06 / 05 / 2024

Termal turizm bölgeleri

Termal turizm bölgeleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'i ziyaret eden Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği ASİAD Başkanı Barış Aydın, Ankara'nın termal turizm potansiyelini değerlendirme çalışmaları için destek sözü aldı...

Termal turizmde 2018'e kadar, 100 bin yatak kapasitesine ulaşılacak!

"Sağlık Turizminin Geliştirilmesi Programı ve Eylem Planı" doğrultusunda, Sağlık Bakanlığı'na bağlı kaplıca tesisleri, kullanım hakkı devri yöntemiyle özel sektöre devredilecek. Termal turizmde 2018'e kadar, 100 bin yatak kapasitesine ulaşılması hedefleni

Termal turizmde hedef 1 milyon ziyaretçi!

Makissos Thermal Hotel&SPA Genel Müdürü Yavuz Batuhan Çağırıcı, "Türkiye'de, 250 adet kaplıcadan yılda 10 milyon yerli turist ve 300 bini askın yabancı turist hastalık tedavisinde, rehabilitasyon ve dinlenme amaçlı olarak faydalanıyor" dedi.

Konut yatırımcıları rotayı turizm bölgelerine çevirdi!

Turizm bölgelerindeki gayrimenkul yatırımları hem yerel hem de yabancı yatırımcılar için çekici hale gelirken, sektörün büyümesine de önemli katkılar sağladı.

Çeşme Turizm Bölgesi için Danıştay kararını verdi: 16 bin dekarlık alan yapılaşmaya açılabilecek!

Cumhurbaşkanı kararnamesiyle hayata geçirilmesi planlanan Çeşme Turizm Bölgesi Projesi kapsamında, Danıştay tarafından karar verildi. İşte ayrıntılar...

Bilim insanları peş peşe açıkladı! Deprem bölgeleri 1 yılda yeniden inşa edilebilir mi? 

İngiliz Financial Times gazetesi, geçtiğimiz hafta meydana gelen depremlerde yıkılan binaların yeniden inşa edilmesi ile ilgili çarpıcı bir habere yer verdi. Bilim insanları peş peşe açıkladı! Deprem bölgeleri 1 yılda yeniden inşa edilebilir mi? 

Turizm cennetindeki çok tartışılan o kampı İş Bankası satın aldı!

Turizm bölgeleri başta olmak üzere Türkiye genelindeki kupon arsalar Cumhurbaşkanlığı kararıyla satıldı. İşte o arsalar ve yeni sahipleri...

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik!

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31699 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ong Termal Turizm Otelcilik Pazarlama İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ong Termal Turizm Otelcilik Pazarlama İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güray Öngen tarafından kuruldu.

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31493 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Erzurum'daki OSB bölgeleri ve fabrika sayısı mecliste!

Erzurum'da bulunan organize sanayi bölgeleri ile toplam fabrika sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31447 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun!

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun bugünkü 31384 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile sanayi yangınlarına müdahale etmek üzere özel teçhizatlı OSB İtfaiye Merkezi kurulması planlanıyor.

Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi ile organize sanayi bölgelerinin şehir dışına taşınması amaçlanıyor.

Termal turizm bölgeleri Haberi

Termal turizm bölgeleri

 Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Başkanı Barış Aydm'm başkentin termal turizm potansiyelini değerlendirmeye yönelik yatırımları Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten destek gördü. 

ASİAD Başkanı Barış Aydın ve beraberindeki heyet, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i makamında ziyaret etti. Dernek çalışmaları hakkında Gökçek'i bilgilendiren Barış Aydın, Ankara için hayata geçirilen her çalışmada yer alacaklarını vurguladı. 

Çok fazla değerlendirilmedi Özellikle Başkent'in termal turizm noktasında geride kaldığını ifade eden Aydın,'"Ankara ne yazık ki şimdiye kadar termal anlamda çok fazla değerlendirilemedi. Başkentimizin bu potansiyelini öne çıkarmak adına Yönetim Kurulu Başkanı olduğum firmamla çeşitli yatırımlar hayata geçireceğiz. Toplam 428 milyon dolarlık yatırım bedelimiz var, her şey hazır. Bu noktada sizden destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı. 

Ankara'nın 14 ilçesinde termal kaynakların bulunduğuna dikkati çeken Gökçek ise, büyük...