06 / 05 / 2024

Terme Miliç Sahil Düzenleme projesi

Terme Miliç Sahil Düzenleme projesi

Terme Miliç Sahil Düzenleme Projesi’nde sona yaklaşıldı, yapılan düzenlemelerle tam bir sosyal tesis haline gelecek Miliç sahili, Terme halkının, aileleriyle birlikte güven ve huzur içinde ziyaret edeceği mekanların başında gelecek.

Samsun Terme Miliç Sahili'nde son durum!

Terme Miliç sahilindeki peyzaj çalışmalarını yerinde inceleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, alan içerisine inşa edilen ağaç tesis için talimat verdi.

Terme Miliç Sahili Projesi'nde sona gelindi!

Terme’deki Çamlık sahilinin bin 200 metrelik kısmını doğu ve batı yönünde düzenleyerek Samsun halkının kullanımına sunulacağını duyuran Samsun Büyükşehir Belediyesi Terme Fen İşleri Şube Müdürü Oktay Altun çalışmalarda sona yaklaşıldığını söyledi.

Terme Miliç Sahili projesinde son durum ne?

SAMSUN'un Terme İlçesi'nde bulunan Miliç Sahili, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı proje ile Ege sahillerini aratmayacak. Miliç sahili, Terme halkının, aileleriyle birlikte güven ve huzur içinde ziyaret edeceği mekan haline gelecek.

Samsun Terme Miliç Düğün Salonu'nda son aşamaya gelindi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Terme’de yaptırdığı çok amaçlı düğün salonuyla ilçenin büyük düğünlere ve toplantılara yer sahipliği yapacak tesis ihtiyacını bitiriyor.

Miliç Sahili projesi Terme'ye değer kazandıracak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Tüm ilçelerimizin kalkınması ve gelişmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bunlardan biri de işte Terme'de hayata geçirdiğimiz sahil projesi. Projemizde artık sona yaklaşıyoruz" dedi.

Terme Miliç Sahil Düzenleme projesinde sona yaklaşıldı!

Terme Miliç Sahil Düzenleme Projesi’nde sona yaklaşıldı, yapılan düzenlemelerle tam bir sosyal tesis haline gelecek Miliç sahili, Terme halkının, aileleriyle birlikte güven ve huzur içinde ziyaret edeceği mekanların başında gelecek.

Terme'de Termik Santrale Hayır mitingi yapıldı!

Terme'de Termik Santrale Hayır mitingi yapıldı. Terme ilçesinde Terme Çevre Platformu tarafından düzenlenen miting ile ilçeye kömür ile çalışacak termik santral kurulmak istenmesi protesto edildi.

Kandıra Seyrek sahil yolu vatandaşı isyan ettirdi!

Kandıra Seyrek sahil yolunun önceki yılarda aşırı yağış sonrasında caddelerden inen sel suları sahil yolunu bu hale getirdi ve yıllar geçmesine rağmen yetkililer bu yolda hiçbir önlem almadı.

60 Evler Sahil Projesi 2. Etap çalışmaları başladı!

60 Evler Sahil Projesi 2. Etap çalışmalarının yanı sıra mevcut alanları kullanan vatandaşlar ve çocukların mutlu oldukları görülüyor. Geniş sahili, kumsalın güzelliği ve her geçen gün temizlenen deniziyle sahil, vatandaşın ilgisini çekiyor.

Sahil kıyılarına kentsel dönüşüm projeleri ne zaman uğrayacak?

Bursa Haber gazetesi yazarı İlhami Yıldız, "Sahil kıyılarına kentsel dönüşüm projeleri ne zaman uğrayacak?" başlıklı köşe yazısında kentsel dönüşüm - deprem ilişkisine dikkat çekiyor...

Vatandaş Emirgan Sahil Düzenleme projesine olumlu bakıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Emirgan'da yürütülen Sahil Düzenleme Projesi tartışma yarattı. Emirgan'da yürütülen Sahil Düzenleme Projesi konusunda uzmanlar dengenin bozulacağından endişeli vatandaş ise projeye olumlu bakıyor.

Emirgan sahil yolunun genişletilmesi projesi yeni yılda tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Emirgan sahil yolunun denize doğru genişletilmesi projesi yeni yılda tamamlanacak. İBB tarafından yaptırılan Emirgan sahil yolu inşaatında sona yaklaşılıyor. Projeyle İstanbul Boğazı 8 metre daralacak.

Emirgan Sahil yolu inşaatında sona yaklaşılıyor!

İBB tarafından yaptırılan Emirgan Sahil yolu inşaatında sona yaklaşılıyor. Geçtiğimiz Mart ayında başlatılan çalışmalarda 700 metrelik sahil kesimine denize kazık çakma işlemleri büyük ölçüde tamamlandı.

Terme Miliç Sahil Düzenleme projesi Haberi

Terme Miliç Sahil Düzenleme projesi



Terme’nin prestij projelerinden birisi olan ve Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen proje kapsamında içinde kafeteryaların, duş alanlarının, tuvaletlerin, büfelerin, mescitin, bisiklet, gezi ve taşıt yollarının bulunacağı tam bir sosyal tesis haline gelecek Miliç sahili, Terme halkının, aileleriyle birlikte güven ve huzur içinde ziyaret edeceği mekanların başında gelecek.


ÇAM KOKUSU İÇİNDE DENİZ KEYFİ

Proje öncesinde bazı kaçak yapılaşmalar, bakımsızlık ve çevre kirliliği nedeniyle adeta izbelelik bir alan olan ve Samsunluların gitmeye bile çekindikleri güzel sahil bu proje ile adeta yeniden doğacak. Pojeyle Terme’nin çam ağaçlarıyla iç içe olan Miliç sahilinde 1200 metrelik sahil şeridi düzenlenerek Terme halkının kullanımına açılacak. Altyapı çalışmaları tamamlanan proje, aydınlatma sistemleri, peyzaj ve rekreasyon alanlarındaki çalışmalarda tamamlandıktan sonra Terme halkının hizmetine sunulacak. Proje, yıl sonuna kadar bitirilerek deniz...