04 / 05 / 2024

termal oteller izmir

termal oteller izmir

Polimeks'in Eskişehir Bademlik bölgesinde 50 milyon dolarlık yatırımla inşa ettiği termal otel hizmete girdi. Bölgenin beş yıldızlı ilk termal tesis özelliği taşıyan oteli Rixos zinciri işletecek.

İzmir'de iş dünyası seferber oldu! Oteller kapılarını depremzedelere açtı!

İş dünyası İzmir'deki depremin yaralarını el birliği ile sarmak için harekete geçti. Sanayici, kamunun kriz yönetimine destek vereceğini belirtirken, oteller kapılarını evini kaybeden vatandaşlara açtı.

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

İzmir Termal Tedavi ve Kür Merkezi'nin temeli atılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Valiliğin ortak olduğu İzmir Jeotermal  A.Ş, Doğanbey’de satın alınan 42 dönüm arazide inşa edilecek olan Termal Tedavi ve Kür Merkezi'nin temelini ilkbaharda atıyor.

Oteller kışın hastaneye dönüşecek!

Yaz turizminin gözdesi 5 yıldızlı oteller, istenilen koşulları taşımaları halinde, kış sezonunda yaşlı bakımı, fizik tedavi ve rehabilitasyonla termal sağlık hizmetleri verebilecek..

İzmir Seferihisar Doğanbey Termal Turizm Merkezi imar planı askıda!

İzmir Seferihisar Doğanbey Termal Turizm Merkezi Gümüldür Kesimine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıda...

Veysel Eroğlu: Sandıklı termal turizmin merkezi olacak!

Sandıklı'nın yakın gelecekte termal turizmde dünyanın en meşhur merkezlerinden biri olacağını aktaran Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "İlçemizin turizm merkezi olması için oteller yapıldı" dedi

İzmir Ege Uğurlu Termal Resort'un ihalesi yine ertelendi!

Dikili İcra Dairesi tarafından İzmir İli, Dikili İlçesi'nde bulunan Ege Uğurlu Termal Resort&Spa'yı satışa çıkarıldı. Daha önce 2 kere ihalesi ertelenen turizm tesisinin toplam satış bedeli 9 milyon 536 bin 810 TL olarak belirlendi.

İzmir Çeşme Ilıca'daki termal tesis tekrar halka açılacak mı?

Ilıca’da Atatürk’ün kaldığı Rasim Palas Oteli’nin karşısındaki termal tesis kaderine terk edildi. 15 yıl önce Çeşme Belediyesi tarafından mühürlenen tesisten kimse faydalanamazken, bir grup vatandaş suç duyurusunda bulundu

İzmir Ege Uğurlu Termal Resort icradan 9.5 milyon TL'ye satılıyor!

Dikili İcra Dairesi tarafından İzmir İli, Dikili İlçesi'nde bulunan Ege Uğurlu Termal Resort&Spa'yı satışa çıkarıldı. Söz konusu turizm tesisinin toplam bedeli 9 milyon 536 bin 810 TL olarak belirlendi.

Edip Uğur'dan Balıkesir'e termal otel müjdesi!

Balıkesir'in Sındırgı, Bigadiç, Susurluk Kepekler, Gönen, Edremit Güre, Manyas bölgelerindeki kaplıcalarda 85-90 derece sıcaklığında termal suların bulunduğu alanlara 2 veya 3 tane 5 yıldızlı biner yataklı oteller yapılacağını dile getirdi.

İzmir Hayıtlı Merada Termal Tatil Köyü'nde satılık devremülk!

Merada Termal Tatil Köyü İzmir'in Dikili ilçesi Hayıtlı Koyu'nda hayata geçiyor. Merada Termal Tesisleri toplamda 600 daire ile 270 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Rixos Oteller zinciri Afyon'da termal otel yapacak!

Termal kaynakları bakımından Türkiye'nin ve dünyanın sayılı yerlerinden olan Afyonkarahisar'da dev bir yatırım daha başlıyor. Rixos oteller zinciri Afyon'da termal otel yapmak için harekete geçti.

İzmir Denizatı Termal Turizm Tesisleri projesi başlıyor!

TETAŞ Turizm Endüstri Ticaret A.Ş, Denizatı Termal Turizm Tesisleri İzmir Menderes ilçesine bağlı Gümüldür Köyü'nde 465 odalı ve 60 rezidans dairenin yer alacağı projeye başlayacak.

termal oteller izmir Haberi

termal oteller izmir


Eskişehirli Erol Tabanca'nın 50 milyon dolar yatırımla açtığı oteli Rixos işletecek. Tabanca, "Memleketimize helali hoş olsun" dedi. Polimeks'in sahibi Erol Tabanca, Eskişehir'de çocukluğunun geçtiği Bademlik bölgesinde 50 milyon dolarlık yatırımla termal otel yaptı. Cuma günü açüışı gerçekleşen oteli Rixos işletecek. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Polimeks Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca ve Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince'nin ev sahipliğinde gerçekleşen açüışa İstanbul ve Eskişehir'den iş ve turizm çevreleri katıldı. 


Erol Tabanca, "Hoca'ya (Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen) teşekkür ediyoruz. Eskişehirli olmaktan gurur duyuyoruz. Bu otelin yerinde çocukluğum geçti. Burası sayfiye yeriydi. Osmanlı döneminde de yerleşim bölgesi. O zaman koyun ciğeri asarak en geç bozulduğu yerin sağlıklı olduğunu düşünür, oraya yerleşirlermiş. Burası da...