16 / 05 / 2024

Tercüman Yapı nerede

Tercüman Yapı nerede

Tercüman Yapı Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Faruk Maraş tarafından 210 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Beykoz, Yavuz Selim Mahallesi, Nida Sokak'ta kuruldu.

Mimarideki ilk basın binasıydı! Geçtiğimiz günlerde yıkılan Topkapıda'ki Tercüman binasının hikayesi!

Gazeteci Belma Aksun, 1972 yılında inşaatına başlanan Topkapı’daki Tercüman binasının aynı zamanda Türk mimarisindeki ilk basın binası olduğunu söyleyerek yıkılan binanın hikayesini anlattı.

Cevizlibağ’daki eski Tercüman binası yıkıldı!

Türk mimarlık tarihinin en ikonik binaları arasında gösterilen İstanbul Cevizlibağ'daki eski Tercüman Gazetesi Binası yeni adıyla Toya Plaza yıkıldı.

Adalet Bakanlığı’ndan yeni personel alımı! İşte Aranan Şartlar!

Adalet Bakanlığı, sözleşmeli zabıt kâtibi, mübaşir, koruma ve güvenlik görevlisi, teknisyen, işaret dili tercümanı, şoför, aşçı ve hizmetli personel olmak üzere toplamda 6.459 personel alımı yapacak.

G Hub Mar Yapı nerede?

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Gelecek Yapı imzasıyla inşa edilen Realist Tuzla projesinde toplamda 134 daire ve 4 adet ticari birim yer alıyor. Peki Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Şehir Konakları Sur Yapı nerede?

Şehir Konakları, Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Ümraniye ilçesinde yer alan Şehir Konakları'nda daire ve ticari birimler yer alıyor..

Kumburgaz Sahil projesi düzenleme ihalesi 29 Kasım'da!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Kumburgaz Sahil Projesi düzenleme işini anroşman yapılması karşılığında ihale edecek. İhalesi 29 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek.

İskenderun Belediyesi ile Katolik Kilisesi'nin arsa sorunu çözülüyor!

Vatikan Türkiye Anadolu Havarisel Vekili Paolo Bizetti, İskenderun Katolik Kilisesi Başpapazı Maxsimi Miliano ile kilise tercümanı Hanry Leylek İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'i ziyaret etti.

Balgat MHP Genel Merkez binasının cephesi yenilenecek mi?

Yüksek Mühendis Mimar Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp bugünkü Tercüman Gazetesi'ndeki yazısında Balgat MHP Genel Merkez binasının cephe boyasının sökülmesini konu aldı. İşte Ahmet Vefik Alp'in o yazısı..

Zeytinburnu Tercüman Sitesi'nin bahçe duvarı yıkıldı!

Zeytinburnu’daki Tercüman Sitesi’nin bahçe duvarı ruhsatsız olduğu gerekçesiyle zabıta ekipleri tarafından yıkıldı. Yıkımın kanunsuz olduğunu, yılbaşı sabahı 06.00 sıralarında yıkıma anlam veremediklerini söyledi.

Tercüman Yapı Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tercüman Yapı Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Faruk Maraş tarafından 210 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Beykoz, Yavuz Selim Mahallesi, Nida Sokak'ta kuruldu.

Yooistanbul Say Yapı nerede?

Daire alanlarının 116 metrekareden başladığı Yooistanbul projesinde teslimler 2016 yılı Aralık ayında yapılması planıyor. Proje Say Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Peki Yooistanbul Say Yapı nerede?

Ümraniye Çakmak Evleri Sinpaş Yapı nerede?

Toplam 88 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan proje Sinpaş Yapı imzasıyla inşa edilecek. Projede fiyat listesi henüz belirlenmedi. Peki Ümraniye Çakmak Evleri Sinpaş Yapı nerede?

Tercüman Yapı nerede Haberi

Tercüman Yapı nerede

Tercüman Yapı Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Faruk Maraş tarafından 210 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Beykoz, Yavuz Selim Mahallesi, Nida Sokak'ta kuruldu. 


Tercüman Yapı Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...