03 / 05 / 2024

terme Miliç Sahili projesi

terme Miliç Sahili projesi

Samsun Büyükşehir Belediyesi, ilçeler bazında en büyük turizm yatırımını Terme ilçesinde gerçekleştirdi. Yapımı tamamlanan projelerle Terme turizmde iddialı duruma geldi.

Terme Miliç Sahili Projesi'nde sona gelindi!

Terme’deki Çamlık sahilinin bin 200 metrelik kısmını doğu ve batı yönünde düzenleyerek Samsun halkının kullanımına sunulacağını duyuran Samsun Büyükşehir Belediyesi Terme Fen İşleri Şube Müdürü Oktay Altun çalışmalarda sona yaklaşıldığını söyledi.

Terme Miliç Sahili projesinde son durum ne?

SAMSUN'un Terme İlçesi'nde bulunan Miliç Sahili, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı proje ile Ege sahillerini aratmayacak. Miliç sahili, Terme halkının, aileleriyle birlikte güven ve huzur içinde ziyaret edeceği mekan haline gelecek.

Miliç Sahili projesi Terme'ye değer kazandıracak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Tüm ilçelerimizin kalkınması ve gelişmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bunlardan biri de işte Terme'de hayata geçirdiğimiz sahil projesi. Projemizde artık sona yaklaşıyoruz" dedi.

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Terme Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terme Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Davut Baş ve Ümit Baş ortaklığında kuruldu.

Samsun Terme Çayı'na yeni köprü inşa ediliyor!

Samsun Terme Belediyesi tarafından Terme Çayı üzerine 7 milyon TL'ye mal olması planlanan yeni köprünün inşaatına başlandı.

Fildişi Sahili'nde bina çöktü: 10 yaralı!

Fildişi Sahili'nin en büyük kenti Abidjan'da inşaat halindeki bir bina çöktü, yaşanan çökme sonucunda 10 kişi yaralandı.

Terme'de 20 yıllık siteleşme ve kat sorunu çözüldü!

Samsun Terme'de modern şehircilik için gereken adımlar hayata geçiriliyor. İlçede, yaklaşık 20 yıldır çözülmesi planlanan siteleşme ve kat sorunu çözüldü.

Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor!

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Akın Akıncı, 2020 yılı  3’üncü olağan üye toplantısında yaptığı konuşmada," Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor dedi...

Antalya Büyükşehir'den Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına yanıt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer ve Başkan Başdanışmanı Cem Oğuz, Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına cevap verdi.

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahili projesi açıklaması!

Antalya'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Türel, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesinin iptali ve yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Antalya Selinus Sahili’ne yapılaşma izni!

Antalya Gazipaşa’da yer alan Selinus Sahili 5 yıldızlı otellere açılıyor. Doğal sit alanı olan 2 kilometrelik sahilde yüzde 80 yapılaşma izni verildi.

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı Sahili açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sahili işletme ihalesi iptali ile ilgili bir açıklama yaptı. Böcek, “Resmi olarak belediyemize yazı girmemiştir, yürütmeyi durdurma nihai bir karar değildir. Türk adaletine güvenimiz tamdır” diye konuştu.

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı sahili işletme ihalesinin iptali hakkında açıklama! 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesine ilişkin mahkemece verilen yürütmeyi durdurma kararına ilişkin şunları söyledi; "Bize resmi yazı geldiği an itibarıyla tüm belgelerimizi belediye olarak vereceğiz, sonucu hep birlikte bekleyeceğiz" 

Ender Alkoçlar, Konyaaltı Sahili'ni 11 milyon TL'ye başka firmaya mı kiraladı?

Konyaaltı Sahili ihalesi iptal edildi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Kalan 26 yıl bu zararın katlanarak artacağı düşünüldüğünde belediyemizde telafi edilemeyen zararlar oluşması kaçınılmazdır” dedi...

Konyaaltı Sahili'nde yıkım olacak mı? 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sahili ile ilgili açıklama yaptı. Peki Konyaaltı Sahili'nde yıkım olacak mı? 

terme Miliç Sahili projesi Haberi

terme Miliç Sahili projesi


Şehrin tarihi, kültürel, doğal ve turistik potansiyelini ortaya çıkarıp geliştirmek amacıyla Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, turizm yatırımlarına devam ediyor.  Kumsal ile ormanın içi içe olduğu Terme ilçesinin Miliç sahili, Başkan Yılmaz’ın yatırımları ile Karadeniz Bölgesi’nin en önemli turistik bölgesi oldu.

Türkiye’nin en güzel kumsalları ve sahillerinden birisi olan Miliç’in doğu batı istikametindeki 150 dönüm alanında yürüyüş parkurları oluşturup piknik alanlarını ve plajları restorasyon ve rekreasyona tabi tutan Büyükşehir Belediyesi, bunun haricinde Terme Kültür Evi, 750 kişilik düğün salonu, kafeterya, soyunma giyinme kabinleri,  duş üniteleri, mescit ve tuvaletler inşa etti. Ayrıca çocuk oyun alanları ve otopark da yaptıran Başkan Yılmaz, toplamda 15 Milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdi. Halk iskelesi inşaatı da süren turistik sahilde ayrıca karavan park da oluşturulacak.

Büyükşehir...