03 / 05 / 2024

Termo Teknik projeleri

Termo Teknik projeleri

Fabrikasını dünyanın en büyük panel radyatör üretim merkezine dönüştürmeye hazırlanan Termo Teknik’in CEO’su Cem Nazif Yalçın: “Türkiye’deki istikrar, yatırım ve büyüme hedeflerimizde bize güven veriyor” dedi.

Termo Teknik kampanyaları 3 Ekim’e kadar devam edecek!

Termo Teknik’in “ Ramazan Sofranız Termo Teknik’ten, “ + 3 yıl ek garanti” ve “Turkcell’den 400 dakikalık konuşma ” kampanyaları 3 Ekim’e kadar devam edecek.

Termo Teknik’ten 3 yıl ek garanti kampanyası!

İngiliz iş dünyasının prestijli “ Kraliçe Ödülü - The Queen’s Award ” sahibi Logic Kombi, üstün kalitesinin güvencesi olarak + 3 yıl garanti seçenekleriyle sunuluyor.

Termo Teknik Kayseri’de hızlı büyüme amaçlıyor!

Termo Teknik’ in, iç piyasada faaliyetini yoğunlaştırarak geçtiğimiz 4 yılda satış ve hizmet noktalarının sayısını iki katına çıkardığını, Kayseri ’de de hızlı gelişme amaçladıklarını söyledi.

Teknik Yapı'dan yeni proje atağı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, ikisi İstanbul'da biri İzmir'de olmak üzere alt yapı hazırlıklarıyla uğraştıkları en az üç dönüşüm projeleri olduğunu belirtti. 

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiriyor!

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiren süper kazanç kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında Uplife Kadıköy, Deluxia Park Residence, Evora Denizli, Evora İzmir ve YücelPark projeleri bulunuyor. 

Balıkesir Şehir 2023 projesi için teknik inceleme!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun projeleri arasında yer alan Şehir 2023 projesi için teknik inceleme yapıldı.

Quasar İstanbul, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Mecidiyeköy’ün çehresini değiştiren, “Dünyanın en iyi rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul’da, projenin tasarımına uygun stili ve verimi ile dikkat çeken Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanılıyor.

AGÜ İnşaat Bölümü öğrencilerinden Dubai’ye teknik gezi!

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Yapı Kulübü’nün, Dubai ve Abu Dhabi’ye düzenlediği teknik gezide, İnşaat Bölümü öğrencileri, yapılan projeleri yerinde inceledi.

Toros Koleji Spor Merkezi’nin tercihi Termo Teknik Evomax!

Mersin Toros Koleji Spor Merkezi farklı alanları ısıtma esnekliği nedeniyle EVOMAX kazanları tercih etti Mersin’ in en prestijli projelerinden Toros Koleji Spor Merkezi‘nin ısıtmasında da Termo Teknik EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazanlar tercih edildi.

Demir La Vida, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Büyükçekmece’de hayata geçen görkemli Demir La Vida Konut Projesi’nde Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanıldı.

Termo Teknik LOGIC Kombi 5 yıl garantili!

İngiliz iş dünyasının prestijli “Kraliçe Ödülü-The Queen’s Award” sahibi, premix yoğuşmalı kombisi LOGIC’i Türkiye’ye sunan Termo Teknik, 31 Aralık’a kadar 5 yıl garanti hediyeli.

TOKİ Kars Merkez Projeleri teknik danışmanlık işi ihalesi bugün!

TOKİ Kars ili, Merkez ilçesi, Atatürk ve Bayrampaşa Mahalleleri kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında 2 Etap proje alanı olarak planlanan 2870 ha yüzölçümlü alana ait teknik danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Byconcept tercihini EVOMAX'tan yana kullandı!

İngiltere’de üretilen, gelişmiş özelliklere sahip Termo Teknik EVOMAX kazanları tercih eden kullanıcı sayısı artmaya devam ediyor.

Adana Serapark Evleri’nde EVOMAX Kazanları tercih edildi!

Yüksek işçilik kalitesi gözetilerek planlanan Serapark 4 Evleri’nde, ısıtma sistemi olarak en etkili çözümü sunan Termo Teknik EVOMAX Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar tercih edildi.

Termo Teknik'ten kombi alana seramik tencere seti hediye!

Termo Teknik, Ramazan ayına geleneksel kampanyası ile giriyor. Termo Teknik LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi, Ramazan ayına Güral Porselen’den 7 parça seramik tencere seti hediyeli.

Termo Teknik ile panel radyatörlerde kalite ve şıklık bir arada!

Panel radyatörler, mimari tasarıma ve dekorasyona en zor uyum gösteren sabit parçalar olarak biliniyor. Termo Teknik dekoratif panel radyatörleri yüksek ısıl verimleri, çeşitlilikleri, tasarımları ve 10 yıllık garantileri ile dikkat çekiyor.

Termo Teknik projeleri Haberi

Termo Teknik projeleri

Çorlu’da bulunan fabrikasını dünyanın en büyük panel radyatör üretim merkezine dönüştürmeye hazırlanan Termo Teknik’in CEO’su Cem Nazif Yalçın: “Türkiye’deki istikrar, yatırım ve büyüme hedeflerimizde bize güven veriyor” dedi.


İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi IDEAL STELRAD GROUP’un (ISG) Türkiye’deki iştiraki olarak faaliyet gösteren Termo Teknik’in Çorlu’daki fabrikası 2015 yılı içinde dünyanın en büyük panel radyatör üretim tesisi olacak.


Halen dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan ve Avrupa’daki panel radyatörlerin yüzde 10’unu üreten Termo Teknik fabrikasındaki üretim bandı sayısı yeni gelen iki adet superline hat ile 5’ten 7’ye çıkacak. Böylelikle tesisteki yıllık kapasite 4,5 milyondan 7 milyon metreye kadar artabilecek. Bu yatırım ile Termo Teknik’in Avrupa pazar payının yüzde 15’e ulaşması hedefleniyor.


Termo Teknik CEO’su Cem Nazif YALÇIN, yeni yatırımlarla üretim, istihdam ve ihracata...