06 / 05 / 2024

Teras Evler Bursa

Teras Evler Bursa

Teras Evler Bursa 'da güncel fiyatlar 455 bin liradan başlıyor, projeden banka kredisiyle konut sahibi olunabiliyor...

Ne Brezilya ne Bangladeş! Burası Bursa! Öyle bir ev yaptı ki her an uçuşa hazır vaziyette! Görenler şokta!

Ülke genelinde imar kanunu ihlallerine her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Vatandaşlar öyle evler yapıyor ki, görenler hayrete düşüyor. Bunlardan biri de Bursa'da yapılan bir ev... Evi görenler; 'uçuş için hazır' yorumunu yapıyor. İşte o ev...

TOKİ Bursa Harmancık'ta ucuz 2+1, 3+1 evler 2 bin 280 TL taksitle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Harmancık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Harmancık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Harmancık 2022 ucuz konut projesi...

Bursa'da görüntü kirliliğine neden olan binalar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çekirge Teras Projesi ile kentin siluetini bozan yapıların yıkım işlemleri devam ediyor. 

Bursa Mudanya'daki evler tehlike altında!

Bursa'nın Mudanya ilçesine bağlı Şehit Mehmet Caddesinde yer alan evler toprak kayması nedeniyle tehlike altında. Bölgede yaşayan vatandaşlar evlerin yıkılmasından korkuyor. 

Bursa Yıldırım'da dönüşüm nasıl olacak?

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dönüşüm hızlandı. Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bitişik nizamlı ve ömrünü tamamlamış olan depreme dayanıksız evler yerine sosyal ve yeşil donatı alanlarının olduğu, modern, yepyeni, evler inşa edilecek.

Bursa Çekirge Teras Projesi'nde yıkımlar başladı! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçireceği Çekirge Teras Projesi kapsamında 20 yıldır atıl halde duran Çelik Palas Oteli ek binalarında başlatılan yıkım çalışmaları aralıksız sürüyor. 

Bursa'da heyelan nedeniyle bazı evler boşaltılıyor!

Bursa Osmangazi'de heyelan sebebiyle zarar gören binalarda hasar tespit çalışmaları başladı.

Bursa Deliballılar köyündeki tüm evler tescilli yapı ilan edildi!

Bursa'da bulunan bir köyde yapılan yanlış bir tespit sonucu köydeki evlerin tamamı tescilli yapı ilan edildi. Köylüler evlerine bir çivi bile çakamıyor. 

Şahan Gökbakar'ın Bursa'daki bungalov evleri yıkıldı!

Şahan Gökbakar'ın fenomen karakteri Recep İvedik’in Afrika macerasını beyazperdeye taşıyacağı film için Bursa'da inşa ettiği bungalov evler yıkıldı.

Recep İvedik 6 filmindeki bungalov evler yıkıldı!

Bursa'nın Karacabey ilçesindeki Longoz Ormanları'nda çekilen 'Recep İvedik 6' filminin tamamlanmasından sonra, bölgeye hatıra olarak bırakılan bungalov evler şiddetli yağış sebebiyle yıkıldı

Melih Gökçek, başkanlık konutunu nasıl aldı?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde belediyeye ait Teras Evler’de yer alan villayı başkanlık konutu olarak kullanan Melih Gökçek’in görevden ayrıldıktan sonra da konutu terk etmediği ortaya çıktı. Gökçek konutu nasıl aldığını anlattı...

Bursa Şehir Hastanesi'ne raylı ulaşım sağlanacak!

Ulaşım Master Planını Beşevler Küçük Sanayi Esnafı ile paylaşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 1.355 yataklı Şehir Hastanesi’ne vatandaşların daha rahat ulaşımının sağlanması için Emek’ten bir raylı sistem hattı planladıklarını dile getirdi. 

Zonguldak Ihlamur Teras projesinin inşaatı başladı!

Zonguldak Yenice Belediyesi ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından hayata geçirilecek Ihlamur Teras (Seyir Terası) Restaurant ve Bungalov Evler Projesi'nin inşaatı başladı.

Teras Evler Bursa Haberi

Teras Evler Bursa


Bursa 'da Simart İnşaat imzası ile inşa edilen Teras Evler 'de satışlar sürüyor. Balat'ta yükselen Teras Evler 132 konuttan meydana geliyor.


Teras Evler Bursa 'dan banka kredisiyle konut sahibi olunabiliyor. Projede 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks konut alternatifleri bulunuyor.


Balat Teras Evler 'de; 

3+1 daireler 455 bin liradan,

5+1 dubleks daireler 650 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Simart İnşaat Teras Evler'de 3 oda 1 salon daireler 154 metrekare, 5 oda 1 salon dubleks daireler ise 247 metrekare olarak tasarlandı.


2014 Mart sonunda teslim edilecek olan projede; çocuk oyun alanları, giyinme odası, SPA, tenis kortu, açık yüzme havuzu, sauna, fitness salonu ve squash alanları bulunuyor.


Telefon:0224 242 34 20

Web adresi: http://www.terasevlerbalat.com.tr

Ceren...