27 / 04 / 2024

terme balık pazarı

terme balık pazarı

Terme'nin Çay Mahallesi ırmak sırtında yer alan ve 'Balık Pazarı' ve 'Pirinç Dükkanları' olarak adlandırılan 40 dükkan belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

İstanbul Balık Hali'nde palamut, hamsi, istavrit, alabalık ne kadar? İşte 2 Aralık 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 2 Aralık 2022 balık fiyatları belli oldu. Peki, İstanbul balık pazarında palamut, hamsi, istavrit, alabalık ne kadar? İşte 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

İstanbul Hali balık fiyatları: İstanbul balık pazarında hamsi, palamut, istavrit ne kadar? 30 Kasım 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 30 Kasım 2022 balık fiyatları belli oldu. Peki, İstanbul balık pazarında hamsi, palamut, istavrit ne kadar? İşte 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

Türkmenistan Türk müteahhitler için dünyadaki en büyük pazar!

Türkiye’nin Aşkabat Büyükelçisi Mustafa Kapucu yaptığı açıklamada Türkmenistan'ın Türk müteahhitleri için dünyadaki en büyük pazar olduğunu söyledi.

Şile Balıkçı Barınağına ilişkin dolgu amaçlı imar planı askıda!

Şile Balıkçı Barınağına ilişkin Dolgu Amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Sarıyer Balıkçı Barınağı için imar planı askıya çıktı!

İstanbul'un Sarıyer İlçesi'nin Kısırkaya Mahallesi'nde yapılması planlanan Balıkçı Barınağı için imar planı bugün askıya çıkarıldı..

Gemlik Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik’te bulunan ve restorasyon çalışmaları Büyükşehir Belediyesi’nce tamamlanan Balık Pazarı Hamamı’nda incelemeler yaptı. Başkan Aktaş, mekanın, ‘kültür merkezi’ olarak faaliyet göstereceğini belirtti.

Mehmet Özhaseki: Balçık alanlar üzerine şehirler kurmuşuz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Son 100 yılda 6 ve üzerinde tam 56 deprem oldu. Son 100 yılda 83 bin kişiyi kaybettik. Mal kaybımız 100 milyar doların üzerinde. Bu gerçekler ortadayken hala zeminine dikkat etmeden, balçık alanlar üzerine şehirler kurmaya devam etmişiz." dedi.

Pendik Balıkçılar Çarşısı'nda sona gelindi!

Pendik sahil yolunda Tuzla yönü üzerinde inşaatı devam eden Balıkçılar Çarşısı’nın çalışmalarında sona gelindi.

Düzce Bal Köy 500 dönüm alana kurulacak!

Düzce'nin Yığılca ilçesinde bin 500 dönümlük arazi üzerine kurulacak Bal Köy'de organik bal üretimi yapılacak.

Şanlıurfa Balık ve Manav Hali inşaatında sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ‘Balık ve Manav Hali’ndeki çalışmalarda sona gelindi.

İzmir Balıkçılar Meydanı zamanında tamamlanamayacak!

İzmir'in Kemeraltı Çarşısı'ndaki eski balık halinin bulunduğu alana yapılan meydanın inşaatı zamanında bitmeyecek.

İzmir Dikili Balıkçı Barınağı imar planı askıda!

İzmir Dikili balıkçı barınağı amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

En Zengin 100 Türk’ün çoğunluğu balık burcu çıktı!

Forbes'un hazırladığı En Zengin 100 Türk’ün çoğunluğu balık burcu çıktı. Bu burçtan olan 15 zengin, toplam servetten yüzde 13.5 pay aldı. Yaylar ise 100 kişi içinde sadece 4 olan sayıları ile son sırada.

terme balık pazarı Haberi

terme balık pazarı

SAMSUN'un Terme İlçesi'nde uzun yıllardır dere yatağı ve sel taşkın alanında yer alan metruk binalar belediye tarafından yıkıldı.


Terme'nin Çay Mahallesi ırmak sırtında yer alan ve 'Balık Pazarı' ve 'Pirinç Dükkanları' olarak adlandırılan 40 dükkan belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Yıkım işlemi sırasında belediye zabıta ekipleri güvenlik önlemleri alırken, Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de su sıkarak çevre kirliliğinin önüne geçti. Belediye Başkanı Şenol Kul, "Amacımız yıkım değil, yeniden yapım" dedi. Halkın mutluluğu ve yaşam kalitesini yükseltmek ve sosyal donatı alanlarıyla birlikte modern alanlar inşa etmek gayreti içerisinde olduklarını vurgulayan Belediye Başkanı Şenol Kul, "Terme'de başlattığımız dönüşüm hız kesmeden sürüyor. Dönüşüm sürecinde elde ettiğimiz başarıda en büyük pay sahibi hemşerilerimizindir. Halkımızla el ele vererek, adım adım ilçemizin çehresini değiştiriyoruz" diye konuştu.