02 / 10 / 2024

Tepebaşı trt arazisi

Tepebaşı trt arazisi

İBB tarafından Beyoğlu Tepebaşı'ndaki TRT stüdyolarının bulunduğu arazi TRT'ye verildi. TRT'nin yaklaşık 13 bin 942 metrekarelik araziye haber üssü kurmayı planladığı öğrenildi.

İBB Tepebaşı'ndaki TRT stüdyolarının arazisini TRT'ye verdi!

İBB tarafından Beyoğlu Tepebaşı'ndaki TRT stüdyolarının bulunduğu arazi TRT'ye verildi. TRT'nin yaklaşık 13 bin 942 metrekarelik araziye haber üssü kurmayı planladığı öğrenildi.

İstanbul Alman Başkonsolosluğu'nun arkasında bir köşk ve arazisi satılacakmış!

1944 yılında İstanbul Alman Başkonsolosluğu'nun arkasında bulunan Boğaz manzaralı bir köşk ve arazisi satılacakmış. Yıllık bin 800 lira kira getiren beş dükkan ve dört daire 22 bin liraya satılacakmış.

1944 yılında Tarabya'da Kalender Köşkü ve 156 dönüm arazisi satılacakmış!

Boğaziçi Tarabya'da bulunan Kalender Köşkü ve 156 dönüm arazisi İstanbul Defterdarlığı tarafından satılacakmış.Reşat Altın'ın 38 lira olduğu 1944 yılında, 2 bin 632 altın parasına 100 bin liraya satılacakmış.

Dikili tarım arazisi satışı!

Çok yıllık ağaç, ağaççık ve çalı formundaki bitkilerin tarımı yapılan, ülkesel, bölgesel veya yerel önemi bulunan araziler olan dikil tarım arazileri nasıl satılır? İşte dikili tarım arazisi satışı esasları..

Mutlak tarım arazisi satışı!

Mutlak tarım arazileri, özel ürün arazileri, dikili tarım arazileri ile sulu tarım arazileri tarımsal üretim amacı dışında kullanılamıyor. Peki mutlak tarım arazisi satışı nasıl yapılır?

Mutlak tarım arazisi nedir?

Tarım arazileri, mutlak tarım arazileri, özel ürün arazileri, dikili tarım arazileri ve marjinal tarım arazileri olarak sınıflandırılıyor. Peki mutlak tarım arazisi nedir?Mutlak tarım arazisi özellikleri nelerdir?

Gümüşdere arazisi özelleştirme kapsamında satılıyor!

Gümüşdere arazisi özelleştirme kapsamında satılıyor. Gümüşdere Köyü Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Hatip Polat, "Burada özelleştirme yapılacaksa bile ilk hak sahibi köylüler olmalı" dedi.

Sarıyer Gümüşdere arazisi satılıyor!

İstanbul'un Karadeniz kıyısında bulunan ve Avrupa yakasının pazarlarına taze sebze tedarik eden Gümüşdere'nin tek parça tarım arazisi Mayıs ayında Özelleştirme Yüksek Kurulu tarafından özelleştirme kapsamına alındı.

Tekirdağ'da 1 milyon 694 bin 730 bin TL'ye satılık tarım arazisi!

Tekirdağ İli Malkara İlçesi Dolu Köyü'nde yer alan tarım arazisi niteliğindeki taşınmaz 9 Eylül 2014 tarihinde saat 09:30 ile 09:35 arasında ihaleye çıkıyor.

TRT Devamlılık Binası'nın bodrum katı tadilat ihalesi 18 Ağustos'ta!

TRT Devamlılık Binası 2. bodrum katın tadilatı TRT Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı tarafından 18 Ağustos 2014 saat 14.00'te ihaleye çıkıyor. Tadilat 75 günde tamamlanacak.

2b arazisi başvurusu nasıl yapılır?

2b arazisi, orman vasfını yitirmiş, kadastro marifetiyle orman alanları dışına çıkartılmış, ıslah edilemeyen arazilere deniyor. 2b arazilerin satışının yapılabilmesi için öncelikle başvuru yapılması gerekiyor. Peki, 2b arazisi başvurusu nasıl yapılır?

2b arazisi başvurusu nereye yapılır?

2b araziler, kadastro marifetiyle orman alanları dışına çıkartılmış, bir daha geri kazanılamayan ve ıslah edilemeyen arazilere deniyor. Arazilerin satışı için ilk olarak başvuru yapılması gerekiyor. Peki, 2b arazisi başvurusu nereye yapılır?

Hazine arazisi irtifak hakkı ihale işlemleri!

Hazinenin özel mülkiyetindeki yerler ile Devletin hüküm ve tasarrufu altındaki yerlerde tesis edilen irtifak hakkı veya kullanma izni ihale işlemleri nelerdir? İşte hazine arazisi irtifak hakkı ihale işlemleri..

Tepebaşı trt arazisi Haberi

Tepebaşı trt arazisi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Beyoğlu Tepebaşı'nda TRT stüdyolarının bulunduğu 13 bin 942 metrekarelik parsel TRT'ye verildi. TRT'nin yaklaşık 13 bin 942 metrekarelik araziye haber üssü kurmayı planladığı öğrenildi. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, yaklaşık 2 bin 796 metrekaresi TRT’ye, 11 bin 146 metrekaresi de İBB’ye ait olan parselin tamamı TRT'ye devredildi. TRT ise Üsküdar Çamlıca Cami eteklerindeki 48 bin 833 metrekarelik ve 41 bin metrekarelik iki rekreasyon alanı ile Ümraniye’de TRT lojmanlarının bulunduğu 9 bin 144 metrekarelik araziyi İBB'ye verdi.

  

CHP’li İBB Meclis Üyesi İsa Öztürk, arazilerin takasıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “TRT, Tepebaşı’ndaki araziyi haber üssü haline getirmek istediğini İBB’ye ileterek arazinin tamamını istedi. Karşılığında da kendi mülkiyetindeki arazileri teklif etti. İBB, 13 dönüme karşılık 100 dönüme yakın...