13 / 05 / 2024

tercih edilen konut tipi

tercih edilen konut tipi

Vatandaşın fikrinin artık değiştiğini söyleyen Mar Yapı patronu Münir Özkök, lüks bir semtte pahalı ev yerine ucuz, kaliteli ve donatılı dairelerin tercih edildiğini belirtti ve ekledi: Bunu da biz vatandaşımıza fazlasıyla veriyoruz.

Yabancıya gayrimenkul satışları masaya yatırıldı! Yabancı yatırımcılar en çok bu 10 ili tercih ediyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme, son iki yılda yabancı yatırımcıların Türkiye’de gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını en fazla tercih edilen ilk 10 ili temel alarak masaya yatırdı.

Elindeki evini ve arsasını satacaklar dikkat: 5 yıl detayına dikkat! 3 milyon TL cezası var! 

En çok tercih edilen yatırım araçlarından olan konut ve arsalar için kritik bir uyarı geldi. Ünlü ekonomist Mert Başaran satış yapacaklar için '3 milyon lira ceza ödeyebilirsiniz' uyarısını yaptı. 

Türkiye'de en çok hangi meslekler aranıyor? Maşları ne kadar? İşte en çok tercih edilen meslek grupları

Türkiye genelinde istihdam piyasasında belirgin bir trend ortaya çıktı. Ülke genelinde en çok aranana meslek grupları belli oldu. Peki Türkiye'de en çok hangi aranıyor? Maşları ne kadar? İşte en çok tercih edilen meslek grupları.

En çok tercih edilen tasarruf aracı yastık altı altın oldu

Türkiye’de yatırım yapanların sayısı yılın son çeyreğinde 3 puan artarak yüzde 23.3’e yükseldi. Vatandaş tasarruf için en çok yastık altı altını tercih etti.

Otomobilde en çok tercih edilen renk hangisi? Artık "gri" renk favori...

Otomobilde geçmiş zamanda en çok tercih edilen beyaz renk, şimdi tahtını "griye" bıraktı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verileri kapsamında, geçen sene trafiğe kaydı yapılan 2,3 milyon taşıttan 945 bin 768'i otomobillerden oluştuğu kaydedildi. 

Dereli ilçesindeki sel felaketinin ardından yeniden inşa edilen TOKİ konutları sahiplerine teslim edildi!

Giresun'da 22 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından tekrar inşa edilen konut, iş yerleri ve kamu binalarıyla Dereli ilçesi modern bir görünüme kavuştu. İnşa edilen konut ve iş yerleri sahiplerine teslim edildi.

Ankara ve İstanbul'da taşınma oranları artıyor! İşte en çok tercih edilen bölgeler...

Ünlü gayrimenkul fiyat endeksi sağlayıcısı REIDIN ve taşınma süreçlerini kolaylaştıran Enakliyat, İstanbul ve Ankara'da 2023 yılının 3. çeyrek dönemine dair Taşınma Hareketliliği Raporu'nu yayınladı. İşte en çok tercih edilen bölgeler...

Türkiye'de üretilen bal, 52 ülke arasında en çok tercih edilen bal oldu

Türkiye'nin en önemli üretim ve ihraç ürünleri arasında yer alan bal ürerimi, yılın dokuz ayında Amerika, İsrail ve Almanya başta olmak üzere 52 ülkede en çok tercih edilen bal oldu. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul, Ankara ve İzmir'de en çok tercih edilen 3 ilçe!

Türkiye'de eylül ayı konut rakamları açıklandı. Verilere göre eylülde konut satışları, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 9,5 seviyesinde düşüş yaşayarak 102 bin 656 oldu. Konut satışları gerilerken, en çok tercih edilen il ve ilçelerin isimleri belli oldu.

Türkiye'nin en çok satan 20 SUV modeli belli oldu! İşte en çok tercih edilen otomobil markaları...

Otomobiller içerisinde en çok tercih edilenler SUV otomobiller oldu.  SUV otomobiller, 292 bin 843 adet satış rakamıyla yüzde 49,8 seviyesine ulaştı. Peki Türkiye'nin en çok satan SUV modelleri hangileri? En çok tercih edilen otomobil markaları hangisi? 

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen konut ve iş yerleri teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında 2. etap 247 konut ve iş yerini teslim ederek, bazı tesisler ile millet bahçesi için toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

7 adımda konut kredisi çekmek!

Konut satın alırken bütçeyi artırmak için en çok tercih edilen yöntemlerden biri de ev kredisi çekmektir. Konut kredisi almak büyük bir karardır ve kredi çekmeden önce dikkate alınması gereken birkaç şey vardır. İşte 7 adımda konut kredisi çekmek...

O ilin konutta gözde ilçeleri tek tek açıklandı! Metrekare fiyatları 7 bin TL'den başlıyor! 

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Lisanslı Değerleme Uzmanı İbrahim Ceylan, Erzurum konut sektörü ile iligli değerlendirmelerde bulundu. Erzurum'un en çok tercih edilen bölgeleri ve konut metrekare fiyatları tek tek açıklandı. 

tercih edilen konut tipi Haberi

tercih edilen konut tipi

Biz siteye sauna yaparken herkes bize gülüyordu 


Projelerine 'Ben ne beklerim?' diyerek başladıklarını belirten Münir Özkök, 2000'li yılların başında birçok kesimin dikkatini çektiklerini söyleyerek şöyle devam etti: "Ben bir daire alsam, masajım olsun, saunam olsun isterim. Bunları hayata geçirdik. Herkes bize 'Güneşlinin ortasında bu olur mu' diye güldü. Ama şimdi tüm projelerde fitness salonu da sauna da var. Sonra G Plus devreye girdi. G Plus'ta da başka bir konsept düşündük. 


1+1 rezidans yapalım. Şehir dışından gelenler otelde kalacağına burada kalsın' dedik. Bu Amerika'da var. Bunu adapte ettik. İleride çok güzel projelerimiz olacak. Türkiye'de bir ilki gerçekleştireceğiz. 


Dünyaca ünlü bir tasarımcı ile çalışıyoruz. Aşağı yukarı 700 veya bin konutluk muhteşem bir proje. İstanbul Güneşli'de çok orijinal bir tasarım olacak." Güneşli'de fabrika dönüşümüne öncülük...