05 / 05 / 2024

tepeköy camisi temel atma töreni

tepeköy camisi temel atma töreni

Kocaeli Ambarlı Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan Tepeköy Camisi'nin temeli atıldı.

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, Torbalı Tepeköy'de yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın tahmini satış bedeli 69 milyon 986 bin TL olarak belirtildi.

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı gayrimenkul satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediyesi Başkanlığı, İzmir Torbalı Tepeköy'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 2 Mayıs'ta yapılacak.

Bu fiyata sadece yetişen alır! O markette 12'li tuvalet kağıdında dev indirim başladı: Etiketler yarıya indi!

Son bir yılda en hızlı büyüyen temel ihtiyaçlardan biri olan tuvalet kağıdı, bu pazardan önemli bir indirim gördü. İndirimin ardından 99,90 TL olan 12'li tuvalet kağıdı 52,90 TL'den satıldı. İşte indirimle ilgili tüm detaylar..

Tarım Kredi Marketleri indirime doymadı! Zeytinyağında böyle fiyat görülmedi!  6 Eylül 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketin indirimleri bitmiyor. Tarım Kredi Kooperatifleri Marketin aktüel kataloğunda yüzlerce temel gıda ürünü, sebze meyve ve kahvaltılık ürünler yer alıyor. İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi

TMO'da yüzde 50 indirim! Duyan Tarım Kredi Marketlerine koşuyor! Genel Müdür açıkladı: 1 kg bile kalmayacak!

Rusya-Ukrayna arasındaki savaş ve pandemi sebebiyle yükselen temel gıda ürünleri hakkında açıklama yapan TMO Genel Müdürü Güldal TMO'da satış rakamlarının piyasanın yüzde 50 altında olduğunu da bildirdi.

Elazığ'daki köy evlerinin akıbeti ne oldu?

2020 Ocak ayında Elazığ'da gelen deprem sonrasında kent genelinde deprem konutlarının inşası devam ediyor. Bazı ilçe merkezlerinde yer alan vatandaşlar ise köy evlerinin temel atılacağı günü merak ediyor. 

Elazığ Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atıldı!

Elazığ'da geçtiğimiz günlerde yaşanan 6,8 büyüklüğüne sahip depremde ağır hasar aldıktan sonra yıkılan Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atma töreni düzenlendi.

Tekirdağ'da 2.4 milyona restore edilen Şarköy-Güzelköy Camisi Mart'ta açılacak!

Tekirdağ'da restore edilen Osmanlı yapısı 600 yıllık Şarköy-Güzelköy Camisi'nin Mart'ta ibadete açılacağı açıklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Vaniköy Camisi'nde incelemeler yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Kasım'da çıkan yangın sonucu büyük zarar gören tarihi Vaniköy Camisi'nde incelemeler yaptı.

Vaniköy’deki caminin ikizi Bursa'da inşa edilmiş!

1665 yılında Vaniköy Camisi’ni inşa ettiren Vani Mehmed Efendi, 1674 yılında da Bursa Kestel’de benzer bir cami inşa ettirmiş. İki caminin de mimarı yapıları ve yapı malzemeleri birbirinin aynısı. Peki Kestel’deki cami, Vaniköy Camisi’nin kaderini yaşayacak mı?

Tarihi Vaniköy Camisi'nin restorasyonu 2 yılda tamamlanacak!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yangında kullanılamaz hale gelen Vaniköy Camisi'nin restorasyonun 2 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Tarihi Vaniköy Camisi'nin ihyası için protokol imzalanacak!

Çıkan yangın sonucu büyük zarar gören tarihi Vaniköy Camisi için ihya çalışması başlatılacağı belirtildi...

Vaniköy Camisi en kısa sürede ayağa kaldırılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yanan Vaniköy Camisi'nin en kısa zamanda aslına uygun olarak ayağa kaldırılacağını söyledi.

tepeköy camisi temel atma töreni Haberi

tepeköy camisi temel atma töreni

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kocaeli'nin İzmit ilçesindeki Uluslararası Fuar Alanı otoparkında gerçekleştirilen İzmit Belediyesi Araç Tanıtım ve Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Törende açıklamalar yapan Kemal Kılıçdaroğlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in yaptıklarını izlediğini belirtti. Kemal Kılıçdaroğlu, milleti, ülkeyi, vatanı, bayrağı düşündüklerini vurgulayarak, "Farklı düşünsek bile bu topraklarda bayrağımızın altında huzur içinde yaşamak istiyoruz. Bunu yapabilirsek siyasetçi olarak görevimizi yerine getirmiş oluruz." dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, kavgadan bir şey çıkmadığını, kavgadan hiç kimsenin karlı çıkmadığını belirten Kılıçdaroğlu, bu memleketin huzura, barışa, her vatandaşın düşüncesini özgürce ifade etmesine, demokrasiye ihtiyacı olduğunu söyledi.

Konuşmalardan sonra İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, Kılıçdaroğlu ve törene katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e, Kocaelispor forması ve atkısı hediye etti.

Daha sonra ise Kemal Kılıçdaroğlu,...