05 / 07 / 2024

terme havuz projesi

terme havuz projesi

TERME'de Gençlik ve Spor Bakanlığınca yaptırılacak yarı olimpik yüzme havuzunun ihalesi yapılarak ruhsatı alındı.

Gaziantep'e 12 yüzme havuzu ve 10 spor salonu inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  “Mahalle Tipi Havuz Projesi” kapsamında 13 yüzme havuzu 2020 Mayıs ayının sonunda hizmete alınacak.

Terme Miliç Sahili Projesi'nde sona gelindi!

Terme’deki Çamlık sahilinin bin 200 metrelik kısmını doğu ve batı yönünde düzenleyerek Samsun halkının kullanımına sunulacağını duyuran Samsun Büyükşehir Belediyesi Terme Fen İşleri Şube Müdürü Oktay Altun çalışmalarda sona yaklaşıldığını söyledi.

Miliç Sahili projesi Terme'ye değer kazandıracak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Tüm ilçelerimizin kalkınması ve gelişmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bunlardan biri de işte Terme'de hayata geçirdiğimiz sahil projesi. Projemizde artık sona yaklaşıyoruz" dedi.

Terme Miliç Sahil Düzenleme projesinde sona yaklaşıldı!

Terme Miliç Sahil Düzenleme Projesi’nde sona yaklaşıldı, yapılan düzenlemelerle tam bir sosyal tesis haline gelecek Miliç sahili, Terme halkının, aileleriyle birlikte güven ve huzur içinde ziyaret edeceği mekanların başında gelecek.

Yalova'da ilave donatım rıhtımı-yüzer havuz toplantısı 11 Haziran'da!

ÖZATA TERSANECİLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. tarafından Yalova Altınova'da ilave hangar, iskele ve donatım rıhtımı ile yüzer havuz projesi toplantısı 11 Haziran 2015 günü 16:00'da yapılacak.

Yedikule Bostanı Park Projesi'ndeki süs havuzu inşaatı durduruldu!

Fatih Yedikule bostanlarına yapılması planlanan park projesi içindeki süs havuzu yapımı için geçtiğimiz günlerde kepçe vuruldu. Ancak kazı izni ve müze arkelogu olmadan kazıların yapıldığı itirazları üzerine de havuz inşaatı durdu.

Derince Havuz Projesi için start verildi!

Yedi aylık süreçte projeler üzerinde yoğunlaşan ve yol haritasını belirleyen Başkan Bulut, vizyon projeleri bir bir uygulamaya başlıyor. Bu doğrultuda Yavuz Sultan Mahallesi’nde yapılması planlanan Havuz Projesi için start verildi.

Pekcan Havuz, Casa De Playa'da havuz inşaatını tamamladı!

Pekcan Havuz, İzmir ve Ege Bölgesi'ndeki prestij projelerine Kuryap İnşaat'ın rezidans ve otel konseptini bir arada sunduğu yeni projesi Casa De Playa' yı da ekledi...

Narlife projesi, kapılarını C Blok ile açıyor!

Rengarenk mimarisi, alt yapısı ve çevre dostu misyonuyla dikkat çeken Narlife projesinin C Bloğu, tamamı deniz ya da havuz manzaralı 4+1 dairelerden oluşuyor. Narlife projesi, kapılarını planlanandan bir yıl önce teslim edilen C Blok ile açıyor.

Kılıç İnşaat'ın Japon Evler Projesi'nde metrekaresi 4 bin TL'ye!

Kılıç İnşaat'ın Japon Evler Projesi'nde fiyatlar 99 bin TL"den başlıyor, 420 bin TL"ye kadar yükseliyor. Japon Evler Haliç projesinin ortak alanlarında kapalı havuz, fitness salonu, sauna gibi sosyal aktivite alanları yer alıyor

3. Köprü projesi İBB Meclisi'nde!

3. Köprü ve bağlantı yolları projesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'ne geldi

Varyap Meridian Avrupa'nın En İyi Akıllı Şehir Projesi oldu

Türkiye'nin ilk yeşil projesi Varyap Meridian'a uluslararası alanda bir ödül de İtalya'dan geldi

APEC'in Zekeriyaköy'de konut projesi gerçekleştirecek

APEC, Zekeriyaköy mevkiinde gerçekleştireceği konut projesi ile üst gelir grubuna özel bir proje sunmayı hedefliyor

 

terme havuz projesi Haberi

terme havuz projesi

Samsun'un Terme İlçesi'nin yüzme havuzu ihtiyacını gidermek için yürütülen çalışmalarda son aşamaya gelindi. Yarı olimpik yüzme havuzunun 8 Aralık 2016 tarihinde yapılan ihalesinin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü Tesisleri Daire Başkanlığı, Tesisler Şube Müdürü Kamil Kavuran, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’dan yapılacak havuzun ruhsatını aldı.


TEMEL ATMA İLE BAŞLAYACAK

Terme Gençlik ve Spor Müdürü Halil Seyrekli’nin de katıldığı ziyarette, Şube Müdürü Kamil Kavuran yapılacak havuz hakkında bilgiler verdi. İnşaat sürecinin ise kısa süre sonra temel atma ile başlayacağı bildirildi. Havuzun içerisinde sauna, kapalı yüzme havuzu, açık otopark, izleyici terası, duş odaları, fitnes salonu ve engelli spor odaları yer alacak. 


HAYALİNİ KURDUK

Yarı olimpik havuzun ilçenin Çay mahallesinde, üniversite, ilköğretim okulu ve gençlik merkezinin bulunduğu bölgede yaklaşık 20 bin metrekarelik alanda...