03 / 05 / 2024

termal turizm genç nüfus

termal turizm genç nüfus

Karaderili Grup'un sahibi Orhan Karaderili, Türkiye'de termali yaşlı kitlenin tercih ettiğini belirterek, "Hedefimiz sosyal tesislerimizle yerli-yabancı gençleri termale çekmek" dedi Termal turizme yaptığı 300 milyon dolarlık yatırımla dikkatleri çeken Ka

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beşiktaş’da 50 bin TL sermaye bedeli  ile Fikret Baydarman tarafından kuruldu.

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde   50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Humaykanı  Ve Mehmet Ali Doğan  tarafından kuruldu.

Ong Termal Turizm Otelcilik Pazarlama İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ong Termal Turizm Otelcilik Pazarlama İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güray Öngen tarafından kuruldu.

Genç Ay Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Ay Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Genç tarafından kuruldu.

Taraklı Termal'de devre mülklerin gelir getirici olması için kira çalışmaları tamamlandı!

Sağlıklı yaşam konseptiyle 2010'dan bu yana yatırımlarını sürdüren Taraklı Termal Turizm, pandemide yol haritasını belirledi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tunç, termal tesis projesinin ikinci etabında çalışmaların hızlandığını belirtti.

Ferruh Genç Yapı Proje İnşaat Turizm Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferruh Genç Yapı Proje İnşaat Turizm Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Genç ve Ferruh Genç ortaklığında kuruldu.

Silivri Genç Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Oto.Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Silivri Genç Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Oto.Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti.bugün Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurten Genç ve Taylan Genç tarafından kuruldu.

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kentsel dönüşüm hızlandı.  Termal turizm potansiyellerini bünyesinde bulunan Ilıca Mahallesi'nin yeni projelerle cazibesinin yükselteceği açıklandı.

Çanakkale'de fay hattı üzerine Termal Turizm Merkezi mi yapıldı?

2006'daTermal Turizm Merkezi statüsü verilen fakat 13 Eylül 2019 tarihinde iptal edilen Çanakkale-Çan-Etili-Tepeköy Termal Turizm Merkezi'nin statüsünün bölgedeki fay hattı sebebiyle iptal edildiği ortaya çıktı.

Yalova Terma City için 180 milyon dolar harcandı!

Yalova’ya 180 milyon dolarlık termal turizm yatırımı yapan Karaderili Şirketler Grubu’nun CEO’su Tevfik Talaş, 2020’de turizmin büyüme yılı olacağını belirterek yatırımların artacağını dile getirdi…

Jeo Termal Sağlık Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jeo Termal Sağlık Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gündoğdu Yılmaz tarafından kuruldu.

termal turizm genç nüfus Haberi

termal turizm genç nüfus

Karaderili Grup'un sahibi Orhan Karaderili, Türkiye'de termali yaşlı kitlenin tercih ettiğini belirterek, "Hedefimiz sosyal tesislerimizle yerli-yabancı gençleri termale çekmek" dedi Termal turizme yaptığı 300 milyon dolarlık yatırımla dikkatleri çeken Karaderili Grup, Avrupalı gençleri Türkiye'deki termal turizme çekmeye hazırlanıyor. 


Balıkesir Sındırgı'da 2 bin yatak kapasiteli Laguna Termal Resort&Spa ve Yalova'da 2 bin 200 kapasiteli Thermal Palace'ı inşa eden şirket, sosyal alanlarda donattığı tesislerinde bilinenin aksine gençleri ağırlamayı hedefliyor. 


Karaderili Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karaderili, Türkiye'deki jeotermal kaynakların daha verimli kullanılmasına yönelik geleneksel kaplıca farklı bir anlayışın geliştirilmeye çalışıldığını söyledi. Karaderili, "Ancak hâlâ yeterli bilgiye sahip değiliz. Termali tercih eden yerli turistin yaş ortalaması 50 ve üzeri. 

Onların da fiziksel sorunlarından ötürü termal turizmi tercih ettiğini görüyoruz" dedi. 


SÜREKLİ İSTİHDAM SAĞLIYOR 

Avrupa'daki genç kitlenin...