04 / 05 / 2024

termal su çalışmaları

termal su çalışmaları

ÇUBUK'ta Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğütarafından tespit edilen termal suyu, bölge yatırımcısını iştahlandırdı. Kamile Esen, havaalanına yakın olan Çubuk'ta sağlık yatırımı haberlerinin arsa satışlarını hareketlendirdiğini söyledi.

Togg açıkladı! Togg’un üçüncü modeli T8X için çalışmalar başladı...

Togg CEO’su Gürcan Karakaş, bir yıl önce çalışmalarına başladıklarını T10F'yi ocak ayında sergilediklerini kaydederek, "Şimdi aynı şekilde T10F'nin sonrasının da çalışmalarını yapıyoruz, yani hep söylediğimiz B segmentindeki bir SUV'un çalışmalarını yapıyoruz." dedi.

Türkiye'de blokzincir, Metaverse ve NFT çalışmaları ne aşamada?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, Türkiye'de blokzincir, Metaverse ve NFT çalışmalarına yönelik konuyu kaleme aldı. Peki Erdem yazısında nelere değindi? İşte Bitexen CEO'su Erdem'in yazısı...

Taraklı Termal'de devre mülklerin gelir getirici olması için kira çalışmaları tamamlandı!

Sağlıklı yaşam konseptiyle 2010'dan bu yana yatırımlarını sürdüren Taraklı Termal Turizm, pandemide yol haritasını belirledi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tunç, termal tesis projesinin ikinci etabında çalışmaların hızlandığını belirtti.

Kayseri'de Belsin ve Anayurt bölgelerinde raylı sistem çalışmaları yapılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'deki çalışmalara ilişkin açıklamalar yaptı. Özhaseki, "Belsin ve Anayurt bölgelerine raylı sistem hattı, Erciyes Dağı'nda termal su arama ile hava ikmal alanına yapılacak millet bahçesiyle ilgili çalışmalar da sürüyor" dedi.

İBB'den Galata Kulesi'ndeki restorasyon çalışmalarına suç duyurusu!

İBB, Galata Kulesi'nde devam eden restorasyon çalışmalarıyla ilgili suç duyurusunda bulundu.

Bolu Mengen'de evlerde hasar tespit çalışmaları başladı!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Mengen'de yaşanan su baskını ve dolu yağışından sonra yapılan hasar tespit çalışmalarını yerinde inceledi.  Ümit, Mengen'de birkaç evin hasar gördüğünü, gerekli incelemelerin yapıldığını belirtti...

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında 1500 yıllık su kemeri bulundu!

Gaziosmanpaşa'da başlatılan kentsel dönüşüm projesinin kazı çalışmaları sırasında Roma dönemine ait 1500 yıllık su kemeri ortaya çıktı.

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Ayder'de öncelikle kanalizasyon, su, elektrik gibi alt yapı çalışmaları yol altına alınacak ve 1.600 araç kapasiteli otopark inşaatına başlanılacak...

TOKİ yeni Hasankeyf’in inşa çalışmalarına hız verdi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Ilısu Barajı göl sahasında kalan “Batman’ın Hasankeyf İlçesi 3 belde ve 105 köyde Kentsel Yeni Yerleşim Alanı”nda alt ve üst yapı ihtiyaçlarını karşılamak üzere yürüttüğü çalışmaları hızlandırdı.

Arazi toplulaştırma çalışmalarında yetki DSİ'nin!

Milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren tarımsal alanlarda arazi toplulaştırma çalışmalarında yetki artık Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü’ne geçti. 

Manisa Köprübaşı'nda kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında Köprübaşı’nın 5 mahallesinde başladığı altyapı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Bursa Gölcek Barajı'nda inşaat çalışmaları sürüyor!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Gölecik Barajı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Sivas Suşehri Ve Şarkışla'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Sivas'ın Suşehri ve Şarkışla ilçelerinde gerçekleştirilmeye başlanan altyapı çalışmaları devam ediyor.

termal su çalışmaları Haberi

termal su çalışmaları

ÇUBUK'ta Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü tarafından tespit edilen termal suyu, bölge yatırımcısını iştahlandırdı. Arcadia Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Kamile Esen, havaalanına yakın olan Çubuk'ta sağlık yatırımı haberlerinin arsa satışlarını hareketlendirdiğini söyledi. 

Sağlık yatırımları artacak Çubuk'un başkentin en büyük termal bölgesi olacağını belirten Esen, "Havaalanının yanında termal suyun bulunması Ankara'ya iş ya da ziyaret amaçlı gelenler için iyi bir turizm mucizesi oldu. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nin inşasından sonra bölgeye ilk etapta  40 bin öğrencinin geleceği bilgisi buradaki arsalan değerli hale getirmişti. Bölgede termal £• suyun bulunması ise Çubuk'ta sağlık yatırımlarının artacağını  gösteriyor. Böyle doğal bir zenginliğin olması, bölge yatırımcısını da iştahlandırdı" dedi. 


Star...