21 / 07 / 2024

Teras Park izmir

Teras Park izmir

Bayraklı Belediyesinin İzmir'in en güzel manzarasına sahip yerlerinden olan tepede hazırladığı Teras Park projesinde çalışmalar sürüyor. Projede, 4 bin metrekarelik yeşil alan. çocuk oyun spor alanı, gölge oturmaları yer alacak...

İstinye Park İzmire nasıl gidilir? İstinye Park İzmir konum bilgisi!

İstinye Park İzmire nasıl gidilir nasıl gidilir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki İstinye Park İzmire nasıl gidilir? İşte İstinye Park İzmir konum bilgisi...

İstinye Park İzmir nerede? 

İstinye Park İzmir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki İstinye Park İzmir nerede? İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? İşte İstinye Park İzmir nerede sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

Hatay Teras Aqua Park Otel icradan 24.2 milyon TL'ye satılıyor!

Hatay İcra Dairesi, Defne'de bulunan Hatay Teras Aqua Park Otel'i icradan satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 24 milyon 296 bin 497 TL olarak belirlendi. 

Tavuk Dünyası Denizli Teras Park’ta restoran açtı!

Tavuk Dünyası, Denizli’deki yeni şube yatırımını Denizli’nin en büyük alışveriş merkezi olan Teras Park’ta hizmete açtığı restoranıyla yaptı.

Beylikdüzü Park Teras AVM için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu'nun şirketi SSB Gayrimenkul ile Beyaz İnşaat, birlikte yaptıkları Beylikdüzü Park Teras AVM'de yaklaşık 160 metrekarelik kaçak yapılaşma yaptı. AVM'deki kaçak katlar için İmamoğlu ve ortakları, Yapı Kayıt Belgesi aldı...

Ekrem İmamoğlu Park Teras AVM'ye ortak mı?

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beyaz İnşaat’ın projesi Park Teras AVM'ye ortak olduğunu belirtti. 

Kültür Park İzmir'le yapı yoğunluğu yarıya düşürülecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Behçet Uz’un hayal ettiği; sporla, kültür ve sanatla, gençler ve çocuklarla dolu, herkesin içinde olmaktan mutlu olacağı bir ‘kültür parkı’ yeniden yaratmak istiyor.

Park İzmir'in yüzde 50'si tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı Mansuroğlu mahallesindeki yaklaşık 40 bin metrekarelik alanda kentin en nitelikli parklarından birini kuruyor. Bölgeye nefes aldıracak 800 ağaçlı “Park İzmir” projesinin yüzde 50’lik kısmı tamamlandı.

İzmir Bayraklı Teras Park açıldı!

İzmir Bayraklı'ya inşa edilen Teras Park kapılarını ziyaretçilere resmen açtı. Projenin açılış kurdelesini Başkan Karabağ, vatandaşlarla birlikte kesti.

Akınoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akınoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Erkan Akın tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Ümraniye, Çakmak Mahallesi, Varan Caddesi,Uğur Teras Park'ta kuruldu.

İzmir Palmiye Park Goya projesinin temeli atıldı!

CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişimi, İzmir'in değerli bölgelerinden Urla'da Palmiye Park Goya projesinin temelini attı. Palmiye Park Gaziemir, Zirvekent, Teras, Renova, Sole ve Mare'den sonra yeni projeleri arasına Goya eklendi.

İstinye Park İzmir AVM'nin inşaatı 2016’da başlayacak!

İstinyePark Genel Müdürü Uğur Berk, 280 mağazanın bulunduğu merkezde 350 markanın sıra beklediğini söyledi. Bu markaların % 40’ı yabancı marka. Yabancı ziyaretçi sayısı ise % 50 arttı.

Artvin Hatila Vadisi Milli Parkı'nın cam terası 2016'da açılacak!

Artvin ilindeki Hatila Vadisi Milli Parkı'nda inşa edilen Türkiye'nin en yüksek cam seyir terasının 2016 başında hizmete alınması planlanıyor.

Teras Park izmir Haberi

Teras Park izmir

Bayraklı Belediyesinin, İzmir'in en güzel manzarasına sahip yerlerinden olan tepede hazırladığı Teras Park projesinde çalışmalar sürüyor. 75. Yıl Mahallesinde yapılan projeyle bölgede yaşayanların rahat nefes alabileceği yepyeni bir yaşam alanı ilçeye kazandırılmış olacak. Projede 4 bin metrekarelik yeşil alan. çocuk oyun spor alanı, gölge oturmaları, dinlenme yerleri ve yürüyüş yolları olacak. Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yakın zamanda üç parkın birden hizmete gireceğini dile getirdi. 


Posta Gazetesi Ege...