 250 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli TOKİ kura sonuçları!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli TOKİ kura sonuçları 22 Nisan 2016 tarihinde belirlenecek. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede daireler 2+1 şeklinde dizayn edildi.

2016 Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Emekli kura!

Konut tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplam 250 adet daire emekliler için satışta. 2016 Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Emekli kura çekilişi 22 Nisan 2016 gününde yapılacak.

Turkcell Taksim Tepebaşı Plaza otel mi olacak?

Turkcell, şirketin kuruluşundan bu yana genel müdürlük binası olarak kullandığı Taksim Tepebaşı'ndaki binasından Eylül 2015'te taşındı. Turkcell Taksim Tepebaşı Plaza binasının otel olacağı ile ilgili haberler yapıldı.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekilişi katılım listesi!

Taksitlerin konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacağı projede 250 adet daire satışa çıkarıldı. İşte TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekilişi katılım listesi...

Sinop Durağan Devlet Hastanesi inşaatında son durum!

SİNOP’un Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Durağan Devlet Hastanesi inşaatı alanında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler!

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler için kura tarihinin 22 Nisan 2016 gününde yapılacak. Toplam 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru dönemi bitti.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekiliş tarihi!

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekiliş tarihi 22 Nisan 2016'dır.

Tepebaşı taksi durağı Haberi

Tepebaşı taksi durağı

Sancaktepe, Bağkur ve Tepebaşı taksi duraklarını yenileyerek taksici esnafının konforlu ve sağlıklı şartlarda hizmet vermesini sağladı. Yeni taksi duraklarının içerisinde oturma ve dinlenme alanı ile mutfak ve WC gibi bölümler bulunuyor.



Sabah...