10 / 05 / 2024

terme imar sorgulama

terme imar sorgulama

Terme'nin imar sorunu ve önerileri, Ulusoy Varan Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı. ı. Ekmekçi yaptığı konuşmada, "İnşaatın olmaması demek 66 sektörün iş yapmaması demek. " dedi.

Yusuf Yılmaz: Terme imar planlamasında iyi durumda değil!

Yusuf Ziya Yılmaz "Tüm ilçelerimizi tek tek dolaşarak toplantılar düzenliyoruz. Malesef Terme bir çok alanda gerilerde. Sorunları masaya yatırdık ve önümüzdeki 2 sene içerisinde neler yapacağımızı planladık."dedi.

Arsa alacaklar sakın bu tuzağa düşmeyin! e-plan (imar durumu) sorgulama sisteminden hemen kontrol edin!

Gayrimenkul almak isteyen vatandaşlar arsanın imarlı olup olmadığını nasıl sorgulayacağını merak ediyor. İşte imar sorgulama sistemine ilişkin tüm merak edilenler...

İmar durumu sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Arsa sahiplerinin yakından ilgilendiği imar sorgulamaları sıkça araştırılan konulardan biri oluyor. Peki, arsaların imar sorgulamaları nasıl yapılır? İste detaylar...

İmar barışı iptal sorgulama 2021!

Yapı kayıt belgesi için başvuruda bulunan binlerce vatandaş başvurularının iptal edildiğini söylüyor. İşte imar barışı iptal sorgulama 2021...

İnegöl Belediyesi'nden 'İmar Durumu Sorgulama' hizmeti!

Dijital dönüşümde birçok adım atan İnegöl Belediyesi'nin internet sitesi üzerinden İhale Sorgulama, Beyan Bilgileri Sorgulama, İmar Durumu Sorgulama, Bilgilendirilme İsteği, Meclis Gündem Sorgulama, Borç Ödeme gibi işlemler yapabiliyor.

İmar barışı başvurusu ve sorgulama nasıl yapılır?

Hükümet ruhsatsız ya da ruhsata aykırı yapıların kayıt altına alınması için 31 Aralık 2017'den önce yapılan konut ya da iş yerleri için imar barışı sürecini başlatmıştı. Peki, 8 Haziran 2018 tarihinde başlayan imar barışı başvurusu ve sorgulama nasıl yapılır? 

İmar barışı kayıt başvurusu ve sorgulama!

31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için imar barışına müracaat edilerek yapı kayıt belgesi alınabiliyor. Başvurular e-devlet üzerinden yapılabiliyor..

İmar barışı başvuru sorgulama!

İmar barışına e-devlet kapısından başvurulabiliyor. Peki, imar barışı başvurusu nereden, nasıl sorgulanabiliyor?

Terme'de imar planı ertelendi!

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi, tüm Terme halkının 3 yıldır beklediği 'imar planı' uygulamasını bir kez daha erteledi.

Şenol Kul: Terme'nin imarını hep birlikte yapacağız!

Terme Ticaret Odası'nın ev sahipliği yaptığı organizasyonda inşaat sektör temsilcileri ve Belediye Başkanı Şenol Kul bir araya geldi. Revizyon için ihale yapıldığını belirten Kul, “Şehrin imarını hep birlikte yapacağız.” dedi.

Terme'nin imar sorunu masaya yatırıldı!

Terme'nin imar sorunu ve önerileri, Ulusoy Varan Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı. ı. Ekmekçi yaptığı konuşmada, "İnşaatın olmaması demek 66 sektörün iş yapmaması demek. " dedi.

Adapazarı Belediyesi e-imar uygulamasını hizmete sundu!

Adapazarı Belediyesi, e-imar sorgulama hizmetini vatandaşların hizmetine sundu. Uygulama ile vatandaşlar hem internet ortamından işlemlerini gerçekleştirebilecek hem de zamandan tasarruf etmiş olacak.

Adapazarı Belediyesi e-imar uygulaması başlattı!

Adapazarı Belediyesi, vatandaşların belediyeye gelmesine gerek kalmadan web sayfası üzerinden parsellerin e-imar durumu sorgulama sistemini hayata geçirdi.

Online imar durumu sorgulama!

Bir arsanın içinde bulunduğu bölgenin imar planına ve imar yönetmeliğine göre nasıl kullanılabileceğinin sınırlarını gösteren belgeye imar durum belgesi deniyor. İmar durumu online olarak sorgulanabilir mi? İşte, online imar durumu sorgulama!

terme imar sorgulama Haberi

terme imar sorgulama

Terme'nin imar sorunu ve önerileri, Ulusoy Varan Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı. 

Toplantıya, yaklaşık 25 kurum yetkilisi katıldı. Açılış konuşması yapan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi, ilçe ekonomisi olarak inşaat işinin önemini vurguladı. Ekmekçi yaptığı konuşmada, "İnşaatın olmaması demek 66 sektörün iş yapmaması demek. İnşaatın olmaması arsaların satılmaması demek. En önemlisi inşaat bittikten sonra yaşamın da olmaması demek. Mimarisiyle marka olan şehirler var. Terme'de niçin bunların içinde olmasın. Temennim bugünkü toplantıda güzel sonuçlar ortaya çıkar" dedi. 

2013 yılında satılan demir 7 bin 750 ton, 2014 yılında 7 bin 250 ton, 2015 yılında ise 1000 ton. Verilere göre düşüşler ortada. Peki bu düşüş neden kaynaklanıyor. İmar durumundaki tıkanıklık nasıl giderilebilir" şeklinde konuştu. 


Terme Belediyesi Başkan Yardımcısı Kamuran Toker: "Belediyemize gelen müfettişin...